Fajcite?
-
Začiatok Konca
Professional
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
aaaa, velky punkac ktory nefajci? to nie je styl, nemozes byt punkacom a nefajcit, kazdy punkac fajci jak spravna socka,...ZitePunkom napísal:Zo zasady nefajcim.. Dufam,ze ani nebudem.. Dufam..
takze utekaj do trafiky po cigy a zacni fajcit, inak nebudes sparvny punkac
edit:toto je myslene vazne, ziadna ironia, cista pravda
-
Traktorista
Guru
Jasne a potom ma ten doti(y)cny 5 metrov odkopne od zastavky a ja nestihnem autobus (kdo by sa to odvazil povedat nejakemu typkovi so 120 kilami)Traktorista napísal:ja nie, ja mu iba poviem nech ide laskavo 5m od zastavky,...
Nech sa fajci na diske, doma alebo v skole
-
Traktorista
Guru
ja? preboha, sak kde sa stratila slusnost?Vitusko napísal:Jasne a potom ma ten doti(y)cny 5 metrov odkopne od zastavky a ja nestihnem autobus (kdo by sa to odvazil povedat nejakemu typkovi so 120 kilami)
Nech sa fajci na diske, doma alebo v skoleale urcite nie na aut. zastavke
ty na ulici vidis iba samych 120kg vaziacich harley-akov?
sak mu slusne poviem, ze mi to prekaza a ho poprosim nech sa vzdiali...
a on sa poslusne vzdiali...
ked za nim prides a vynadas mu, budes agresivny, panovacny ton, tak asi dostanes po p*ci, ale inak to nehrozi,...
Nooo tak ty prosimta kde zijes v nejakom Peace meste > nikdy nevies ako zareaguje nejaky hlupak ktory je nervozny z niecoho a chce si pri tom zapalit a ty mu budes este hovorit do toho nieco ?Traktorista napísal: a ho poprosim nech sa vzdiali...
a on sa poslusne vzdiali...
Ale zase neviem ako vypadas a akych mas kamaratov
Sa musim priznat > raz na zastavke jeden chlapik fajal a robil velkeho ganstra, som mu uz skoro jednu vrazil (nevim strasne ma to nasralo)
Inak ja sa nerad bijem a ani to nepodporujem > bitka nic neriesi ale moze niekedy pomoct, takze tak
-
Traktorista
Guru
zijem v BAVitusko napísal:Nooo tak ty prosimta kde zijes v nejakom Peace meste > nikdy nevies ako zareaguje nejaky hlupak ktory je nervozny z niecoho a chce si pri tom zapalit a ty mu budes este hovorit do toho nieco ?
Ale zase neviem ako vypadas a akych mas kamaratov> nehovorim ze vsetci ma hned pojdu bit ale nikdy nevies > ja im nic nepoviem ale v mysli by som ich 'oblial studenou vodou' aby som zahasil cigu
Sa musim priznat > raz na zastavke jeden chlapik fajal a robil velkeho ganstra, som mu uz skoro jednu vrazil (nevim strasne ma to nasralo)
Inak ja sa nerad bijem a ani to nepodporujem > bitka nic neriesi ale moze niekedy pomoct, takze tak
vyzeram uplne priemerne
kamaratov mam uplne priemernych
ako neviem coho sa bojis preboha,... nepoviem ked tam bude nejaky sfetovany antifak s cigou a nozom na opasku, taky su pre fet schopny aj zabit, ale ked tam vidis tipka normalneho, tak neviem co riesis,..
a okrem toho, to podla teba na zastavkach fajcia iba sami mladi silaci alebo co,...
a to ze bitka nic neriesi nie je pravda,..
-
kurenadvore
Medium Expert
naozaj si myslis, ze kazdy kto nesuhlasi s ideologiou tretej rise a snazi sa proti tomu nieco robit, zabija pre fet, ma noz za opaskom a podla toho ako ho opisujes je 20nasobnym vrahom? poznam antifasistov, ktori studuju na vysokej a vedu normalny zivot. v kazdej skupine ludi sa najdu kkti a kategorizovat to na vsetkych je trochu divne, nemyslis? osobne si myslim ze radsej byt anti, nez preTraktorista napísal:nepoviem ked tam bude nejaky sfetovany antifak s cigou a nozom na opasku, taky su pre fet schopny aj zabit,..
peace
-
Traktorista
Guru
nie, nemyslim si to, ja len poukazujem na bandu tych deti co sa hraju na afakov, spijavaju sa v 15tich a potom ich este aj ludia podporuju, pretoze hlasaju "koniec fasizmu" a vsetci pravicovo orientovanych len odsudzuju!Frankie napísal:naozaj si myslis, ze kazdy kto nesuhlasi s ideologiou tretej rise a snazi sa proti tomu nieco robit, zabija pre fet, ma noz za opaskom a podla toho ako ho opisujes je 20nasobnym vrahom? poznam antifasistov, ktori studuju na vysokej a vedu normalny zivot. v kazdej skupine ludi sa najdu kkti a kategorizovat to na vsetkych je trochu divne, nemyslis? osobne si myslim ze radsej byt anti, nez pre
peace
a ci radsej proti ako pre,... sam musis vediet co citis, kazda strana ma svoje "pre a proti"
Good night, left side!
edit: a uz dost o tom, predsa len toto je ina tema
-
vendo
Guru
-
audiotrack
VIP
-
johnykilla
Light Star
Hej a skoro kazdy den si zapalis po skolebrrbrrbrr napísal:ja fajcim, presiel som roznymi druhmy cigariet a poviem vam niet nad sulane cigy z dobreho aromatickeho tabaku (napr. Kentucky bird, vanilla choise,...) a dam si sem tam aj nejaku tu cigaru ale to iba pri vynimocnych prilezitostiach.