hokejove karty
-
ledenaster
Medium Professional
hokejove karty
Zbierate ? Ja hej mam
napr: GRETZKY LEMIEUX GABORIK BONDRA PALFY BRODEUR BARRASSO SYKORA A VELA VELA INYCH SLAVNYCH MIEN 
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
OT: ..ech, sa pamatam.. ked som chodil este na zakladnu.. pred cca 15 rokmi.. bola moda posielat listy do klubov NHL, aby zaslali nejake propagacne materialy..
..este je to stale in?
Mne konkretne zaslali nejake nalepky, prospekty.. aj par karticiek z Philadelphie, Quebecu a Washingtonu.. 
..a paq prisla Lutra a zbierali sa nalepky ohrozenych zvieratiek, aut, futbalistov..
..a paq prisla Lutra a zbierali sa nalepky ohrozenych zvieratiek, aut, futbalistov..
-
ledenaster
Medium Professional
p4ra: Hodnotis cloveka podla toho, kolko penazi ma a da na nieco? Sice Gaborik dal peniaze, tusim trencianskemu ci akemu hokeju, ale vie sa o tom viac menej kvoli medializacii. No by si sa divil, ale i Satan podporoval mladeznicky hokej. Tusim v TO. I ked nejde o to kto kolko prachov niekomu da. Chcel som tym povedat, ze ma az prekvapilo, aky je Miro Satan. Celosvetovo znamy hokejista, slavny hrac, ale ziadne neake hviezdne maniere. Jeho rodicia dettop4ra napísal:No, Satan, ako clovek nie je az taky perfektny podla mna. Ani zdaleka nespravil pre slovensky hokej (financne injekcie), ako napr. taky Gaborik, kt. hra v NHL kratsie, ako on. Bezpochyby je to fantasticky hrac, ale ako clovek..