Ja som katolik ale ako pozeram v mojom okoli nie je ziadne dievca typu mojho podobneho ... Nechcem zacat chodit do nejakych podivuhodnych spolkov ale tiez pochybujem ze take dievca najdem cestou po ulici
Vierovyznanie vo vztahu
Vierovyznanie vo vztahu
Dobry , chcem sa opytat ako by som mal hladat svoju polovicku ? resp. Ohladne vierovyznania mi ide .. Pri planovani buducnosti s dievcatom ktore by bolo ateistickeho tipu sa mi vzdy zasekne mozog ze ako by to bolo jednak s detmi alebo vecmi podobneho tipu. Poradte
/ pls ...
Ja som katolik ale ako pozeram v mojom okoli nie je ziadne dievca typu mojho podobneho ... Nechcem zacat chodit do nejakych podivuhodnych spolkov ale tiez pochybujem ze take dievca najdem cestou po ulici
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vierovyznanie vo vztahu
to je chyba, kde inde by si ho mal hladat?Denadriel napísal:pochybujem ze take dievca najdem cestou po ulici
si uvedom ze na ulici je najviac dievcat, takze aj navacsia sanca ze si niekoho najdes a tym stupa sanca ze ten koho si najdes bude tiez ?krestan?
proste oslovuj, zoznamuj sa,...
tak ako niekto nechce chodit s fajciarkami, tak niekto z ateistkami (hm, to som este nepocul
OMG, ten nick mi zneje ako archaniel daniel, alebo nejaky nabozensky anjel pohromy, WTF???
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
no, popravde, na cirkevnych skolach sice su krestania, ale pokial hlada nejaku ortodoxnu,... nema moc velku sancu...The Devil napísal:Alebo choď na návštevu do katolíckho gymnázia.
pochop, ked hladas normalnu babu, len xces aby verila v boha a nejake maskarady okolo toho, tak presne taku najdes najcastejsie na ulici, ale aj na diskotekach a inde,...
ak hladas ortodoxne zarytu mnisku, uprimnu sustrast...
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
POiNTER
Medium Star
Akoze tak uz podla vierovyznania si vyberat babu ...to uz co je???... Vsak ked babu milujes, tak ti to moze byt tak jedno. Ale ty sa musis rozhodnut ci ti je prednejsia biblia, alebo srdce
Ja som bez vierovyznania (nie som ani krsteny) a mam babu ktora je myslim katolicka...ked bude chciet svadbu v kostele...tak to snad nejako s farorom vybavim 
-
braino.swk
Light Professional
z tohoto prispevku sa da dost vycitat o tvojej inteligenicii...Martin44 napísal:No moj svaty kok****. toto je zase tema typu zabima.
Kokoos nejaku ortododoxnu mindzu tak ot si radsej hodim sluckuuuu.
k teme:
Ja som taky veriaci, a mam priatelku kt. je myslim krstena aj primanie ma, ale do kostola nechodi, ale nejak ma to netrapi, kedze buducnos s nou zatial neplanujem (she's 15). A co sa tyka tych katolickych gymplov, no sam na jeden chodim, a povim to tak ze aspon polovica z nasej triedy do kostola ani nečuchne, a dalsia polovica tam chodi z povinnosti az na par vynimiek..
a co sa tyka spravania? nadavky, alkoho, fajciarske prestavky, dost vyzyvavo oblecene holky... cize nebral by som nazov katolicke gymnazium hned za klastor ako si to niekto predstavuje..
-
canopus
Addict
presne ako pise braino.swk: ty si teda vyplachMartin44 napísal:No moj svaty kok****. toto je zase tema typu zabima.
Kokoos nejaku ortododoxnu mindzu tak ot si radsej hodim sluckuuuu.
ja mam frajerku, ktora je tiez katolicka, chodieva do kostola, na rozdiel odo mna, co som iba pokrsteny a do kostola chodim asi tak 2x za uhorsky rok, ale aby bola ortodoxna mindza, to je uz silne kafe, kazdy ma narok na co chce, o tom su vztahy, aby sme boli voci tomu druhemu zhovievavy, prosim ta aspon sa uvedom co trepes, by som ta chcel vidiet, keby si sa zalubil do baby, ktora je nejakeho vyznania, chcel by som ta vidiet co by si robil, urcite by si nestruhal takeho frajerika ako teraz na hojku