No zatial sa mi paci to blazerovo, akurat to chce nejake ine farby aby tam bolo vsetko vidiet co ma... A bud natocit na druhu stranu, alebo toto trosku stocit naspat a natocit aj do vrchu nie len do strany... Dufam, ze si ma pochopil. Ale ani tie dve predosle nie su zle. Dakujem vam! Ja som si uz nahodil PSko, stahujem nake pluginy, takze uvidime blazer pls keby si vedel hlavne s tymi farbami nieco porobit... Btw to si robil v PSku alebo v 3d studiu max?
misokgb napísal:No zatial sa mi paci to blazerovo, akurat to chce nejake ine farby aby tam bolo vsetko vidiet co ma... A bud natocit na druhu stranu, alebo toto trosku stocit naspat a natocit aj do vrchu nie len do strany... Dufam, ze si ma pochopil. Ale ani tie dve predosle nie su zle. Dakujem vam! Ja som si uz nahodil PSko, stahujem nake pluginy, takze uvidime blazer pls keby si vedel hlavne s tymi farbami nieco porobit... Btw to si robil v PSku alebo v 3d studiu max?
Este raz diky vsetkym
v 3Ds max inac az teraz som si poriadne pozrel to logo a vidim, ze tam su este aj ine veci... (taka kremova vypln a dole modry ramcek... chces tam aj to?)
blazer napísal:v 3Ds max inac az teraz som si poriadne pozrel to logo a vidim, ze tam su este aj ine veci... (taka kremova vypln a dole modry ramcek... chces tam aj to?)
Sorry, uplne som zabudol na teba a na to tvoje logo .No mam taky problem, ze mi nefunguje po preinstalovani ziadny kvalitny render a preto to nemozem dobre nasvietit.
blazer napísal:Sorry, uplne som zabudol na teba a na to tvoje logo .No mam taky problem, ze mi nefunguje po preinstalovani ziadny kvalitny render a preto to nemozem dobre nasvietit.
blazer napísal:v 3Ds max inac az teraz som si poriadne pozrel to logo a vidim, ze tam su este aj ine veci... (taka kremova vypln a dole modry ramcek... chces tam aj to?)
blazer napísal:Sorry, uplne som zabudol na teba a na to tvoje logo .No mam taky problem, ze mi nefunguje po preinstalovani ziadny kvalitny render a preto to nemozem dobre nasvietit.