Gaya Internet MT,ZA
heh
OK oni to boli dnes montovat a su to riadny trkvasi montovali to do 3 bytov a trvalo im to cca 6hod . No a fakt ide to hrozne. A najviac ma stve že to neni nikde napísane že tam je taka agregácia a pritom gaya dostane normálne love tých 350 a akože vysokorýchlostný inernet no ale akože sorry to je pekná pppppíííppp. No dobre daj vediet len sme traja tak to asi nepojde tak nič ale aj tak díki moc.akraheb napísal:tam ma kamarat siet. do je najvias ako ti mozem pomoct. ide dobre ale obcas to padne. brnknitechnikom a uvidis co povedia. a napis nech sa zasmejem(e) co sa blud trepli. sry viac ti nepomozem. ksusim sa ozvat tomu chalanovy a dam ti vediet co a ako
Re: heh
neva ale som sa pytal ze koko vas je na siety. a ci niekdo akurat netaha. pokial to mas par dni tak potom to je blbe. ale na 100 niekdo tahaxtreme4 napísal:OK oni to boli dnes montovat a su to riadny trkvasi montovali to do 3 bytov a trvalo im to cca 6hod . No a fakt ide to hrozne. A najviac ma stve že to neni nikde napísane že tam je taka agregácia a pritom gaya dostane normálne love tých 350 a akože vysokorýchlostný inernet no ale akože sorry to je pekná pppppíííppp. No dobre daj vediet len sme traja tak to asi nepojde tak nič ale aj tak díki moc.
Nie na 100000% nikdo netaha kamooši nie su doma ... a inak na net nikdo nechodi iba ak by si ich mami išli pozret recepti... hehehe ale inak nieakraheb napísal:neva ale som sa pytal ze koko vas je na siety. a ci niekdo akurat netaha. pokial to mas par dni tak potom to je blbe. ale na 100 niekdo taha
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
GAYA?? ==========SHIT!!!!!!!!!!!
mam ju doma EXTREMNE NESTABILNY net pada casto z nicoho nic vym skacu pingy medzi 2-1000
casto padne na den dva ked im zavolate tak vam povedia ze problem je u vas
a zachvilu ked im zavolate znova tak ze ano ze mali tam problem oni ze o tom nevedeli
maximalne amatersky pristup k tomu maju slubuju kktiny ze zvysovanie rychlosti od aprila
stale mam tu istu
KEBY BOLA MOJA MAM OCHOTNA PLATIT O 200Sk mesacne viac ZA CHELLO tak nevravim nic ale gaya = total shit (tento nazor je moj jedneho spoluziaka a veeeeeeeeeela inych ludi)
mam ju doma EXTREMNE NESTABILNY net pada casto z nicoho nic vym skacu pingy medzi 2-1000
casto padne na den dva ked im zavolate tak vam povedia ze problem je u vas
maximalne amatersky pristup k tomu maju slubuju kktiny ze zvysovanie rychlosti od aprila
KEBY BOLA MOJA MAM OCHOTNA PLATIT O 200Sk mesacne viac ZA CHELLO tak nevravim nic ale gaya = total shit (tento nazor je moj jedneho spoluziaka a veeeeeeeeeela inych ludi)
vendo napísal:GAYA?? ==========SHIT!!!!!!!!!!!
mam ju doma EXTREMNE NESTABILNY net pada casto z nicoho nic vym skacu pingy medzi 2-1000![]()
![]()
casto padne na den dva ked im zavolate tak vam povedia ze problem je u vas![]()
a zachvilu ked im zavolate znova tak ze ano ze mali tam problem oni ze o tom nevedeli
![]()
![]()
maximalne amatersky pristup k tomu maju slubuju kktiny ze zvysovanie rychlosti od aprila![]()
stale mam tu istu
![]()
![]()
Akože je to aj moj názor!!! Máš vo vela veciach pravdu!!!!! Mna najviac stve ta moja rychlost a tan amatersky pristup akože ty technici no k nim radsej nic nepoviem...
-
mremen
Expert
Kuknite na tam su rozoberane taketo temy velmi casto.
Kód: Vybrať všetko
www.fatranet.sksuhlas t0m4s3. zalezi od lokality a ake tam je zarusenie. napr strane nesli boh vie ako ale uz sa im to rozbehlo. tu problem nieje. na karvasa by som povedal po mojeje nedavnej prechadzke tam tak nieje tam vela user aby tam spravili nejaku kvalitnu siet. (asi sa im to neoplati) po dedinkach je to tiez obcas dost dobre. napr viem ze v pribovciach to ide paradne a v kostanoch tak isto.
to je pravda za tie love.mozme byt radi ze nieco mame. nemusim chodit do netkafe a nechavat tam love. a hovno tam spravime. gaya je fajn. po tom ako sa ty druhy do**dili. mali ste ich dakto???sundevil napísal:no neviem strane mi sli stale dobre, ale v poslednej dobe je to horsie, rychlost je ok, ale pada to, ale co by xcel clovek za 349 mesacne, no nie?
-
mremen
Expert
No dovoľ musim si zastať košťany, tak tu to ide strasne.akraheb napísal:suhlas t0m4s3. zalezi od lokality a ake tam je zarusenie. napr strane nesli boh vie ako ale uz sa im to rozbehlo. tu problem nieje. na karvasa by som povedal po mojeje nedavnej prechadzke tam tak nieje tam vela user aby tam spravili nejaku kvalitnu siet. (asi sa im to neoplati) po dedinkach je to tiez obcas dost dobre. napr viem ze v pribovciach to ide paradne a v kostanoch tak isto.
-
Snowmannn
Medium Star
slova vhodny a hocijaky nie su synonymaakraheb napísal:no ono sa nenapojis z hocijakou mac na dame ap. mam zoskenovanu gaya. mam asi tak 50 mac a ip ale iba par ide na dane ap. a tie ktore idu na to tak nejdu na druhe. tie ip niesom isty. gaya pouziva 172.16-18.xxx.xxx ip.a maju to chauticky rozhadzane. napr. 172.18.xxx a o ulicu dalej je to uz 172.16 a idu na to iste ap.
Kamošovi ide gaya normalne a chcel som sa ta opytať že ako obchadzaš p2p ? Možno je to lamerska otázka ale ja to doma neskusam tak neviem?t0m4s3 napísal:+ Ja len tie najlepsie. Odozva vyborna na to ze je to wifi ~ 35ms
+ Rychlost vzdy min 60kB/s pri programe 512
+ Cena dobra - nonstop internet za 5 kil mesacne je na sestrine surfovanie a otcove maily presne to co clovek potrebuje
+ dost nizka agregacia v porovnani s inymi sluzbami (1:8)
+ solidny FUP pri nizsich programoch, prip. ziadne FUP pri vyssich (ked chces tahat - zaplat si!)
+ nizke vytazenie upload pasma (super pre p2p)
- podpora
- nad stabou siete mi hlava zastavuje (wifi Ap v mode bridge)
- blokovanie p2p (da sa jednoducho obist)
heh
Ok dikes ja ho tiež používam ale v škole vieš ako 160KB downlad takže super... No ono to nejde naplne ale ozaj supa program.. tak mu to odporučím díki moc!!!akraheb napísal:samotny azereus a utoreent to robia. a u gaya frci na stoo bez obmedzeni ares. s inymy softami ti neviem povedat
praveze azereus alebo utorrent. na www.lamky.net ho najdesxtreme4 napísal:No a na torrenty by si ho odporučil . Lebo ja prevažne cez azureusa taham?!