co treba pre dj
co treba pre dj
Zdravim, ake povolenie potrebujem ked cem byt dj???? dakujem
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: co treba pre dj
Ziadne staci poriadny aparat a vediet si zohnat kseft...sakul20 napísal:Zdravim, ake povolenie potrebujem ked cem byt dj???? dakujem
-
The Merlin
Expert
OK, ale on chce byt zrejme ofoicialny DJ, organizovat diskoteky, atd... Na to sa treba niekde zaregistrovat sa mi zda... Su ma to zakony. Nedavno som sa o tom rozpraval so strykom, kt je pravnik. Ale ked chces robit len take nejake local disco, tak samozrejme ti staci len aparatura, a priestory, reklama, atd... Ale to len v pripade ked to chces na cierno.
-
ADOXtreme
Light Professional
No originálne nosiče nie sú všetko...
Teoreticky by si mal mať aj povolenie ich pre reprodukciu... Ale však drvivá väčšina DJ-ov majú pálené...
A čo sa týka hud. techniky, tak to ide dosť do peňazí, teda ak chceš komplet ozvučenie, keď len mixážny pult, tak to sa ešte dá... Ja by som ti doporučil stránku http://www.hudobne-nastroje.sk, tam nájdeš naozaj všetko... 
-
The Merlin
Expert
Tak to keby sa mas rozhodovat medzi Behringerom a Herculesom, tak akoze jednoznacne Behringer, predsa sa venuje musice trochu dlhsie a hlavne inym sposobom, kdez to hercules vyraba(l) graficke karty, lcdcka a rozne ine periferie...
osobne by som ale zacal niecim ako je virtual dj, a pokochal sa zakladmi aj bez mixaku...
jedna vec je mat sluch pre hudobne nastroje a druha vec je vediet zladit perfektne dve pesnicky do kopy, aby si nevysiel z rytmu, pripadne ju dokazal niecim obmenit...moj nazor
osobne by som ale zacal niecim ako je virtual dj, a pokochal sa zakladmi aj bez mixaku...
jedna vec je mat sluch pre hudobne nastroje a druha vec je vediet zladit perfektne dve pesnicky do kopy, aby si nevysiel z rytmu, pripadne ju dokazal niecim obmenit...moj nazor
noo taak skusenosti uz mam z virtualom aj s traktorom, ale to len tak ze z misku, a to nestiham vsetko robit, preto som cel kupit nejaky taky mixak ktorym by som zatial mohol hravat len tak doma cez pc a potom by sa k nemu dali pripojit aj prehravace bez pc. A kedze mam skusenosti s tym virtualom tak som myslel ze skor ten Hercules bude lepsi. Ale ked hovoris ze mam brat radsej Behringer..... aaa ten by isiel tiez cez virtuala alebo iba cez ten program co sa k nemu dodava. dakujemhezo napísal:Tak to keby sa mas rozhodovat medzi Behringerom a Herculesom, tak akoze jednoznacne Behringer, predsa sa venuje musice trochu dlhsie a hlavne inym sposobom, kdez to hercules vyraba(l) graficke karty, lcdcka a rozne ine periferie...
-
ADOXtreme
Light Professional
Toť kamoš mi hovoril o dobrom shope v BA, ževraj tam majú slušné veca a nie sú ani moc drahý... Očekuj: http://www.notape.net
hmm celkom pekne vecicky, no ja mam teraz trosku mensi rozpocetADOXtreme napísal:Toť kamoš mi hovoril o dobrom shope v BA, ževraj tam majú slušné veca a nie sú ani moc drahý... Očekuj: http://www.notape.net