mcoli napísal:ako sa daju vypnut tie zvuky?vie to niekto.Viem ze sa to da.kto to vie nech mi prosim rychlo odpiste.
to som zistoval na nejakych forach lebo mam tento mobil a ma to pekne zerie no NEDA sa to. Jedine kedy to nevydava zvuk pri foteni je v "tichom" mode (tusim teda)
AL3S napísal:Myslim ze vypnutie zvuku je podporované pri niektorých firmweroch, tak treba niekde pokukat
presne, v novších firmwaroch to uz nejde, ale ked zavolas na nejaku bezplatnu linku, mozes ist do hl. menu, vybrat fotak a fotit bez zvuku, no trochu to pocut, ale nie moc
niekede som sa docital ze ten zvuk je tam zo zakona aky kazdy kto je foteny vedel ze je foteny - no neviem to isto - takze ak sa toho chcete zbavit jedine prehrat FW - neviem ako to je s K700 ale na D/K750i to za poplatok niekde robili
Ja som si to dal vypnut ked som si ho daval odblokovat a rovno mi prepalili na najnovsi firmvare a chlapik sa ma spytal ci chcem vypnut zvuk na fotaku.. stalo ma to 500,-sk bo telefon je z t-mobilu a ja mam orange kartu.. takze sa to da..