no ked ide o to tak zcasti sa tak tvaria lebo hraju nu-metal..
naj SK klip asi No Gravity - Stanem sa (ak dobre spomianm tak je to klip s najvacsim rozpoctom na SK)
ale ja by som to rozsiril aj na CZ scenu lebo to je dost obmedzujuce na nas zasrany soubiznis..
z ceskych Dolores Clan - Prwotni strach
mirak2: Ich by som urcite neradil k hip-hop. Inak myslim, ze este vacsi rozpocet mal Richard Muller (nevzpomeniem si ku ktorej pesnicke). Ale momentalne najdrahsi je ten od Dary Rolins.
p4ra napísal:mirak2: Ich by som urcite neradil k hip-hop.
to je jasne, ani ja nie
p4ra napísal:Inak myslim, ze este vacsi rozpocet mal Richard Muller (nevzpomeniem si ku ktorej pesnicke). Ale momentalne najdrahsi je ten od Dary Rolins.
p4ra napísal:mirak2: Ich by som urcite neradil k hip-hop. Inak myslim, ze este vacsi rozpocet mal Richard Muller (nevzpomeniem si ku ktorej pesnicke). Ale momentalne najdrahsi je ten od Dary Rolins.
To by asi nikto neradil k hiphopu... Podla mna naj klip je KF-Dava mi
ako videl som prednedavnom ten novy Rytmusov klip (cigansky sen) a fakt kvalitny klip na slovenske pomery...ale myslim ze take kvalitne tocenie klipov zacal na slovensku hecovat az KF.Predtym tie klipy skor pripominaly homemade tvorbu...
Rytmo je v pohode ale ten Cigansky sen > to sa Vam paci? sak to uz nic nema spolocne so slov. hh (akurat text) ale Tu ide o ten videoklip > neviem preco to tocil v NY > mne sa to zda trochu prehnane, ked sa Slovak hra na nejakeho negra v kapucni. Ako keby na SK nemame dost peknych miest, kde by sa dalo tocit! o com je ten klip? ukaze nejake metro, potom ulicu v ny a sto dverovi hummer. na sk to tak zatial neni (a toto ma byt slovensky hiphop)
jednoducho mi je to proti srsti ale pesnicka je to dobraaa
Vitusko napísal:Rytmo je v pohode ale ten Cigansky sen > to sa Vam paci? sak to uz nic nema spolocne so slov. hh (akurat text) ale Tu ide o ten videoklip > neviem preco to tocil v NY > mne sa to zda trochu prehnane, ked sa Slovak hra na nejakeho negra v kapucni. Ako keby na SK nemame dost peknych miest, kde by sa dalo tocit! o com je ten klip? ukaze nejake metro, potom ulicu v ny a sto dverovi hummer. na sk to tak zatial neni (a toto ma byt slovensky hiphop)
jednoducho mi je to proti srsti ale pesnicka je to dobraaa
kto by si dal encian ?
ale wed preto w nev yorku lebo chce sa cigan dostat do nev yorku alebo visie chce mat peniaze wed o tom je ta pesen chapes naco by daval cigansky sen na slowensku ked sa peso dostane cigan z blawi do kosic co ale za oceana asi ne mozno som dal zli priklad ale neva povedal som to ako si to ja myslim ze to je a ktym klipom
kontrafakt-moji ludia pravda boli aj to na music boxe co boli nazivo
rytmus -cigan sen
dm -moj svet
viktor hazard
vec nahorach kde ste a aj zverina pimpin rap
// Nepouzivaj W miesto V etc. (vid. pravidlo 23). Tomasito
určite by som dal NO GRAVITY: Stanem sa ako tu už bolo napísané. Je to geniálny klip a keď som ho prvý krát videl tak sa mi nechcelo veriť že sú to slováci.. ale aj iné klipy od nich sú dosť dobré
ja az tak velmi klipy nekukam , radsej pocuvam...ale ked uz si mam vybrat tak urcite nieco rokove...a hlavne to musi mat dej.... a takych u nas vela nie je takze ani neviem co mam vymenovat ...ale lubilo sa mi od ine kafe..napr. rano
audiotrack napísal:určite by som dal NO GRAVITY: Stanem sa ako tu už bolo napísané. Je to geniálny klip a keď som ho prvý krát videl tak sa mi nechcelo veriť že sú to slováci.. ale aj iné klipy od nich sú dosť dobré
Mas pravdu, aj ja som sa cudoval, ze su to slovaci... Ten videoklip naozaj nevypadal ako zo Slovenska...