Takze moment...ja som totizto zle pochopil to tvoje PS...myslel som ze narazas na inu temu...(asi som si mal precitat vsetky prispevky)...takze moja chyba...sorry za to ze som diskusiu vjedol nespravnym smerom...ale ja som proste tvoju vyzvu zle pochopil. (ale co som napisal, nie su prazdne slova o rasizme).Tomasito napísal:POiNTER, moment, tak ako uz bolo spomenute, OT o rasizme tu zacali otvarat ludia o ktorych si napisal: “som mozno jeden z tych...takze sa vyjadrim...“ (opat, tema nie je o rasizme). BTW. jedine co si k predmetu tejto temy dokazal napisat je to, ze to pre teba nie je nic nove (ani pre mna, napriek tomu ma to zaujima...). Pokial sa mienis o temu zaujimat viac nez prazdnymi slovami o rasizme etc. a chyba ti k tomu len komplet verzia studie ktora je predmetom temy, jej povodne znenie najdes TU.
Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Rasizmus = "protihumanna teoria o nadradenosti jednej rasy nad druhou" (Kratky slovnik slovenskeho jazyka). Vidis v tejto diskusii niekde prejavy protihumannej teorie o nadradenosti jednej rasy nad druhou? Pevne verim, ze zvysok diskusie sa uz naozaj bude tykat predmetu. Pokial ide o zvysok tvojho prispevku vyssie, nic sa nedeje... hlavne ze sme si to vydiskutovali.POiNTER napísal:Takze moment...ja som totizto zle pochopil to tvoje PS...myslel som ze narazas na inu temu...(asi som si mal precitat vsetky prispevky)...takze moja chyba...sorry za to ze som diskusiu vjedol nespravnym smerom...ale ja som proste tvoju vyzvu zle pochopil. (ale co som napisal, nie su prazdne slova o rasizme).
-
POiNTER
Medium Star
Teraz si zrejme zle pochopil ty mna...pretoze ja som tym myslel, ze si stojim za svojimi myslienkami o rasizme, aj ked to bolo v tomto pripade mimo temy. (Cize prazne boli len v tejto teme)Tomasito napísal:Vidis v tejto diskusii niekde prejavy protihumannej teorie o nadradenosti jednej rasy nad druhou?
// Ad. "prazne boli len v tejto teme": Na nic ine som TU predsa nepoukazoval. Tomasito
Boze. Ved o to ide. Ine stanice tu uz moc nemame kde by podavali informacie nebudem hovorit pravdive ale objektivne. A inac pokial ide o teba by si asi bol velmi rad keby nam tu vladli zidia?POiNTER napísal:Takze poprve...ja som odpovedal na Tomasitovu pripomienku...
Po druhe...markiza je sukromna stanica...moze vysielat co chce (samozrejme musi dodrziavat zakon)...ona ti ponuka svoj produkt (vysielanie) v podstate zadarmo a je len tvoja sukromna volba, ci sa ju rozhodnes pozerat alebo nie. Tak isto funguju aj ostatne sukromne media...ponukaju svoj produkt a ty si volis ci ho prijmes alebo nie. (Cize mas moznost volby, co by si napr. za diktatorstva nemal...cize prakticky ani pri SP) Ale to uz vybocujem od temy. Chcel som len poukazat na to aby si sa nebhajoval takymto argumentami.
co vies mozno je pointer zid... ale aj keby bol tak nic proti nemu samozrejme nemam ale mal by pozret look z inej strany - zijeme (skor si myslime ,ze zijeme) v dobe demokracie tak kazdy ma moznost vyjadrit svoj nazor aj ked nemusi byt spravny. Dalej tu zaznelo kdesi ze P4RA sa stretol s takym "rasizmom" len Slovensku... tak co tu robi ked sa mu to nepaci? mne sa nezda ze to tak je, ba praveze mnoho pristahovalcov sa este povysuje nad domacim obyvatelstvom, ale to uz je ina vec.kali520 napísal:Boze. Ved o to ide. Ine stanice tu uz moc nemame kde by podavali informacie nebudem hovorit pravdive ale objektivne. A inac pokial ide o teba by si asi bol velmi rad keby nam tu vladli zidia?
-
POiNTER
Medium Star
A co ze tam ine stanice nemate? Tak nepozeraj telku a citaj si knihy. Alebo si listuj na internete ... je snad nejaky zakon, ktory prikazuje vysielat sukromnym staniciam to co ty chces vidiet?. Alebo nejaky, ktory ti kaze tu telku pozerat?kali520 napísal:Boze. Ved o to ide. Ine stanice tu uz moc nemame kde by podavali informacie nebudem hovorit pravdive ale objektivne. A inac pokial ide o teba by si asi bol velmi rad keby nam tu vladli zidia?
Nebol by som rad keby vladli hocijaky zaslepeny ludia...alebo nabozensky ci rasovo sfanatizovany. Ale ako som uz pisal, nemam rad zovseobecnovanie.
A nepytajte sa ma prosim na veci mimo temy, alebo sa ma to spytajte cez SS... ja potom musim na to odpovedat...a zbytocne to tu spamujem. (Za co sa moderatorom ospravedlnujem) Koncim...
Vobec nejde o to ci ma niekto nuti sledovat komercne media.. problem je v tom ze tieto viacmenej jednostrane zamerane informacie su prijmane stadom ludi, ktory ich bez vacsieho premyslania beru ako samozrejme.. tvoje rady typu nesledovat to, nemaju z globalneho hladiska zmysel.. cez media su ovladane masy ktore ich neprestanu sledovat, pretoze vobec nevedia o tom vsetkom co je za tym a pokojne tupo konzumuju vsetky tie lzi dalej..
-
impending_disaster
Medium Expert
-
p4ra
Redeemer
Mne sa Slovensko paci. Mam Slovensko uprimne rad a nasiel som si tu vela kamaratov a priatelov. Ale niektore veci ma zarazaju. Ja nechcem odsudit vsetkych (100% nie vsetci su taki), ale ma zaraza proste tolka nenavist Romom, Zidom alebo Madarom. Nic viac. Nedokazem pochopit, kde sa to v niektorych berie. Pozri, aj mne vadia niektore zidovske "praktiky", vadi mi to, ze vzdy musia mat pravdu, vadi mi, ze oni su vzdy ti chudaci a pod.. Tieto veci mi vadia, ale vadia mi v takej miere, ze si to necham pre seba nebudem navokol provokovat a zbytocne to rozpytvavat.cubix napísal:Dalej tu zaznelo kdesi ze P4RA sa stretol s takym "rasizmom" len Slovensku... tak co tu robi ked sa mu to nepaci? mne sa nezda ze to tak je, ba praveze mnoho pristahovalcov sa este povysuje nad domacim obyvatelstvom, ale to uz je ina vec.
To, co som povedal par prispevkov dozadu. Je mi luto, ak som sa niekoho priamo dotkol alebo urazil, ale nemyslel som to nijako osobne. Ja osobne mam zatial taky nazor a pohlad, ako som to pisal dozadu.
Takze podla teba to mame nechat tak nech si cigani tu robia bordel nech kradnu a nech vrazdia, vsak ked to robia tak sa necudujem ze ich nikto nenavidi. Nechajme zidov nech vymivaju kazdemu mozgy nech tu mame len tupich slovakov konzumentov. Tebe to je mozno jedno ale ja sa na to divat nechcem.p4ra napísal:Mne sa Slovensko paci. Mam Slovensko uprimne rad a nasiel som si tu vela kamaratov a priatelov. Ale niektore veci ma zarazaju. Ja nechcem odsudit vsetkych (100% nie vsetci su taki), ale ma zaraza proste tolka nenavist Romom, Zidom alebo Madarom. Nic viac. Nedokazem pochopit, kde sa to v niektorych berie. Pozri, aj mne vadia niektore zidovske "praktiky", vadi mi to, ze vzdy musia mat pravdu, vadi mi, ze oni su vzdy ti chudaci a pod.. Tieto veci mi vadia, ale vadia mi v takej miere, ze si to necham pre seba nebudem navokol provokovat a zbytocne to rozpytvavat.
To, co som povedal par prispevkov dozadu. Je mi luto, ak som sa niekoho priamo dotkol alebo urazil, ale nemyslel som to nijako osobne. Ja osobne mam zatial taky nazor a pohlad, ako som to pisal dozadu.
-
Vigor
King
Skatulkovania a perdsudkov sa clovek asi nikdy nezbavi...takze sa pozre na cigana a hned v nom vidi zlodeja. Ale jasne, ze zdaleka nie vsetci su taki ale je ich velka vacsina a tomu pocitu sa clovek neubrani. Neosm rasista, mam kamosov aj ciganov a problem mi to nerobi, len cigani su vo velkej vacsine svine.
Presne tak. Ked 90 percent ciganov roby bordel nemozeme ich vsetkych tolerovat kvoli tym 10 percentam. Takysto aj zidia. Su medzi nimi dobry ludia ktorym nezalezi len na sebe ale mozno 80 percent su sionisti ktory chcu aby izrael vsetko ovladal. A kvoli tym malo percentam im musime vyhoviet? Nie zaklady demokracie nadpolovicna vacsinaVigor napísal:Skatulkovania a perdsudkov sa clovek asi nikdy nezbavi...takze sa pozre na cigana a hned v nom vidi zlodeja. Ale jasne, ze zdaleka nie vsetci su taki ale je ich velka vacsina a tomu pocitu sa clovek neubrani. Neosm rasista, mam kamosov aj ciganov a problem mi to nerobi, len cigani su vo velkej vacsine svine.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja uz telku radsej ani nepozeram. co sa tyka ciganov, vidim to celkom dobre, minule som siel autom cez Velku Idu(okolie US Steel) a videl ako cela ta osada degeneruje kedze uz male deti sedeli pred chajdou so sackom v ruke. mame celkom stastie ze su taky sprosti a neorganizovani. lebo inak bysitu mohli coto vydupat, kedze tu mame EU.
Zidia toho kontroluju naozaj vela, povedal by som ze cely konzum. vobec sami nepaci ako ten svet vyzera a ake hodnoty su dnes na vrchole. ale na samotu sami zatial nechce stahovat. aj ked ktovie. mozno raz...
Zidia toho kontroluju naozaj vela, povedal by som ze cely konzum. vobec sami nepaci ako ten svet vyzera a ake hodnoty su dnes na vrchole. ale na samotu sami zatial nechce stahovat. aj ked ktovie. mozno raz...
K tym Zidom > Ja som si to uz inak dlho myslel, ze Zidia ovladaju nielen USA ale celosvetovu ekonomiku > tzn. ovladaju vsetko !!!
Berte to tak, ze Zidia tu boli a mali "civilizaciu" ovela skor ako sme sa my nazyvali Slovania. Ja osobne mam rad velmi nase Slovensko, ale rasista alebo sovinista urcite nie som pEAcE. Sak ked su ti Zidia taki sikovni tak nech sa im dari > ostatne narody mozu iba ticho zavidiet ako sa vedia Zidia dostat svojou sikovnostou vsade (keby sme si aj my tak pomahali navzajom ako oni)
Ved Zidou uz nemali v laske ani staroveke narody kt. pochopili, aki mozu byt pre nich nebezpecni. Na druhej strane, Zidia si od zaciatku dejin toho "uzili" dost!
Este k tomu rasizmu > Niekto pisal, ze na SK je vela rasizmu... Ale ved je to prirodzene, ked nas odjakziva napadali vselijake cudze kmene a furt sa sem strkali a nedali nam pokoj > my to uz mame asi vrodene!!!
Aj tak sme iba zmeska vselijakych narodov od Avarov, St. Madarov alebo Turkov
PS: Kto necha prist do vlastneho domu cudzieho cloveka a necha ho tam rozkazovat nad "svojou" rodinou a zivotom?
Berte to aj s druhej strany!
Berte to tak, ze Zidia tu boli a mali "civilizaciu" ovela skor ako sme sa my nazyvali Slovania. Ja osobne mam rad velmi nase Slovensko, ale rasista alebo sovinista urcite nie som pEAcE. Sak ked su ti Zidia taki sikovni tak nech sa im dari > ostatne narody mozu iba ticho zavidiet ako sa vedia Zidia dostat svojou sikovnostou vsade (keby sme si aj my tak pomahali navzajom ako oni)
Ved Zidou uz nemali v laske ani staroveke narody kt. pochopili, aki mozu byt pre nich nebezpecni. Na druhej strane, Zidia si od zaciatku dejin toho "uzili" dost!
Este k tomu rasizmu > Niekto pisal, ze na SK je vela rasizmu... Ale ved je to prirodzene, ked nas odjakziva napadali vselijake cudze kmene a furt sa sem strkali a nedali nam pokoj > my to uz mame asi vrodene!!!
Aj tak sme iba zmeska vselijakych narodov od Avarov, St. Madarov alebo Turkov
PS: Kto necha prist do vlastneho domu cudzieho cloveka a necha ho tam rozkazovat nad "svojou" rodinou a zivotom?
Berte to aj s druhej strany!