chcem sa spytat ze teraz som si kupil jednu ramku 512 MB Apacer (400mhz)
a este jednu mam 512 MB (400mhz)
takze teraz ked budem chciet taknut svoj procak da mi to viac ? ale nebude to moc zohrievat ..
lebo teraz co mam tak to mam na 2300 GHZ
a ked som dal nejaky TEST (prime 95 ) tak teplota bola na hranici !!!!
cize teraz jak mam ramku ? tak co nebude tam lepsia priepustnost ? a lepsi TAKT ?
nebude to hriat ?
OC-jedna otazka...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no dalsi problem chcel som tu ramku tam dat ale nejde !!!!
mam 4 sloty . tu moju som mal v 4.
a tu novu som skusal dat uz vsade a aj straru som premiestnoval !! furt len zapipa PC.... a nejde .... takze taktovaanie sa nekona ...a ta teplota sa mi zda v pohodicke ked mam takt na 2.29 GHZ.... je 40 -+ 5
FULL zataz.. normal mam teraz 36 C
mam 4 sloty . tu moju som mal v 4.
a tu novu som skusal dat uz vsade a aj straru som premiestnoval !! furt len zapipa PC.... a nejde .... takze taktovaanie sa nekona ...a ta teplota sa mi zda v pohodicke ked mam takt na 2.29 GHZ.... je 40 -+ 5
FULL zataz.. normal mam teraz 36 C
http://www.memtest86.com/
..btw.. skus po zalozeni novej ramky vojst do biosu (ak Ta to tam pusti) a ulozit nastavenia a odist z biosu.. a nanovo restart..
inak mozno keby si napisal aspon typ maticnej dosky.. nebolo by odveci na pomoc..
..btw.. skus po zalozeni novej ramky vojst do biosu (ak Ta to tam pusti) a ulozit nastavenia a odist z biosu.. a nanovo restart..
inak mozno keby si napisal aspon typ maticnej dosky.. nebolo by odveci na pomoc..
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ale jake nastavenie tam mam ulozit ?brm napísal:http://www.memtest86.com/
EDIT : moj problem je vyrieseny ! na mojej doske tieto dve pamete funovat nebudu ! lebo jena je dual neviem co a jedna mam len na jednej strane tie obdlzniky ! cize v maualu sa pise ze sa to neda nijak spojit....
iba spustit bios a hned dat Save & Quit.. nic nemenit, ale pri odchode ulozit nastavenia.. aspon mne to pomaha, ked nahadzujem nejaky novy hw a nece to nabehnut..R1k1nko napísal:ale jake nastavenie tam mam ulozit ?
no podla mna je to blbost.. ale ked si sa tak docital v manuali..R1k1nko napísal:EDIT : moj problem je vyrieseny ! na mojej doske tieto dve pamete funovat nebudu ! lebo jena je dual neviem co a jedna mam len na jednej strane tie obdlzniky ! cize v maualu sa pise ze sa to neda nijak spojit....