Sesterka to kukala na dakej zahranicne stanici ale to bolo v USA a ten "milionar" bol vlastne obycajny clovek ale dostal dom,auto,prachy aby bol ako milionar ale ona kukala iba koniec ked tam mal uz iba 2 zeny a smal sa rozhodnut medzi nimi...a jedna z nich bola taka viac na peniaze a ta druha zase taka z chudobnejsichpomerov teda poslal k vode tu co bola viacej na bohatych a hentu chudobnu potom poziadal o ruku ale s tym ze jej musel povedat ze nie je zaidny milionar atd....a mala na to 24hod....povedala mu ze nie a zdekovala sa prec..btw keby to prijala tak by dostali dakych 500,000 ale to jej nemohol povedat...takze ten chalan ani zenska z toho nemali nic...ale televizia sa rozhodla dat tomu chalanovy daky honorar tak dostal 250,000 a o par dni nato televiziu kontaktovala henta ktora ho odmietla a povedala ze ano ze sa chce za neho vydat..tak to telka zorganizovala a nakoniec dostali ten manzelsky darcek..neviem kolko to uz bolo....
Scorpi napísal:no neviem, ale keď sa to tak vezme tak sa tu jedna o prostitúciu, kde vlastne holky idu za prachy
suhlasim. Ved ktora by tam isla kvoli tomu "aby nasla tu pravu lasku"??? BTW keby som bol zena, nikto by ma neprehovoril aby som do takeho niecoho isiel!
The Merlin napísal:suhlasim. Ved ktora by tam isla kvoli tomu "aby nasla tu pravu lasku"??? BTW keby som bol zena, nikto by ma neprehovoril aby som do takeho niecoho isiel!
Presne si trafil klinec po hlavicke. Neznasam, ked sa zenam takto hovori, ale v tomto pripade mi to tak pride doslova. Jedine "stastie", ze je to tak pekne "zabalene". Som presvedceny, ze tie baby dovcera kydali na svoje kamosky, zname, aj nezname z ich miest, ked chodili s nejakym, kt. ma "tucnu buxu."
jj videl som jednu cast Joe Milionara v statoch a dokonca sa tam dostali aj nejake dve cesky... chlapik bol model ktory za to dostal rovne $melko cize potom bol milionar. Cela show je o tom ako sa stetky pchaju do riti a kydaju jedna na druhu.. fakt zabava.
Myslim ze vtedy to vyhrala ceska a ked sa dozvedela ako sa veci maju tak ho poslala do