V tej recenzii na svethardware.cz je písané, že vraj v čítaní poškodených médií nie je LG to najlepšie - ale inde som čítal, že práve ten model je jeden z najlepších... Niekto praktické skúsenosti?
pioneer, teac, plextor? nic? co to...kultura ide dole vodou...stavim sa ze za chvilu budu seci kupovat manli a svato svate setkych presviedcat ze je to dobra kupa...
na manli tiez funguje kupis zabavis doebe sa vyreklamuje sa ficis dalej.
hitman napísal:ja som jednoznacne za Nec pretoze ju mam doma a je super a rada papa Verbatim takze tie su pre nu naj podla mna
Verbatimy su dobre pre kazdu napalku, ale su aj najdrahsie
K teme: jednoznacne LG
nad takymi ako benq ani nerozmyslaj
uplink napísal:pioneer, teac, plextor? nic? co to...kultura ide dole vodou...stavim sa ze za chvilu budu seci kupovat manli a svato svate setkych presviedcat ze je to dobra kupa...
na manli tiez funguje kupis zabavis doebe sa vyreklamuje sa ficis dalej.
no pioneer su perfektne ale drahsie ako LG (da sa porovnat co sa tyka kvality), plextory su drahe a TEAC su jedny z najhorsich DVD napalovaciek- vsetko sa to kazi
ale radsej dam viacej za media jak potom sa chytat za hlavu ze vypalis dvd po 4 mesiacoch chces daco z neho kopirovat a ani ti nehne.takze radsej takto
hitman napísal:ale radsej dam viacej za media jak potom sa chytat za hlavu ze vypalis dvd po 4 mesiacoch chces daco z neho kopirovat a ani ti nehne.takze radsej takto
jj toto som postrehol najma pri cd ked som ho nikdy nepouzival a po 6 mesiacoch bolo necitatelne
jj teac bol dakedy super znacka a bol som rad ked som ju mal ale dnes...
Ja mam nec 3540 a ziadny problem ale LG je tiez fajn zalezi na sympatiach.
ked som si kupoval napalovacku tak cital vela recenzii a plextory vobec neboli az take skvele na to kolko stoja. Skor by som doporucil Liteon(alebo tak daco sa to pise
ShanDo napísal:jj teac bol dakedy super znacka a bol som rad ked som ju mal ale dnes...
Ja mam nec 3540 a ziadny problem ale LG je tiez fajn zalezi na sympatiach.
ked som si kupoval napalovacku tak cital vela recenzii a plextory vobec neboli az take skvele na to kolko stoja. Skor by som doporucil Liteon(alebo tak daco sa to pise
teraz si si nevedomky sam vyvratioil svoj nazor
TEAC boli kedysi lepsie, pretoze mali vsetky vyrobky svoje as vacsinu casti si vyrabali sami.
Dnes su preto nespolahlive lebo do DVD RW davaju LITE ONY