Do akeho najvacsieho extremu vas doviedli vztahy?
No jo mate pravdu ze si netreba ublizovat (zabit) alebo nieco podobne a vravim to aj ja ale ked ma nechala baba ktoru som mal moc rad a ja neviem doteraz preco tak vtedy ma to dost sralo teraz to uz preslo ale vtedy mi v hlave vyrily miliony myslienok ako to vyriesit a nakoniec som to nechal tak a nemyslel nato aj ked to bolo tazke ....teraz sa nad tym uz nezamyslam a idem dalej
Nie, preco? To by bola hlupost za toto nemat vztah >> to je ako keby si si nekupil jedlo, ved aj tak ho zjem a bude po nom!Cenayus napísal:jak tak tu citam to radsej ani vztah nemat
Pekne spomienky zo vztahu Ti ostanu, naberes skusenosti, na zle zabudnes a zivot pojde dalej!!!
Viem, je to otrepane ale je to pravda > Cas vsetko vylieci > ludia ktori sa uz "popalili" mi daju za pravdu
suhlasim s tebou a spomienky su krasne ale ked sa po rozchode dozvies ze ta baba nemala rada ze mala rada ineho a nepovedala ti to a az po nejakych 4och mesiacoch si sa to dozvedel tak to je dost biedne a dost zly pocit vies vtedy ti ani spomienky neostanu lebo aj pekne chvilky som prezil ale ked si predstavim ze ona to vlastne "hrala" je mi doplacu aj terazVitusko napísal:Nie, preco? To by bola hlupost za toto nemat vztah >> to je ako keby si si nekupil jedlo, ved aj tak ho zjem a bude po nom!
Pekne spomienky zo vztahu Ti ostanu, naberes skusenosti, na zle zabudnes a zivot pojde dalej!!!
Viem, je to otrepane ale je to pravda > Cas vsetko vylieci > ludia ktori sa uz "popalili" mi daju za pravdu
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
to uz je ale extrem, ktory si zasluzi par faciek. SmutneOdpor14 napísal:suhlasim s tebou a spomienky su krasne ale ked sa po rozchode dozvies ze ta baba nemala rada ze mala rada ineho a nepovedala ti to a az po nejakych 4och mesiacoch si sa to dozvedel tak to je dost biedne a dost zly pocit vies vtedy ti ani spomienky neostanu lebo aj pekne chvilky som prezil ale ked si predstavim ze ona to vlastne "hrala" je mi doplacu aj teraz
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
last_knight
Light Professional
hmm..
este ked som mal 17 a rozisla sa so mnou, spil som sa uplne do nemoty. ked som dopil ten liter vodky, som sa vratil domov, kde mi ocino povedal: "ziadna baba nestoji za to, aby si si ublizoval". mozno vdaka tomu alkoholu sa mi to vrylo hlboko do pamati.
od vtedy vztahy neberem tak vazne, co je velka vyhoda. clovek ma tak vecsi nadhlad.
este ked som mal 17 a rozisla sa so mnou, spil som sa uplne do nemoty. ked som dopil ten liter vodky, som sa vratil domov, kde mi ocino povedal: "ziadna baba nestoji za to, aby si si ublizoval". mozno vdaka tomu alkoholu sa mi to vrylo hlboko do pamati.
od vtedy vztahy neberem tak vazne, co je velka vyhoda. clovek ma tak vecsi nadhlad.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ja prave prezivam toto.dufam ze si coskoro najdem babu co bude x-krat lepsia nez ta predtym. ked ja som jak korunovany vol a pre milovanu osobu spravim vsetko.ale mam pocit ze zeny si takych nevazia. na nich treba tvrdo.odpor14 napísal:suhlasim s tebou a spomienky su krasne ale ked sa po rozchode dozvies ze ta baba nemala rada ze mala rada ineho a nepovedala ti to a az po nejakych 4och mesiacoch si sa to dozvedel tak to je dost biedne a dost zly pocit vies vtedy ti ani spomienky neostanu lebo aj pekne chvilky som prezil ale ked si predstavim ze ona to vlastne "hrala" je mi doplacu aj teraz
najhorsie je ze kazdu noc sa mi o nej sniva.vstavam naje*any.a aku extremnu situaciu som s nou prezil? no asi to ked rok kvoli svojim psychickym stavom nevychadzala z bytu.ale stal som pri nej jak taky druk a ked sa z toho dostala ta ma za chvilu nechala, bo si nasla ineho.a to som bol s nou 4 roky a som veelmi nasraty.
..no to je tak, nevedia si vazit to dobre, co pre nich urobis...a ked si ju nevsimas, alebo nerobis pre nu nic, uz ti to vycita.....zelovoc napísal:ja prave prezivam toto.dufam ze si coskoro najdem babu co bude x-krat lepsia nez ta predtym. ked ja som jak korunovany vol a pre milovanu osobu spravim vsetko.ale mam pocit ze zeny si takych nevazia. na nich treba tvrdo.
najhorsie je ze kazdu noc sa mi o nej sniva.vstavam naje*any.a aku extremnu situaciu som s nou prezil? no asi to ked rok kvoli svojim psychickym stavom nevychadzala z bytu.ale stal som pri nej jak taky druk a ked sa z toho dostala ta ma za chvilu nechala, bo si nasla ineho.a to som bol s nou 4 roky a som veelmi nasraty.