neviem preco, ale v poslednej dobe sa mi strasne pacia VELVE AUTA ( nie dodavky ani nic podobne ).
Mynule som vydel Lincoln Navigator (bol aj v NFSU2), a ja som s neho nevedel spustit oci. Bolo trocha prerobene, ale vyzeralo faaaazovo.
Ked budem velky take si kupim.
Tak som neobzeral ani porsche boxter cabrio
Lord PROXI napísal:neviem preco, ale v poslednej dobe sa mi strasne pacia VELVE AUTA ( nie dodavky ani nic podobne ).
Mynule som vydel Lincoln Navigator (bol aj v NFSU2), a ja som s neho nevedel spustit oci. Bolo trocha prerobene, ale vyzeralo faaaazovo.
Ked budem velky take si kupim.
Tak som neobzeral ani porsche boxter cabrio
vela stastia, ale ak chces mat raz prachy na take auto, najprv sa nauc poriadne pisat
quasimoto napísal:kolko chces dotoho investovat? ak cca 450 000 tak by som siel mozno skor do Suzuki SX4 1.4 so slusnou vybavou, je to dost priestranne auto zvnutra, hlavne na svoje rozmery. Ale ak cisto do mesta tak staci aj swift, to uz ty musis vediet. Dobra volba je aj Honda Jazz ale ceniikova cena s lepsou vyabvou je 475.000 to je uz dost.. iba ak by sa ti podarilo ziskat zlavu, Jazz je ale maximalne prakticky a variabilny
honda jazz sa da kupit celkom dobrou vybavou za 450 000 sk.
mishenko napísal:U japoncov si zlavu nedohodnes, nie cez 10 tisic. Takze ten Jazz je nerealny za 450 vo vybave, co stoji 475
pred tyzdnom mojho kamarata otec si to kupil za presne ja som sa ho pital aby som mal presnu cenu lebo my neveris 443 500.s DPH. ja viem ze my neveris ale neva kupil to v nitreale kde to neviem
a este moje vysnivane auto je nejaka audina s pohonom quattro. okolo 420 koni.