TOPVAR ROCK FEST !!!
TOPVAR ROCK FEST !!!
Chystáte sa na tento fest ???Čo myslíte bude to pecka???Na koho sa najviac tešíte??? (Ja určite na KORN)

-
whiteronie
Expert
-
impending_disaster
Medium Expert
Presne tak, na TRF idem iba kvoli Kornu. Ostatne kapely podla mna nestoja za nic (mozno este Alice in chains je kapela svetoveho formatu, ale mne nejako "nezarezali"). Toto leto idem aj na Masters of rock, ktory ma niekolko nasobne vyssiu roven. Dufam vsak ze aj TRF sa postupne vypracuje na uroven ceskeho masters, ktory sa pomaly stava celoeuropskym festiavlom, a aj my na Slovensku budeme moct ist na legendarne metalove kypely.
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uz som si kupil trojdnovu pernamentku taaaakze pozor na mna..Ked uvidite niekoho valat sa ozrateho po zemi tak to som ja:)
A najviac sa asi tesim na Kabatov...nuz aj ked by som si vedel predstavit aj ine skupiny tam....ale mno festival jak festival....hlavne vela chlastu a mozno aj na tom kontrafakte sa zarehocem...
A najviac sa asi tesim na Kabatov...nuz aj ked by som si vedel predstavit aj ine skupiny tam....ale mno festival jak festival....hlavne vela chlastu a mozno aj na tom kontrafakte sa zarehocem...
-
Digital
Guru
Na kabat som bol minuly rok dva krat a robia nice showMartin44 napísal:Uz som si kupil trojdnovu pernamentku taaaakze pozor na mna..Ked uvidite niekoho valat sa ozrateho po zemi tak to som ja:)
-
impending_disaster
Medium Expert
Peniaze nam uz urcite nevratia to som si isty,pretoze sme si kupovali lystky na cely fest a nie na Korna cize cely fest sa nerusi tak nam peniaze nevratia ale co uz aspon pozrem COF (dufam ze ma tam niaky upir nezozere o pol noci)Holubar napísal:hehe, KoRn nebude, este ze som si nekupil listok, hehe, rychlo si poziadajte o vratenie penazi
-
Martin44
Professional
Tak je tu rok 2008 a s nim prichadza Dalsi Rocnik tohto super festivalu!!!
Zatial je avizovany ako Headliner Slayer, co ma moc neberie ale budis, bude tam kopec inych kapiel.
Na stranke, ktora bola inovovana, je mozne si najst aktualny rozpis kapiel,ktore tam budu hrat.
Moja otazka znie... Idete niekto?
Zatial je avizovany ako Headliner Slayer, co ma moc neberie ale budis, bude tam kopec inych kapiel.
Na stranke, ktora bola inovovana, je mozne si najst aktualny rozpis kapiel,ktore tam budu hrat.
Moja otazka znie... Idete niekto?