Kde sa da este teraz lyzovat?

O športe...
Blade 55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kde sa da este teraz lyzovat?

Príspevok od používateľa Blade 55 »

Poradte, kde sa da este teraz dobre zalyzovat, a tak aby to bolo co najblizsie k Zlatym Moravciam :) :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

staci ujo www.google.sk , skoro vsade, vsak do rana napadol novy sneh
Blade 55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade 55 »

canopus napísal:staci ujo www.google.sk , skoro vsade, vsak do rana napadol novy sneh
Ale ja som chcel nejake osobne odporucania....ale aj tak dik.
DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DJ.DEBO »

jasenska dolina
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Blade 55 napísal:Ale ja som chcel nejake osobne odporucania....ale aj tak dik.
strbske pleso, Donovaly je ich velaaa
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Akurát som prišiel s Polany (Kopec pri Detve) a tam sa ešte ako tak dalo! Ale ked som odchádzal už to bolo biedne !Všetko sa už topí
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja som bol cez velku noc na strbskom plese a onicom uz sa to neoplati :?
ale mozes skusit napr. donovaly... :roll:
DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nepojde zajtra niekto lyzovat do Vratnej na chleb alebo na Martinshe hole ja chcem ist...!?

// MOJE SKLAMANIE S VRATNEJ....

Dnes som sa po 1krat v mojich 36rokoch vybral lyžovať k vám do Vratnej (aj s 2-ma nádejnými juniorskými pretekármi v alpskom lyzovany). Veď keď toto stredisko využíva aj V. Zuzulova a na internete prezentujete toto: (bude sa dat uvas asi dobre ALPSKY (ako diciplina) zalyzovat)

POPIS TRATÍ

Pod lanovkou ( A )
Nadmorská výška od 700 m do 1450 m so severnou expozíciou. Prevýšenie tohto svahu je 750 m. Svah je využívaný predovšetkým pre extrémne lyžovanie a priaznivcov snowboardingu. Svah je mechanicky úpravovaný. Doprava sa rieši 8 miestnou kabínkovou lanovou dráhou typu MGD Doppelmayr so šikmou dĺžkou 1860 m, prevýšením 750 m a prepravnou kapacitou 240/900 os/h. Nadmorská výška dolnej stanice lanovky je 770 mnm, nadmorská výška hornej stanice je 1520 mnm.

Snilovské sedlo ( N )
Svah sa nachádza v blízkosti hornej stanice kabínkovej lanovky Vrátna – Chleb. Nadmorská výška je od 1350 m do 1450 m, severná expozícia. Prevýšenie činí 90 m. Svah sa využíva najmä v jarných mesiacoch a je mechanicky úpravovaný. Na svahu sa využíva 300 m dlhý lyžiarsky vlek Tatrapoma P s prepravnou kapacitou 300 os/h.

Oštiepková mulda ( M )
Svah sa nachádza v hornej časti areálu Vrátna – Chleb. Nadmorská výška svahu je od 1230 m do 1500 m s prevýšením 270 m. Dĺžka svahu je 630 m. Na tomto svahu je lyžiarsky vlek Transporta (kotva) s prepravnou kapacitou 450 os/h. Svah je mechanicky upravovaný a využíva sa v jarných mesiacoch s možnosťou lyžovania do konca apríla.

.......................................................................................................................................

No takze vstavame o 6hod. V praci si beriem volno cesta 200KM tam aj spat je OK. Prichadzame kupujeme celodene listki vezieme sa hore na Chleb a tesime na dobri trening. Pravdu povediac nečakame na toto ročne obdobie niečo supr (bude asi mako atd...), ale to čo nas čaka po spusteni do Oštiepkovej Muldi je naozaj hruza svah totoalne rozbiti (a to je len 9.10hod) sami bubon a diera, toto nevidelo ratrak asi od pred Vianoc o nejakom Carvingovom obluku možete len snivat nieje možne ho vobec vykonať. Spuštame sa ešte 1krat a po zhodnoteni situacie konštatujeme že tu moc nepotrenujem (tento svah nema nič spoločne s modernim štylom ľyžovanie) a odchadzame smerom k lanovke ktora nas vezie dole. Sadame do auta a mierime čo to da do našeho domovskeho strediska aspon chvilu polyzovat o 12hod sme tam a LYŽUJEME AŽ DO 16HOD.

Čo na zaver nechcem kritizovať toto stredisko bol som tam len 1krat ale propagovat svah ako mechanicki upravovany a aj vlekar nam potvrdil že to nie je možne (nakolko vaša technika nie je toho schopna), je podľa mna nezodpovedne.
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Na strbskom plese teraz bol kamarad
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DJ.DEBO napísal:MOJE SKLAMANIE S VRATNEJ....

Dnes som sa po 1krat v mojich 36rokoch vybral lyžovať k vám do Vratnej (aj s 2-ma nádejnými juniorskými pretekármi v alpskom lyzovany). Veď keď toto stredisko využíva aj V. Zuzulova a na internete prezentujete toto: (bude sa dat uvas asi dobre ALPSKY (ako diciplina) zalyzovat)

POPIS TRATÍ

Pod lanovkou ( A )
Nadmorská výška od 700 m do 1450 m so severnou expozíciou. Prevýšenie tohto svahu je 750 m. Svah je využívaný predovšetkým pre extrémne lyžovanie a priaznivcov snowboardingu. Svah je mechanicky úpravovaný. Doprava sa rieši 8 miestnou kabínkovou lanovou dráhou typu MGD Doppelmayr so šikmou dĺžkou 1860 m, prevýšením 750 m a prepravnou kapacitou 240/900 os/h. Nadmorská výška dolnej stanice lanovky je 770 mnm, nadmorská výška hornej stanice je 1520 mnm.

Snilovské sedlo ( N )
Svah sa nachádza v blízkosti hornej stanice kabínkovej lanovky Vrátna – Chleb. Nadmorská výška je od 1350 m do 1450 m, severná expozícia. Prevýšenie činí 90 m. Svah sa využíva najmä v jarných mesiacoch a je mechanicky úpravovaný. Na svahu sa využíva 300 m dlhý lyžiarsky vlek Tatrapoma P s prepravnou kapacitou 300 os/h.

Oštiepková mulda ( M )
Svah sa nachádza v hornej časti areálu Vrátna – Chleb. Nadmorská výška svahu je od 1230 m do 1500 m s prevýšením 270 m. Dĺžka svahu je 630 m. Na tomto svahu je lyžiarsky vlek Transporta (kotva) s prepravnou kapacitou 450 os/h. Svah je mechanicky upravovaný a využíva sa v jarných mesiacoch s možnosťou lyžovania do konca apríla.

.......................................................................................................................................

No takze vstavame o 6hod. V praci si beriem volno cesta 200KM tam aj spat je OK. Prichadzame kupujeme celodene listki vezieme sa hore na Chleb a tesime na dobri trening. Pravdu povediac nečakame na toto ročne obdobie niečo supr (bude asi mako atd...), ale to čo nas čaka po spusteni do Oštiepkovej Muldi je naozaj hruza svah totoalne rozbiti (a to je len 9.10hod) sami bubon a diera, toto nevidelo ratrak asi od pred Vianoc o nejakom Carvingovom obluku možete len snivat nieje možne ho vobec vykonať. Spuštame sa ešte 1krat a po zhodnoteni situacie konštatujeme že tu moc nepotrenujem (tento svah nema nič spoločne s modernim štylom ľyžovanie) a odchadzame smerom k lanovke ktora nas vezie dole. Sadame do auta a mierime čo to da do našeho domovskeho strediska aspon chvilu polyzovat o 12hod sme tam a LYŽUJEME AŽ DO 16HOD.

Čo na zaver nechcem kritizovať toto stredisko bol som tam len 1krat ale propagovat svah ako mechanicki upravovany a aj vlekar nam potvrdil že to nie je možne (nakolko vaša technika nie je toho schopna), je podľa mna nezodpovedne.
co si cakal :lol: ja som bol na strbskom a tam tiez uz o 9,00 bubny a take kopy snehu... :?
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Ja som bol na Skalnatom plese a aj tam je to už o ničom.A tuším už aj od pred včera nepremávajú.
DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no jasne lenze tam to nebolo v tom ze je to zniceme od ludi bolo nas tam asi 15 oni to tam asi vobec neupravuju. Dnes som bol od 9do11hod. v Jasenskej su flaki travi ale svah perfektne upraveny pojdem aj zajtra hned rano....
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Kód: Vybrať všetko

http://www.carv.cz/carving/index.php?site=gallery
Laura Debnarová 5 rokov - Jasenska Dolina SLOVENSKO
moja dcera 2 sezonu na lyziach...
DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

www.carv.cz

www.zuzulova.com

www.holidayinfo.sk

http://www.slz.sk/

http://www.carv.cz/carving/index.php?site=webyLyzovani
// vie niekto nejaku dobru stranku kde su fota s lyzovania .- mne sa taku nedari stale najst???
DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Sme s Martina viem ze je uvas lyžiarski odiel a chodia od vas deti trenovat aj na ladovce preto prosim o radu:
Moje dcera lyzuje od 3rokov tento rok v 10mesiaci bude mat 6rokov.
v zime chceme skusit pomaly zacat zavodne lyzovat (hladam peto aj vhodny odiel), no zda sa mi ze pri jazde ma stale ruki strasne vysoko - pozri si jej foto na tejto stranke

http://www.carv.cz/carving/index.php

Ako ju to odnaucit nedari sa mi to...???

Poradi mi tu niekto nejaky ladovec v Rakusku, chcem 1krat v zivote skusit zobrat dceru potrenovat (lyzuje ok foto na

http://www.carv.cz/carving/index.php)

jedna sa mi najme o upravene zjazdovki dcera ma len 5 rokov ???
DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

chcem ist este lyzovat uvazujem nad Štrbskym Plesom alebo Jasna (Chopok juh alebo sever)

kto tu ma nejake skusenosti stymito strediskami???

Dakujem!
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

DJ.DEBO napísal:chcem ist este lyzovat uvazujem nad Štrbskym Plesom alebo Jasna (Chopok juh alebo sever)

kto tu ma nejake skusenosti stymito strediskami???

Dakujem!
jasna je uz slabota... chod radsej na strbske pleso
DJ.DEBO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Pufo Callo napísal:jasna je uz slabota... chod radsej na strbske pleso
no len ked som zistil ako kaslu na upravu zjazdoviek tak som to zabalil a pojdem radsej do jasnej
Napísať odpoveď