vizualne? skoro ziadne. nesypem a asi 3 roky som cvicil len na silu potom boli mesie pauzy a teraz drvim na objem ale prirodzenou cestou cize okrem rychlosti, sily a ako takej kondicky to neni moc na mne vidiet. Necem zacat kreatinovat ani "kakafkovat"0zaj napísal:dost dlho,ake su vysledky?
Ako športujete ???
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Daj nejake cislauplink napísal:vizualne? skoro ziadne. nesypem a asi 3 roky som cvicil len na silu potom boli mesie pauzy a teraz drvim na objem ale prirodzenou cestou cize okrem rychlosti, sily a ako takej kondicky to neni moc na mne vidiet. Necem zacat kreatinovat ani "kakafkovat"nelubi sa mi to moc...
-
uplink
VIP
t.j. moja vaha? Abo obvod hrude?0zaj napísal:Daj nejake cisla
-
uplink
VIP
heh tak dlhodobo som mal 63-65
cize skoro ziaden narast...a teraz 70 asi za 4 mesjace....proste sa prezieram doslova a denne
...no a k tym parametrom...skocim do posilky a dam vediet
cvicim zvacsa doma
...kazdy druhy den a kazdy den je zamerany na ine casti tela. Asi tolko k mojmu harmonogramu. Ked je leto tak trcim v posilke ked sa da...nj a kolko dam na benchi? netusim...takuto rough powa nemam...viem skor robit s vlastnou vahou...bolo obdobie ked som 23 kG cinku daval na biceps 80 za sebou in row...ale to bola debilina jak ist na jahody v zime...raz som sa hecol na drepy cez tisicku....a tusim cez dvesto na brusaky. Rekord na brucho je daco okolo 70/minutu cize premier az pod priemer
...asi tolko co Ti viem z fleku teraz napisat
...
za 1 mesjace....sorry to ta natural kbrd. za 4.
za 1 mesjace....sorry to ta natural kbrd. za 4.
-
uplink
VIP
nj nemal som trenera, fical som len tak, potom som mal lenze to bolo na nic bo mi dal zrat ovsene vlocky s kokosom, medom, hrozienkami, jogurtom, orechmi a bananmi a Boh vie s cim ece....a problem bol v tom ze som z toho vobec nepriberal, len chudol...a tak. Ale uz je to ok. Uz mam system tie posledne 4 mesjace taky riadny a ide to hore a som happy0zaj napísal:mam pocit, ze si pleties silovy trening s vytrvalostnym
tipujem, ze to budu neuplne opakovania v rozsahu niekolkych cm. Videl som to uz par ludi tak cvicit, zmysel v tom vsak nenachadzamt0m4s3 napísal:23kg na biceps 80 opakovani ti nezozerem ani nahodou, 2 roky som posiloval, viem co je to 23kg na biceps a takisto viem kolko je to 80 opakovani.. Pri 70kg "pierku" taketo nieco nehrozi..
-
uplink
VIP
Oh nvm...t0m4s3 napísal:23kg na biceps 80 opakovani ti nezozerem ani nahodou, 2 roky som posiloval, viem co je to 23kg na biceps a takisto viem kolko je to 80 opakovani.. Pri 70kg "pierku" taketo nieco nehrozi..
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
-
cestovatel
Expert
-
freestyler
Expert