no aj som mala minuly rok taky vstah ked ma dlho chcel jeden chalan,pekny mily,ale nepritahoval ma tak ako by mal..ale povedala som si ze to mozno dojde casom,co bola hlupost lebo ak ta iskra neprebehne uz na zaciatku nikdy to podla mna nebude take ako ma byt..ja som ho po cele dva mesiace co sme boli spolu brala ako super kamarata a tym somboal dost nefer takse si myslim ze ak uz na zaciatku do toho nejdes s tym ze si z toho vsetkeho mimo,tesis sa ale ides do toho z tym ze dojde to mozno casom tak je to nanic lebo podla mna to nema dlhu buducnost,ale rob ako myslis:)
ha!prave to teraz riesim.ja by som bol za taky volnejsi vztah,ze obcas si vecer zacvicit ale ona by chela viac.nechcem jej ublizit,je to fajn kamaratka.
kinjeril napísal:Naco cakat? Naco spekulovat? Este sa viac do teba zalubi a potom to bude este horsie. NIE a hotovo!
golden words...slepu a neexistujucu nadej nam davaju dievcata...naco im to oplacat? Nema to zmysel. Nefunguje tu fight fire with fire. Treba povedat co najskor NiE!. Plny suhlas Resp. povedat ze budeme kamosi a tym to hasne. Baba povie maximalne budeme kamosi, ale jeden nikdy nevie...sigh.
ine by to bolo keby aj ta baba nic necakala od toho vztahu, ze len tak si trochu uzit z dlhej chvile... ak by som na zaciatku nic necitil k nej tak urcite by som si s nou nic nezacal, pretoze babenka sa este viac namota a bude este horsie...
Ja mam opacny nazor (resp. co som pocul od kamaratok), udajne je mozne, aby zenska s niekym najprv bola len tak - kamaratka a potom sa zalubila, aj ked na prvy pohlad sa jej nepaci a vie, ze by s nim nechcela chodit. Takze, ked nechces, tak sa rozchadzaj cim skor, lebo zenska sa zmota a bude nestastna.
Podla mna samozrejme musi nejaka iskra preskocit na zaciatku, ale neda sa hned zamilovat. To musi prist aj neskor. A na lasku na prvy pohlad ja neverim...
To je len okuzlenie z krasy...
Linkman napísal:na prvy pohlad sa dokaze clovek cloveku zapačiť - vyzorovo, vec lasky je dlhodoba zalezitost
to hej, ale nemusi sa mu zapacit len vyzorovo,...
staci ked vyzera aspon trochu k svetu, takze zlaty slovensky priemer a po ocareni recami a povahou si myslim ze aj to rozhoduje,...
Jedna moja holka mala take pravidlo, ze ked tu osobu nepoznala aspon mesiac tak s toho nic nebolo.
Mam take zivotne konstatovanie:
Ked uvidis nejaku holku/chalana a sa ti velmi nepaci (to je jedno po ktorej stranke). Pri dlhsich kontaktoch s nou sa stanete kamarati a cosom sa pozries na tu osobu tak zistis ze je vpohode a nevidis dovod s nou nechodit
ehm myslim pohlad v triezvom stave