Chaty

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Co je podla vas najlepsie na chate

Alkohol
71
37%
Suloz
63
33%
Obdivovanie prirody
12
6%
Sportovanie
7
4%
Ine
39
20%

Celkom hlasov: 192

pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

samozrejme centro fixka a pasta patri do povinnej vybavy.
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Tak lyzicku som do riti este kamosovi nepchal a ani sa nechystam, ze vas to bavi... :? Pastovanie a ine "obvykle" veci celkom uznavam, ale toto je uz trosku moc. Ale spat k teme.
Dobra partia + nejaky ten chlast + napr. dobra zranica = super sranda.
:D Tak to vidim ja...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to bolo minule leto 2 - 3 krat, takze nehladajte za tym nejaky ritual :P
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

zelovoc napísal:nuz ja na chaty nechodim, ani uz velmi nepijem. ale chcel by som mat chatu, niekde pri vode. Furt si predstavujem ze raz budem v lete na vlastnej chate niekde pri vode, poobede lezat na lezadle a pozerat na vodu a pit pivo a mat vsetko na haku.
to aj ja :D to musi byt fasa... este ak vedla mna lezi nejaka babenka :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

padrino napísal:chata je predovsetkym o relaxe s partou ludi, ktorych mame radi :) a je s nimi zabava... takze ostatne pride vsetko samo a nie ist na chatu napr. s cielom sa ozrat do bezvedomia..
ano presne toto si vystihol... nenavidim ket spoluziaci povedia ze sa idu zozrat na chatu.... potom tie reci kolo toho ci tam budu kur*y a tak.. nechapem jak vobec moze dakto povedat o zene ze je kur*a ket toto pocujem ta mi tak stupne adrenalin.. najracej by som tedy :smt067 :smt068 :smt071
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

cim viac ludi na chate tym vacsia pecka... samozrejme ked sa vsetci ti ludia poznaju a su kamosi 8) len potom sa vyskytuju adrenalinove zalezitosti ked sa chcete milovat so zenskou :oops: :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

skoda ze sa ti nedaju zaskrtnut viacere moznosti
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Osobne mi stacia 3-4 kamarati a vsetko je v pohode
Niekedy tam ani nechceme dievcata :lol: (vystacime si sami)
Nemoze chybat dobra muzika, pivko, zelenina a vela jedla!

este nejake formicky,prsiplast,klietku,hasiaci pristroj a karty :idea:

tesime sa na leto :wink:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

konecne ich mam doma. ukazem radsej len 2 :)
ja som len fotil :p
Prílohy
lžiice
lžiice
P1010043 (Custom).JPG (35.04 KiB) 1390 zobrazení
gel+kola
gel+kola
P1010038 (Custom).JPG (28.25 KiB) 1389 zobrazení
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

ty kkt !!!!!! CALL 911 !!! chlapce uz aj v blazinci maju net ? ( predpokladam ze odtial prichadzaju tvoje posty) :lol:

PSYCHE!

Back 2 téma :lol:

My sa najradsej ozereme do skoro bezvedomia a potom ideme tak do mesta robit kktiny .... natacanie Jackass , graffitty...
alebo skocime na kupko (ano v noci) ...
a ked sme na chate u ineho kamosa ktora je daleko z mesta tak : weed, dunaj , basket...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no chata je vynikajuci sposob ako pripravit baby o cest + kde sa da dobre rozje*at..najlepsie ked sa vecer rozbijeme a potom na druhy den sa ideme liecit to znamena nekam do prirody alebo na termalne a druhy den vecer pokracujeme v piti inak kolko chlastu v litroch berete , + kolko ludi a na kolko dni..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

kinjeril napísal:Ja chodievam na chatu k nam, ale oddychnut si, relaxovat, resp. co-to porobit. Naposledy som bol na silvestra s partiou a bolo vynikajuco. Samozrejme, pri vsetkej slusnosti, pocestnosti, proste bolo vyborne. Take <>viny, ako niektore deti predomnou pisali, som ani nikdy nerobil, nerobim a ani nebudem robit. Zamyslite sa nad sebou! :idea:
Óooo, Kindžo aký slušniačik zrazu z neho :D
Ale vážne.
Na chatu sa chodím odreagovať s kamarátmi/kami, oddýchnuť si, zabaviť sa no a samozrejme, keď sa niečo popije, vznikajú rozhovory, na ktoré si ráno radšej nepamätáte, no snáď to každý pozná :D , občas vymyslíme nezmysel, ideme sa povoziť na starej škodovke/šofer je ale vždy triezvy, to je základná podmienka, ktorá nikdy porušená nebola a nebude/, vezmeme iba zápalky a ideme sa prejsť v noci po lesnej ceste, tiež to je sranda, tie zvuky, dievčatá sa boja, samozrejme ani jedna neostane sama :wink: , raz sme o polnoci šli na cintorín, páni skoro som sa posral od strachu :D , na ryby, o polnoci zájdeme a také maličké nezmysly, počas ktorých si užijeme kopu srandy.

Ešte si spomínam na sledovanie hviezd zo strechy kamarátovej chaty. To je krásne. Tam si ľahneme na matrace vedľa seba a rozprávame sa :)
Všetko čo som popísal je samozrejme v slušnosti, aj keď občas sa stane že....veď vieme no, nie sme všetci takí svätí ako to vyzerá :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Chaty milujem... vzdy ked vecer prídeme , oslávime to... nalejeme sa jak hovadá , sexualne obtažujeme dievčatá ,hudba naplné a zábava na najvyssej urovni ... vstaneme poobede , urobime si žranicu , pospomíname na noc... príde další večer a vytahujeme dalsie flase alebo niekto na aute musi poviinne behnut pre dalsie pivá,fernety,cígy... mi máme taký zákon že nerobíme si medzisebou počas tvrdého spánku zle... lebo sme partia a nepotrebujeme nikoho strápnovat alebo mu proste nieco spravit... ked uz sa niekto moc naleje tak ho ebneme do postele a pijeme dalej
:)
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

tomasuhlar napísal:Ja viem, ale myslim nieco uplne specialne...
grca sa tam ...to si zabudol :lol:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

BlaDey napísal:grca sa tam ...to si zabudol :lol:
no zavisi to od toho, ci vies pit alebo nie :) staci si najst svoju hranicu a neprekrocit ju, lebo z prijemneho popijania sa moze stat nechceny "sermiarsky zapas" :D to je moj nazor ;-) netreba sa poriadne naje... teda ved viete co ;-)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Myslim, ze podla veku osadenstva sa meni aj dianie na chatach. Kedysi sme si navzajom rozoberali bicykle, kolesa pohadzali na strechy atd; teraz je to uz len pokec pri poharikoch a tak...popri tom samozrejme aj gulas, alebo nieco na ohnicku...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

BlaDey napísal:grca sa tam ...to si zabudol :lol:
ked nevies pit a len do seba lejes nieco silne, tak sa pogrcas, ked pijes vela a miesas (nejaka brzda) tak to je uplne v pohode :wink:
btw. na chate ako tak s kamosmi pit, zabavat sa som este nebol, vacsinou tam chodim s fotrovcami, resp. v poslednom case tam nechodim vobec. teraz niekedy na silvestra by sa malo ist na chatu, tak uvidime :wink:
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

sirmisoturbo napísal:teraz niekedy na silvestra by sa malo ist na chatu, tak uvidime :wink:
hehe to je od teba pekne, ze v auguste napises teraz niekedy na silvestra :P
no ja ked idem na chatu tak sa tam idem odreagovat, zabavit, nieco vypit a s nejakou holkou sa zblizit :) ved na to ta chata aj je
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ZmrD napísal:hehe to je od teba pekne, ze v auguste napises teraz niekedy na silvestra :P
no ja ked idem na chatu tak sa tam idem odreagovat, zabavit, nieco vypit a s nejakou holkou sa zblizit :) ved na to ta chata aj je
ale ze tento silvester asi, ved to je snad jedno, nie? :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

my vecsinou ideme byv spoluziaci, taze popijeme, zabavame sa tancujeme spominame.:) a potom vsetci chalani skoncia pred chatkou.:D a baby peklne v posteliach. :lol: :lol: :P
Napísať odpoveď