Nj vôbec sa mi to nepáči ...
I ked na druhej strane (čo som mal možnosť počut)v tom albume (spoluziacka to má a mrtne sa jej to páči-no je*lina)v jednej pesnicke celkom s basou slusne hrali
Ked som mal raz pusteny MB ked som sa ucil tak akurat ich davali...no ehm... dako ich nemusim pocuvat nie je to moj typ hudby....ale zase na druhej strane neodsudzujem ludi ktory ich pocuvaju sak nemoze kazdy pocuvat rep ako ja
no videl som polovicu jedneho klipu, ani neviem ako sa to volalo, moj nazor:
- dalsia skupina na ktoru si o mesiac nikto nespomenie (ako 1/2 mainstreamu)
- podla mna ani poriadne hrat nevedia, ale TV + radia spravia hviezdy z kazdeho
- okrem ineho vyzeraju jak tepli
tokio hotel je najotrasnejsia,najdebilnejsia a najhorsia hudba aku som kedy pocul a videl su to obycajne deti ktore si myslia ze su fest GANGSTERS ale nie su, su to debili vsetci do jedneho fuuuuuj otras ako mozu vobec spievat/skriekat ze sa nehanbia
dnes som to tak trochu pocuval a ked som sa do toho tak ozaj dostal tak som zistil ze ma vlastne irituje len strasny fakt hrooozne hroozny spev toho maleho gaya (uz aby zacal mutovat ) ale inak na to ze su to taki mali sraci tak celkom na urovni
Digital napísal:Lol a vy sa navažajte do hiphopu ked tu behaju taketo sračky. Jak je omyl modrá žiara v Hip-Hope tak toto je omyl v Rocku či čo to je !