Jaky pouzivate prohlizec?
FireFox
Velmi dlho som pouzival Operu v roznych verziach, ale odkedy vysiel Firefox 1.0 nemam o com uvazovat. Opera bola dobra ale Firefox povazujem jednoznacne za spicku. (o IE sa asi nema zmysel bavit)
Jedien co mi na Firefoxe oproti Opere chyba je moznost nacitania stranok, ktore som mal naposledy otvorene. (inac neviete o nejakom plugine?)
Jedien co mi na Firefoxe oproti Opere chyba je moznost nacitania stranok, ktore som mal naposledy otvorene. (inac neviete o nejakom plugine?)
FireFox je naj browser. Isto si pocul o Mozille. No tak je to ochudobnena verzia a pridane dake drobnosti. Mozes blokovat pop-up okna a zadefinovat stranky, ktore sa blokovat nebudu, fajnovy download manager, moznost pouzivanie them a instalovanie rozdych inych rozsireni. Zioadny iny uz nechcem Vsade kede som ho instalujemschwaro napísal:Firefox?? O tom pocujem prvykrat... V com je dobry? Co to dokaze?
No ja pouzivam kombinaciu Maxthon a FireFox, skusal som najprv ficat iba na Maxthone, ale dako blokoval az moc veci a aj ked som mu v nastaveniach prikazal aby daco neblokoval, on chcel len blokovat a blokovat..
A ked uz konecne vyhodil dake popup okno tak nie ako zvlast okno, ale vo vnutri toho Maxthonackeho co mi trochu vadilo.. Zato sa da vsak paradne prisposobit potrebam kazdeho uzivatela.
Tazke chodim cez FireFox a ked ma daky web zrusi, skocim do maxthonu..
Tazke chodim cez FireFox a ked ma daky web zrusi, skocim do maxthonu..
-
konipasek88
Expert
- Kontaktovať používateľa: