SE k750i vs. Nokia 6280
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
SE k750i vs. Nokia 6280
Ktory z tychto telefonov si mam zobrat? Ktory by ste mi odporucili? Berte ohlad aj na vzhlad a aj funkcie... Diky a napiste aj preco...
-
audiotrack
VIP
Re: SE k750i vs. Nokia 6280
ja osobne mám radšej SE, ale neviem.. no je to ťažké rozhodnutie..
tak to je subjektívne, to čo sa mne môže páčiť ty zahrabeš pod zem.. si musíš sám vybrať, alebo napíš iné mobily ktoré sú podľa teba pekné nech sa vieme priblížiť k tvojmu štýluSchelmy napísal:Berte ohlad aj na vzhlad ... Diky
-
audiotrack
VIP
no neviem, ci by som siel do 6280..
http://www.mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=6311
..mozno to novy fw vyriesi.. ale predsa je uz z casti posramotena povest..
..prestuduj uvedenu stranku spolu s miestnym diskusnym forom.. urcite pomozu k vybere mobilu..
http://www.mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=6311
..mozno to novy fw vyriesi.. ale predsa je uz z casti posramotena povest..
..prestuduj uvedenu stranku spolu s miestnym diskusnym forom.. urcite pomozu k vybere mobilu..
-
Point
Professional
ja mam d750i .. som s nou nadmieru spokojny .. jedine co ma ta nokia lepsie je display .. je uplna zbytocnost podla mna mat vacsiu jemnost displaya ako ma k750i .. na 6280 sa mi lubi ze ma vacsie rozlisenie co by sa mi pri nahravani videa zislo.. k750 ma pamat v telefone 30mb 6280 6mb ku obidvom je dodavana 64mb karta .. no nokia je drahsia takze za usetrene peniaze si mozes kupit ku k750i aspon 512mb kartu .. neco k tomu FW nevem ako to je na 100% ale tak som pocul ze fw na nokie nemozes prehravat doma .. na SE to neni problem .. skus sa zamyslet .. vyuzijes edge na nokii? ja urcite ne takze je pre mna zbytocne.. mat vysuvacku? mmh co ja viem nejako ma to nelaka, mozu sa vyskytnut zbytocne problemy co sa tyka toho "vysuvacieho mechanizmu".. dalej ked ti ide o hudbu tak podla mna maju SE bezkonkurencny zvuk .. neviem mozno je to moja zaslepenost ale zda sa mi lepsi na SE ako na nokiach.. ked sa z mobilom chces aj zahrat SE maju zatial najrychlejsiu JAVU !!! 6280 ma 115gramov .. co je na "hlupy" mobil moc.. zistis ked budes kukat napr film na mobile .. drzat 115gramov 2 hodiny .. neni to vela ale pocitis to... K750i by som nevymenil za ziadny iny mobil bez OS...to je asi tak vsetko co som k tomu chcel povedat
rozhodni sa ako chces.. tak ci tak dufam ze so svojim mobilom budes spokojny
no tie problemy s fw/hw vraj boli minimalne aj v holandsku.. aspon co som zacul.. ci aj dakde inde, uz neviem.. nuz a ked ho ces mat az z liverpoolu.. neviem ako budes riesit pripadne reklamacie.. este na slovensku by som do toho mozno aj siel.. ale nikdy nevies, aku verziu Ti donesu z anglicka.. tot moj nazor.. 
-
audiotrack
VIP
-
mikkimikki
Medium Professional
tak ja by som si zobral urcite 6280, teraz mam D750 (niesom s nou spokojny a uz bola aj v oprave) a keby som mohol hned ju za nokiu vymienam, musis mysliet trochu aj do buducnosti napriklade tym ze ma ta nokia 3G a ja raz zacas na t-zones porezam videa a televiziu a s 3G ti to pojde oooooooooooooooooooomnoho lepsie ako s GPRS, s GPRS obcas ked nieco pozeram normalne to bud zastane lebo je to pomale alebo su tam same kocky, no a 6280 ma este aj VGA videokameru, ... u mna jednoznacne NOKIA 6280, a este k tomu zvuku, na D750 idu podlamna niektore napr. mp3 alebo aj midi strasne potichu aj ked das na maximalnu hlasitost, pre dalsie info kludne napis
a este D/K750 ma podla mna dost blby display, ked som to porovnaval s MOTO L7 tak to bolo ako 100 a 1
a este D/K750 ma podla mna dost blby display, ked som to porovnaval s MOTO L7 tak to bolo ako 100 a 1
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Point
Professional
to chces teraz povedat ze k750 ma zly display?
osobne by som nokiu nebral .. predava sa aj u nas? ak hej ake ma kodovanie? bb5? potom never tomu ze ti ju tu odblokuju na ineho operatora .. kamarat ma 6680 uz asi rok a stale nevie najst servis kde by mu dokazali dat ineho operatora ako vodafone .. ja ma d750i ako som ti uz pisal .. a nokiu by som nekupoval urcite.. fw si na SE aktualizujes ocikedy cez net .. no pri nokii musis ist do servisu kde to nerobia zadarmo ..
-
mikkimikki
Medium Professional
ja som si uz vela krat cital ze sa snazili lewn aktualizovat FW a ze sa mi mobil podr**lPoint napísal:to chces teraz povedat ze k750 ma zly display?![]()
osobne by som nokiu nebral .. predava sa aj u nas? ak hej ake ma kodovanie? bb5? potom never tomu ze ti ju tu odblokuju na ineho operatora .. kamarat ma 6680 uz asi rok a stale nevie najst servis kde by mu dokazali dat ineho operatora ako vodafone .. ja ma d750i ako som ti uz pisal .. a nokiu by som nekupoval urcite.. fw si na SE aktualizujes ocikedy cez net .. no pri nokii musis ist do servisu kde to nerobia zadarmo ..