Do akeho najvacsieho extremu vas doviedli vztahy?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Do akeho najvacsieho extremu vas doviedli vztahy?
Mna pomaly az na onen svet
, esteze mam kamosov co ma od tej blbej myslienky odviedli...
-
Colortraincleaner
Medium Star
vztah ma mozno doviedol na koniec sil ... no predstavil som si kolko dievcat som mozno na koniec sil doviedol ja a naraz mi to bolo jedno ...
najvetsi extrem boli mozno dajake sarvatky, hadky a tak ... takze vlastne nic extremne ... na sebevrazdu sa mam neunosno rad ... takze ma taka vec nenapada ani ked je najhorsie ...
Life is so short and death is so near ...
najvetsi extrem boli mozno dajake sarvatky, hadky a tak ... takze vlastne nic extremne ... na sebevrazdu sa mam neunosno rad ... takze ma taka vec nenapada ani ked je najhorsie ...
Life is so short and death is so near ...
-
kurenadvore
Medium Expert
-
stevec
Expert
siahnut si na zivot to nie. (karma) ale doviedlo ma to ku tomu ze som sa do toho moc namotal, staral som sa do vztahov inych ludi bo som im chcel pomoct a vymstilo sa mi to. Teraz ma okolie mojej byvalej nenavidi... iba jej sestra so mnou vychadza a to som ju najprv nemal rad. Poviem vam ze je zbytocne davat byvalej, alebo jej kamaratkam najavo svoje city. dostane vas to to pekelnej kase.
-
audiotrack
VIP
-
dair
Guru wannabe
jasne. ako tu pisete je fakt blbe si nieco spravit ked...
ale co ak ti s niecim takym "spadne cely svet"? Niekedy extremne situacie maju extremne riesenia.
Som sa naucil jednu vec. NIKDY nehovor toto by som neurobil keby som bol v tej a tej situacii, lebo potom sa v nej ocitnes a vyriesis to uplne inac...
ale co ak ti s niecim takym "spadne cely svet"? Niekedy extremne situacie maju extremne riesenia.
Som sa naucil jednu vec. NIKDY nehovor toto by som neurobil keby som bol v tej a tej situacii, lebo potom sa v nej ocitnes a vyriesis to uplne inac...
svata pravda!...aj mna ked sa niekto opytal, ze co by som urobila vtedy a vtedy..odpovedala som-to by sa muselo stat!!!!dair napísal:jasne. ako tu pisete je fakt bolbe si nieco spravit ked...
-
Colortraincleaner
Medium Star