co treba pre dj

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
sakul20
Light Expert
Light Expert

co treba pre dj

Príspevok od používateľa sakul20 »

Zdravim, ake povolenie potrebujem ked cem byt dj???? dakujem
Dawn
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: co treba pre dj

Príspevok od používateľa Dawn »

sakul20 napísal:Zdravim, ake povolenie potrebujem ked cem byt dj???? dakujem
Ziadne staci poriadny aparat a vediet si zohnat kseft... :wink:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

...a hlavne mat sluch...
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

OK, ale on chce byt zrejme ofoicialny DJ, organizovat diskoteky, atd... Na to sa treba niekde zaregistrovat sa mi zda... Su ma to zakony. Nedavno som sa o tom rozpraval so strykom, kt je pravnik. Ale ked chces robit len take nejake local disco, tak samozrejme ti staci len aparatura, a priestory, reklama, atd... Ale to len v pripade ked to chces na cierno.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hezo napísal:...a hlavne mat sluch...
ejha, to mi hned napadlo ako prve, ked som precital nazov topicu :D
sakul20
Light Expert
Light Expert

hezo napísal:...a hlavne mat sluch...
noo tak o ten sluch sa nebojim to mam dobry :-) dokonca az hudobny :-), to mi teda povedali pred 2 rokmi na hudobnej skole ked som tam ete na nejake nastroje chodil. Nooo a hlavne mi islo o takecho ofic dj. Ale zatial postaci hrat niekde v bare.
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa IgiPoP »

potom uz len nejake originalne nosice, alebo nie?

http://www.soza.sk
:D
sakul20
Light Expert
Light Expert

hmm a ete neviete poradit kde kupit uz nieco starsie nejake prehravace a mixak za rozumne ceny??? alebo sa oplati radsej kupit nove???? Dakujem
ADOXtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ADOXtreme »

No originálne nosiče nie sú všetko... :( Teoreticky by si mal mať aj povolenie ich pre reprodukciu... Ale však drvivá väčšina DJ-ov majú pálené... :) A čo sa týka hud. techniky, tak to ide dosť do peňazí, teda ak chceš komplet ozvučenie, keď len mixážny pult, tak to sa ešte dá... Ja by som ti doporučil stránku http://www.hudobne-nastroje.sk, tam nájdeš naozaj všetko... :)
sakul20
Light Expert
Light Expert

som nasiel na jednom e-shope Behringer BCD2000 a Hercules DJ Console MK2 - a chcem sa spytat ze ci sa to da pouzit aj bez pc, alebo len s pc???? dakujem
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

Myslim ze sa da aj bez pc. Ved mixaky idu bez pc.(vascinou)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Tak to keby sa mas rozhodovat medzi Behringerom a Herculesom, tak akoze jednoznacne Behringer, predsa sa venuje musice trochu dlhsie a hlavne inym sposobom, kdez to hercules vyraba(l) graficke karty, lcdcka a rozne ine periferie...
osobne by som ale zacal niecim ako je virtual dj, a pokochal sa zakladmi aj bez mixaku...
jedna vec je mat sluch pre hudobne nastroje a druha vec je vediet zladit perfektne dve pesnicky do kopy, aby si nevysiel z rytmu, pripadne ju dokazal niecim obmenit...moj nazor
sakul20
Light Expert
Light Expert

hezo napísal:Tak to keby sa mas rozhodovat medzi Behringerom a Herculesom, tak akoze jednoznacne Behringer, predsa sa venuje musice trochu dlhsie a hlavne inym sposobom, kdez to hercules vyraba(l) graficke karty, lcdcka a rozne ine periferie...
osobne by som ale zacal niecim ako je virtual dj, a pokochal sa zakladmi aj bez mixaku...
jedna vec je mat sluch pre hudobne nastroje a druha vec je vediet zladit perfektne dve pesnicky do kopy, aby si nevysiel z rytmu, pripadne ju dokazal niecim obmenit...moj nazor
noo taak skusenosti uz mam z virtualom aj s traktorom, ale to len tak ze z misku, a to nestiham vsetko robit, preto som cel kupit nejaky taky mixak ktorym by som zatial mohol hravat len tak doma cez pc a potom by sa k nemu dali pripojit aj prehravace bez pc. A kedze mam skusenosti s tym virtualom tak som myslel ze skor ten Hercules bude lepsi. Ale ked hovoris ze mam brat radsej Behringer..... aaa ten by isiel tiez cez virtuala alebo iba cez ten program co sa k nemu dodava. dakujem
ADOXtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ADOXtreme »

Toť kamoš mi hovoril o dobrom shope v BA, ževraj tam majú slušné veca a nie sú ani moc drahý... Očekuj: http://www.notape.net
sakul20
Light Expert
Light Expert

ADOXtreme napísal:Toť kamoš mi hovoril o dobrom shope v BA, ževraj tam majú slušné veca a nie sú ani moc drahý... Očekuj: http://www.notape.net
hmm celkom pekne vecicky, no ja mam teraz trosku mensi rozpocet :-) teraz mam tak max 10k na nejaky mixak, a bolo by dobre keby islo s nim pracovat aj cez pc, len to nevim kery je taky vhodny, a neskor, teda cez prazdniny ked zarobim na brigade tak kupim aj prehravace, ale zatial len ten mixak. Sa mi zda ze ten hercules bez pc asik nepojde tak asik kupim ten Behringer. Oplati sa to za 4500 CZK?????
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

ako mozem ti povedat jednu vec ja som sa venoval niekedyviac hudbe a su s tym len problemy a pokial by si chcel robit nejake mensie akcie na urovny tak pocitaj s investiciou tak 30tisic. a aj to je pre vecsie akcie malo.

ked chces nieco vediet kludne miu napis cez ICQ (296-310-452)
milken
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa milken »

Zabudli ste na poplatky pre SOZA ( slovensky ochranny zvaz autorsky ) a Slovgram. To musis mat na pameti ked chces byt DJ. Ja som to nemal a bol som dva mesiace sudne stihany. :oops:
c1rcAmT
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c1rcAmT »

tu mate nieco o tvorbe hiphopovej hudby keby ste celi...

http://www.90bpm.sk/tvorba-hudby.php :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

co treba pre dj? asi peniaze a aj sluch :)
jord
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jord »

talent
Napísať odpoveď