Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Tomasito napísal:Zaujimave, ze najvacsi rasisti su prave zidia (vid. Talmud). Ktory z narodov, resp. ktore z nabozenstiev ma vo svojom svatom pisme zakotveny vyvoleny narod? Pritom ako som uz spominal, ostatne narody povazuju za gojov (gój = hovado, otrok). Podla zidovskych tradicii sa nikto nemoze stat zidom, musi sa narodit ako zid, mat zidovske geny, dokonca sa mozu sobasit len medzi sebou, nehovoriac o sionizme ako rasistickej ideologii, ktora o.i. hlasa nadradenost zidov nad ostatnymi narodmi. That´s it
Presne tak. Ak ked niekto povie len zid tak je oznaceny za antisemintu. Lenze furt kde je problem su zidia. 2sv vojna zacal z isteho uhla pohladu kvoli nim lebo v nemecku vsetko ovladali a hitlerovy to vadilo a vadilo to ludom. Oni si taky osud vyprovokovali. V sucasnosti mozme vidiet ako amerika pomaha Izraelu k jeho cinnosti. V spravach furt vidim ako su chudaci zidia terorizovany a ze ako trpia. Ku*va uz je toho naozaj dost nieco by sa s tym malo robit
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

kali520 napísal:Presne tak. Ak ked niekto povie len zid tak je oznaceny za antisemintu. Lenze furt kde je problem su zidia. 2sv vojna zacal z isteho uhla pohladu kvoli nim lebo v nemecku vsetko ovladali a hitlerovy to vadilo a vadilo to ludom. Oni si taky osud vyprovokovali. V sucasnosti mozme vidiet ako amerika pomaha Izraelu k jeho cinnosti. V spravach furt vidim ako su chudaci zidia terorizovany a ze ako trpia. Ku*va uz je toho naozaj dost nieco by sa s tym malo robit
JJ to je tak ..... ja chodim v USA na jednu skolu kde mame dost vela zidov a stale ked je nejaky zidacky sviatok tak mame volno ale ked su nejake krestanske sviatky tak nemame skoro nikdy volno este dobre ze nam na vianoce dali volno a to tiez 1 tyzden a nazvali to prazdniny nie vianocne prazdniny pretoze to by bolo rasisticke proti zidom na nasej skole.
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

Samozrejme je to vec diskusie. Ale položím len takú rečnícku otázku:
Hodil by sem niekto tú tému keby v tej štúdii neovládali ameriku židia ale čojaviem francúzi?

Pravda je že židia ovládajú väčšinu megakorporácii alebo aspoň sú na vedúcich pozíciách. V amerike korporácie tvoria prakticky trhovú ekonomiku preto sa niet prečo čudovať. Len neviem prečo by mi to malo vadiť či prekážať. Keby tam boli rovno aj hovoriace krokodíly... pokiaľ nejdú proti mojim záujmom nemá mi na tom čo vadiť.

to: Kali520
Vieš ty vôbec o čom hovoríš?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ok, ty mozes ignorovat co sa ta priamo nedotyka, preco by mali ostatni?

pritom je to ale vec, ktora sa dotyka celeho sveta.. :roll: inak neslo tam o ekonomiku ale politicky vpliv, hlavne na zahranicnu politku.. ale ok, ked sa ta take veci ako svetova politika netykaju.. :wink: :wink: :roll:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Aryan Angel napísal:ok, ty mozes ignorovat co sa ta priamo nedotyka, preco by mali ostatni?
A preco by sa mali ostatny starat do veci, ktore sa ich netykaju? ...ja myslim ze najme preto ze zavidia tym druhym... zavist je jedna zo zlych ludskych vlastnosti. Vela ludi je neschopnych nieco dosiahnut a tak budu za svoje zle zivotne podmienky radsej zvalovat vinnu na druhych. (Luza: "aby si nieco dosiahol, tak musis proste makat") :lol: . Tymto nechcem zastavat zidov, ktori zneuzivaju svoje postavenia...ja jasne ze je tam vela svin.. ale je tam aj kopu ludi, ktori pre svoj blahobyt museli nieco dosiahnut.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hovorim ze mi jedno kolko maju zidaci penazi v tom zmysle ako to ty myslis.. serem im na ne, ale ked cez tieto peniaze zacnu vplivat na politiku inych narodov, vyuzivat ich pre svoje potreby, vymyvat im mozgy cez svoje media, atd. to mi jedno nie je.

vidim ze pre niektorych tu, su peniaze(tak ako u zidov) vzdy az na prvom mieste a zbytok za tym ich nezaujima.. :roll:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:...ale ked cez tieto peniaze zacnu vplivat na politiku inych narodov, vyuzivat ich pre svoje potreby...
Tak to neni jedno ani mne, ale nebudem za to kazdeho jedneho zida nenavidiet.
Aryan Angel napísal:...vymyvat im mozgy cez svoje media..
O vymyvani mozgoov by sme mohli diskutovat dlho :lol: ...ale asi by som urazal tvoje ideali
Aryan Angel napísal:vidim ze pre niektorych tu, su peniaze vzdy az na prvom mieste a zbytok za tym ich nezaujima.. :roll:
Dufam, ze si tym nemyslel mna...pretoze to by si bol asi dost sklamany. Mylis si peniaze a zivotne postavenie. Ja nechcem makam len pre peniaze (aj ked je to dobra motivacia), ale preto aby som si na konci zivota mohol povedat, ze som nieco dosiahol... a co ty?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nikto tebe nekaze nenavidiet ich vsetkych.. A kto ti kaze sa ich zastavat alebo zlahcovat tento problem? Tiez asi nikto, tak neviem preco spominate nejake ich dobre zivotne postavenie a zavist.

Moje idealy neurazis : D

----------------------------------------------------------------------------------
inak:
ObrázokObrázok
Obrázoksrande ze? :roll: :roll:
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Mne len nieje jasné čo je na tom že sú to práve židia. Veď keby to neboli oni bol by to ktokolvek iný. Lenže akosi tu zopár ľudí nevie prekročiť svoj tieň.

Inak povedal som že to nejde proti mojim záujom. NIE že sa ma to nedotýka

Je jedno čo je pravda. Vždy sa nájde niekto kto má pravdivejšiu pravdu že?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

vendermarch & POiNTER, myslim, ze ucelove ovplyvnovanie globalnej politiky- vratane rozputavania vojenskych konfliktov- v prospech uzkej skupiny ludi sveta, ktore moze vyustit do globalneho konfliktu by sa mala tykat nas vsetkych, ale je kazdeho osobna vec, do akej miery citi potrebu sa o tuto problematiku zaujimat- mna to zaujima, teba mozno nie (nic sa nedeje). Argumentovat vsak tym, ze ludia s opacnym nazorom len zavidia a pod. mi pripada trochu smiesne, avsak... akceptujem.

// Tuto temu by bolo vhodne vnimat z pohladu viacerych uz existujucich tem, ako napr. Sionizmus, USA, temy tykajuce sa konfliktov v Irane, v Iraku etc. + kazdy, koho tato tema aspon trosicku seriozne zaujima by si mal vo vlastnom zaujme co to precitat o Iluminatoch, Adamovi Weishauptovi, lozi "B´nai B´rith",... okolnostiach vzniku USA, okolnostiach presadenia 16. dodatku Ustavy USA, dalej menach ako Jacob Shiff, klanoch rodin Rodschildovcov, Rockefellerovcov atd. (nie je toho malo).

PS: Nie som antisemitista, ale zdaleka nie je nahoda, ze tu hlavnu "rolu" zohravaju prave zidia, v niektorych prip. mozno aj "francuzi" (4 vendermarch)- povod treba hladat v historii, o kt. tu uz bolo co to popisane, no ostalo akosi nepovsimnute...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Argumentovat vsak tym, ze ludia s opacnym nazorom len zavidia a pod. mi pripada trochu smiesne, avsak... akceptujem.
Nemyslel som tym vsetkych opacneho nazoru...ale urcite percento ludi, ktori by sa najradsej sami dostali k moci a proste ich sere ze je pri moci niekto iny alebo im nebodaj rozkazuje niekto inej rasy, ci vierovyznania.... ale keby sa dostali k moci oni, robili by to iste.
A este raz pripominam, ze nemam ziadny zaujem obranovat zidov, ktori zneuzivaju svoje postavenie... ale tak isto ani ziadne ine rasy ludi .... mna sere len to, ze sa automaticky vsetci hadzu do jedneho vreca. Ostatne nejdem uz komentovat...
kali520
Darca
Darca

POiNTER napísal:Nemyslel som tym vsetkych opacneho nazoru...ale urcite percento ludi, ktori by sa najradsej sami dostali k moci a proste ich sere ze je pri moci niekto iny alebo im nebodaj rozkazuje niekto inej rasy, ci vierovyznania.... ale keby sa dostali k moci oni, robili by to iste.
A este raz pripominam, ze nemam ziadny zaujem obranovat zidov, ktori zneuzivaju svoje postavenie... ale tak isto ani ziadne ine rasy ludi .... mna sere len to, ze sa automaticky vsetci hadzu do jedneho vreca. Ostatne nejdem uz komentovat...
Ty tak isto hadzes do jedneho vreca.
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Tomasito napísal:PS: Nie som antisemitista, ale zdaleka nie je nahoda, ze tu hlavnu "rolu" zohravaju prave zidia, v niektorych prip. mozno aj "francuzi" (4 vendermarch)- povod treba hladat v historii, o kt. tu uz bolo co to popisane, no ostalo akosi nepovsimnute...
Súhlasím s tebou. Len keď má raz niekto moc určite ju raz využije bez ohľadu na to či je to žid, francúz, slovák alebo maďar. Ide o to ako sa veci berú. Zodpovední sú konkrétni ľudia a nie rasa, či náboženstvo. A čo sa týka tých titulov: čítal som z toho akurát o iluminati .. zaujímavé veci, len bacha v týchto kruhoch sa popísalo aj bludov a spikleneckých teórií. Ale koniec koncov... ty si sám vyberieš čomu veriť :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

POiNTER napísal:Nemyslel som tym vsetkych opacneho nazoru...ale urcite percento ludi, ktori by sa najradsej sami dostali k moci a proste ich sere ze je pri moci niekto iny alebo im nebodaj rozkazuje niekto inej rasy, ci vierovyznania.... ale keby sa dostali k moci oni, robili by to iste.
Z uz spominanych dovodov povazujem kazdeho zida uznavajuceho zidovske svate pismo- tradicie- za rasistu, pretoze povazovat sa za vyvoleny narod je rasizmus par excellence... nehovoriac o tych zidoch, ktori vyznavaju rasisticku ideu sionizmu. Uprimne, nemam ako vediet, ake promile zidov je takych, ze jedine co maju spolocne so zidovstvom je, ze sa ako zidia narodili... Avsak, napr. v teme Sionizmus som sam upozornoval na to, ze nie kazdy zid je sionista, t.j. rozlisujem.

PS (tiez 4 vendermarch): Diskutovat o tom, ako by sa niekto iny spraval na mieste zidov, "KEBY", mozme len cisto hypoteticky, no som presvedceny, ze rovnako ako zidia by sa nespraval nikto- prave z dovodu specifickych tradicii a idei, ktore vyznavaju.
kali520
Darca
Darca

vendermarch napísal:Súhlasím s tebou. Len keď má raz niekto moc určite ju raz využije bez ohľadu na to či je to žid, francúz, slovák alebo maďar. Ide o to ako sa veci berú. Zodpovední sú konkrétni ľudia a nie rasa, či náboženstvo. A čo sa týka tých titulov: čítal som z toho akurát o iluminati .. zaujímavé veci, len bacha v týchto kruhoch sa popísalo aj bludov a spikleneckých teórií. Ale koniec koncov... ty si sám vyberieš čomu veriť :wink:
Zidia to maju v krvy. Ludia sa proste rodia odlisny. Aj rasy sa lisia nie len farbou, dokonca aj povahov citovimi vlasnostami inteligenciou stavbou tela atd. A rozpravame tu o vacsine uz som to nikde spominal kvoli par percentam nebudem tolerovat vsetkych, vsade sa najdu vinimky a kvoli nim trpi vacsina. Vsetko prinasa aj svoje "obete"
vendermarch
Light Expert
Light Expert

kali520 napísal:Zidia to maju v krvy. Ludia sa proste rodia odlisny. Aj rasy sa lisia nie len farbou, dokonca aj povahov citovimi vlasnostami inteligenciou stavbou tela atd. A rozpravame tu o vacsine uz som to nikde spominal kvoli par percentam nebudem tolerovat vsetkych, vsade sa najdu vinimky a kvoli nim trpi vacsina. Vsetko prinasa aj svoje "obete"
No comment :lol: Inak kde si zobral tú teóriu? V knihe o psíkoch?
Luboss88
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luboss88 »

ty to nevidis na "ludoch" ked ich pocujes v MHD alebo na ulici, kazda rasa ma ine zvyky a pomery
vendermarch
Light Expert
Light Expert

No myslím že zvyky a pomery niesú otázkou rasy, biely chlapče. Mimochodom trošku sme zašli mimo témy.
kali520
Darca
Darca

vendermarch napísal:No comment :lol: Inak kde si zobral tú teóriu? V knihe o psíkoch?
Zisiti si nieco o ludskych rasach a potom rozpravaj
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

kali520 napísal:Zisiti si nieco o ludskych rasach a potom rozpravaj
ono niektory ludia sem chodia len preto aby mohli kritizovat - preto je viac nez polovicka vsetkych prispevkov vlastne len spam.
Napísať odpoveď