Ako oddeliť spev a hudbu?
-
peter_uhrik
Novice
Ako oddeliť spev a hudbu?
Prosím poraďte kto vie ako oddeliť spev a hudbu od seba napríklad z mp3, alebo wma? Potrebujem len hudbu bez spevu, alebo kde sa dajú stiahnuť skladby bez spevu+free. dík
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Na odstranenie hlasu zo skladby je veľa programov, ale radšej ti odporúčam si buď podklad spraviť sám, čo mne trvá jedna pieseň 5 až 10 dní, alebo si na to zohnať nejaký web, kde si stiahneš karaoke verziu. Programy sa neoplatí používať, lebo ti nkdy neodstránia celý spev a veľa krát ti to tak zdeformuje nahravku, že ti to stlmí basu alebo zošumí bicie.
-
peter_uhrik
Novice
peter_uhrik napísal:dík za radu. robiť si to sám je zdĺhavé, a to karaoke kde zohnať?? viem že sa predávalo dvd s názvom "domáce karaoke - hity 90.let", ale nikde to nemôžem zohnať. ak niekto vie poraďte, dík
-
peter_uhrik
Novice
-
peter_uhrik
Novice
-
BzuCo
Expert
Ako robis podklad? Midi? Vies mi odporucit nejaky dobry midimaker?Dawn napísal:Na odstranenie hlasu zo skladby je veľa programov, ale radšej ti odporúčam si buď podklad spraviť sám, čo mne trvá jedna pieseň 5 až 10 dní, alebo si na to zohnať nejaký web, kde si stiahneš karaoke verziu. Programy sa neoplatí používať, lebo ti nkdy neodstránia celý spev a veľa krát ti to tak zdeformuje nahravku, že ti to stlmí basu alebo zošumí bicie.
-
Dawn
Medium Star