Inak to co je ? Nejde mi o to, ze su buzny ale sak oni sa hraju na strasne velkych 'punkacov' alebo co to je!
Dve pesnicky, hned aj dva klipy
Nemozem ich odsudzovat, bo ich vobec neznam, ale podla toho co robia su hrozni.
nehovorim ze ich mam rad ale po niekolkonasobnom vypocuti celeho albumu som zistil ze az take zle to nie je....su ovela horsie kapely a niektore prvky maju chalani celkom dobre nato ze maju 14 rokov...ale moj nazor - Rammstein 4ever
Vcera lezime s frajerkou v posteli a ona prepla na chvilku na VIVA-u. Tak jej hovorim, ze pockaj, co je toto? Tak mi to povedala. Kokoz, to nie je normalne. Ani hlava, ani pata. Tie deti predava len image toho "spevaka". Hadam jedina pozitivna vec je, ze ten gytarista (blondak) ma neskutocne dobre dredy, inak cela ta kapela, muzika je OTRASNA, ale komu sa paci, prosim.
p4ra napísal:Vcera lezime s frajerkou v posteli a ona prepla na chvilku na VIVA-u. Tak jej hovorim, ze pockaj, co je toto? Tak mi to povedala. Kokoz, to nie je normalne. Ani hlava, ani pata. Tie deti predava len image toho "spevaka". Hadam jedina pozitivna vec je, ze ten gytarista (blondak) ma neskutocne dobre dredy, inak cela ta kapela, muzika je OTRASNA, ale komu sa paci, prosim.
az nato ze ten gitarista je kopia gitaristu z H.I.M ...ale nehorazna
2pec napísal:s capicou je basak!!!!gitarista ma dredy....
ale ten s tymi dredami tiez nosi nejaky serbel na hlave, taku capicu co je asi o 3 cisla vacsia ako jeho hlava... inak minule som len tak prepinal a na vive (alebo MTV) ukazovali ich turne... nechapem co tie mlade sople (fanusikovia) vidia na nich teda hlavne na tom jednom. Vlasy ako ked ho krava oblizne, vyzor ako zenska no hroza a des.
lol .. som hladal na sezname tattoo designs.. a naslo to same blogy o TH.. BOOOOOOOOOOOOZeeeee.. hruza. uplne deti .. a ich detske faninky , ktore by ich j*ebali
som dnes v jednej internetovej kaviarni sedel vedla takych dvoch dievcat a ony si tam pozerali nejaku stranku s tymito loosermi a vzrusovali sa nad tym aki su strasne zlati a tak