Chcem sa opytat, ci len ja som taky zavyslak, alebo aj ostatnych chytili hracie automaty..
Ktore a ako casto?!...
Tak ja si cez vykend neodpusitim poker ci ruletku..
a ze sa tam zopar bankoviek vzdy ocitne
Nejako ma to netaha a dufam ze ani nebude...Parkrat ked boli zvysne korunky tak som si zosrandy v krcme hodil (len preto ze tam slo o odhalovanie zien )no ale podla mna je to hovadina...RUKY PREC ODNICH od automatov a nie zien lol
raz ked som bol maly zobral ma otec na automaty a chcel mi vysvetlit ze to len zozerie peniaze a nic z toho...vyhrali sme asi 1500 SKK za nejake 3 kila a od tedy som sa k automatom viac nepriblizil
marcus-16 napísal:Chcem sa opytat, ci len ja som taky zavyslak, alebo aj ostatnych chytili hracie automaty..
Ktore a ako casto?!...
Tak ja si cez vykend neodpusitim poker ci ruletku..
a ze sa tam zopar bankoviek vzdy ocitne
Vôbec nehrávam automaty a ani nič podobné. A tuším, že i ty by si sa mal na to vykašlať a venovať sa troška gramatike. Výkend?!? ...
Ja osobne s tym mam velke skusenosti. Ked som este chodil na strednu skolu, tam som sa s tym stretol 1. krat. Od strednej skoly az po vysku a este aj rok na vyske som tomu prepadol aj s jednym dobrym kamaratom. Ked mam pravdu povedat, mali sme stastie. Ani neviem, ako, ale proste nam to islo. S tym rozdielom, ze "nikdy" sme nehrali automaty, ako poker a pod., ale zameriavali sme sa na rulety. Najprv na tie elektricke a neskor aj na zive (Reduta v Bratislave, takisto v hoteli Grand Plaza). Nikdy sme nehrali s tym, ze chceme vyhrat a nechat si prachy. Pustali sme ich hned ten vecer, ked sme vyhrali alebo na druhy den. Pamatam sa na jeden vecer v Bratislave pred 3 rokmi. Zacali sme hrat v Redute a neskor sme sa premiestnili do Polusu. Nakoniec sme odtial odisli s cca. 100.000 SKK. To bola najvacsia suma, aku sme kedy vyhrali. Z tychto penazi sme si potom poziciavali tie najluxusnejsie auta, chodili sme do bordelov, kupovali sme si rozne sprostosti (rozumej kazdy tyzden iny mobil) atd.. Vsetko sa ale pokazilo jedneho dna, ked sme si poziciali auto (BMW radu 3) a rozflakli sme ho. Skoda bola vacsia, ako suma, kt. sme mali. Vtedy sme zacali hrat len s tym cielom, aby sme "zarobili" a mohli splatit skodu. Samozrejme, ako naschval to neslo. Takze prislo priznanie rodicom, kt. nam pomohli a dolozili nam, co bolo treba (a pochvaleni sme od nich tiez neboli). Ked sa vsetko toto skoncilo povedali sme si uz nikdy to nebudem hrat, nestoji to za to.
Je to trosicku dlhe, ale chcel som tym len povedat, ze to nerobte. Nepokusajte "stastie". Nikam to nevedie, len vas to privedie do problemov. Dnes, ked sa prejdem Brnom (neuveritelne mnozstvo ruliet a kasin, doslovne na jednej ulici 10), tak sa len pozriem na tie tabule s moznou vyhrou a zasmejem sa, ked vidim ludi odtial vychadzat nestastnych.
neviem ci ruleta sa povazuje za automat ale asi hej...tak potom si obcas zahram ked som v bare aspon mam pestrejsi vecer a vacsinou sa podari aj vyhrat.
mno ak ratam tak som dva krat v zivote vhodil 10 korun do hracieho automatu, raz este ako 10rocne decko v Čadci na stanici a na prvy krat mi dalo do tych troch bubnoch 3 x jackpot a vyhral som 700 sk v dvojkorunach
2p4ra: Neviem prečo ale neverím ti..
Čo sa tíka témy jediny raz čo som sa k automatu priblížil bolo v 3-ťom ročníku ked sme boli na školskom výlete. Boli sme na nejakých kolotočoch a poblíž bol taký polofunkčný automat. Mal som svojich posledných 10-sk . Hodil som do automatu a ten my ich hned z recesie vyplul.. Tak som ich tam hodil ešte raz ale tentokrat my vypadli 3 desaťkorunáčky. Tak som ich zobral a pádil som hed. A odvtedy k automatom nechodím.
MS FRANKY: Ja to ani nepotrebujem, aby si mi veril, je to tvoja vec. Ja som si to prezil, podelil som sa o to a chcel som poukazat na to, co sa moze stat, ked tomu prepadnes. Snad sa z toho niekto pouci..
Automaty nie... ako niekto povedal tak sem-tam nejaký ten tiket podám, ale zase nie často... Najväčšia výhra bola 950 Sk...
Keď dovolíte možno trochu mimo témy - kamoš bol v Terne a odpisoval zápasy od starých závislákov a keď podal, tak výhra 100 000,-... a odišiel mu FC Porto - Beira Mar (0:1)... hmm no bol dosť mimo potom asi týždeň