http://mobil.sme.sk/porovn.asp?id=151&id=313&id=
SE k700i alebo Nokia6600 ?
SE k700i alebo Nokia6600 ?
mam dilemu, idem si kupit jeden z tychto mobilov.. povedzte mi vase nazory plz 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
bracho ma 6600 vku uz skoro rok...mozno viac. Chalanisko co mu robim web ma k700i. Moja rada je zober 6600vku. Sice startuje dlho ako trabant ale ma viacej moznosti ak to cesh na zabavu. Ak to cesh na telefonovanie, smskovanie a image tak k700i 
6600 = velky, na hranie, nie do vacku, pomalsie reakcie
k700i = rychly, SE [to je pre mna minus jak svina
], maly, do vacku, s dobrym fotakom...
6600 = velky, na hranie, nie do vacku, pomalsie reakcie
k700i = rychly, SE [to je pre mna minus jak svina
-
paracentesis
VIP
Mel jsem podobne rozhodovani (k750 vs. 6600). Koupil jsem si 6600 a nelituju. Co chybi to doinstaluju, co mi nevyhovuje, nahradim necim lepsim. Symbian ti dovoli upravit si mobil presne tak jak chces ty.
A ze ma pomalejsi Javu? Az poznas moznosti Symbianu tak te nejaka Java nebude moc zajimat
Pokud ti staci obycejny telefon, kup si k700. Jestli ale chces neco vic tak investuj do 6600. Kdyz si jednou zvyknes na otevreny operacni system tak nebudes chtit menit.
Dalsi obrovska vyhoda jsou pametove karty. Film ve spickove kvalite ti zabere +/- 150MB a mas o zabavu postarano. Chces pouzivat telefon jako mp3 prehravac? Neni problem. Skoro vsechno s cim pracujes na pocitaci ma i svou alternativu pro Symbian.
Mozna je 6600 na dnesni pomery velky a pomaly telefon, ale pokud chces pouzivat mobil i na neco jineho nez jen telefonovani a psani sms tak nad temito "nedostatky" rad primhouris obe oci.
Pro mne jasna volba. Symbian 4ever
Pokud ti jde o filmy a hudbu tak na k700 zapomen
A ze ma pomalejsi Javu? Az poznas moznosti Symbianu tak te nejaka Java nebude moc zajimat
Pokud ti staci obycejny telefon, kup si k700. Jestli ale chces neco vic tak investuj do 6600. Kdyz si jednou zvyknes na otevreny operacni system tak nebudes chtit menit.
Dalsi obrovska vyhoda jsou pametove karty. Film ve spickove kvalite ti zabere +/- 150MB a mas o zabavu postarano. Chces pouzivat telefon jako mp3 prehravac? Neni problem. Skoro vsechno s cim pracujes na pocitaci ma i svou alternativu pro Symbian.
Mozna je 6600 na dnesni pomery velky a pomaly telefon, ale pokud chces pouzivat mobil i na neco jineho nez jen telefonovani a psani sms tak nad temito "nedostatky" rad primhouris obe oci.
Pro mne jasna volba. Symbian 4ever
3gp? Proc si trapit oci koukanim na neco v tak mizerne kvalite, kdyz mi staci doinstalovat jen Xvid kodek a vesele prehravat .avi soubory ve 100x lepsi kvalite obrazu i zvuku?pe3x napísal:mne ide HLAVNE o tu pamat, kebyze ma k700i vacsiu pamat nevaham.. chcem si tam dat nejake tie videa, simpsonovcov a tak.. popripade cely film vo formate 3gp..
Pokud ti jde o filmy a hudbu tak na k700 zapomen
-
paracentesis
VIP
Fotky jsou podle mne v pohode. Doinstalujes potrebny soft a vysledne fotky muzes vesele srovnavat i s novejsimi mobily.
Jak jsem napsal o prispevek vyse, otevreny operacni system je vyhoda, kterou jen tak neco neprekona a za ty penize (4000sk) nemas nad cim premyslet.
Pokud se nakonec rozhodnes koupit si tu Nokii tak nezapomen zainvestovat i do ctecky pametovych karet, protoze prenaset vetsi soubory pres IrDA nebo Bluetooth je utrpeni
Jak jsem napsal o prispevek vyse, otevreny operacni system je vyhoda, kterou jen tak neco neprekona a za ty penize (4000sk) nemas nad cim premyslet.
Pokud se nakonec rozhodnes koupit si tu Nokii tak nezapomen zainvestovat i do ctecky pametovych karet, protoze prenaset vetsi soubory pres IrDA nebo Bluetooth je utrpeni
citacku kariet mam, mam aj kabel.. cize ziaden problem, mal som pred tym nokiuparacentesis napísal:Fotky jsou podle mne v pohode. Doinstalujes potrebny soft a vysledne fotky muzes vesele srovnavat i s novejsimi mobily.
http://www.mobilmania.sk/mobily/detail.asp?id=145pe3x napísal:to vazne? cize potrebujem aj Bluetooth ? nezda sa mi...
Pripojenie cez kábel: áno
tu si pozri uplne dole pripojenie cez kabel nie !
-
paracentesis
VIP
-
paracentesis
VIP
To je sice krasne, ze to tam pisou, ale uvedom si, ze ji mam doma a mluvim z vlastni zkusenosti.pe3x napísal:pozri uplne dole, pripojenie cez kabel ano !
http://mobil.sme.sk/porovn.asp?id=151&id=313&id=257
Asi chyba tisku
Stejně jako modelech 7650 a 3650 ani Nokia 6600 nemá datový konektor pro připojení k počítači. Jste odkázáni jen na Bluetooth nebo infračervený port, který se nachází na levé straně mobilu v černém lemu. V dolní části je pak už nezbytný konektor pro nabíječku (stále stejný jako dříve) a pro bondovku. Absence datového konektoru mne trochu mrzí, připojení USB kabelem je přece jen nejrychlejší a nejméně problémové