Najlepší Videoklip na SVK scene?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
HardiKrishna
Light Star
-
Point
Professional
alien-attack resp Tomas a spol to co tu delite ze No gravity? to che vysmech :DDD vacsich kktov som ecec nevidel no teda okrem metalindy co sa teraz hraju na raperov abo rockerov abo nevem co .. podla mna naj klip ma DM - v inej kozi .. tak brutalne jednoduchy klip som este nevidel .. ale lubi sa mi .. no a co sa tyka sv videii co nevypdaju ako svk videa .. videl si the bridge ? oni fakt vyzeraju ako anglicania som necel verit ze su slovaci
-
p4ra
Redeemer
Bavime sa o kvalite videa a kvalita videa No Gravity je urcite na vysokej urovni. I ked ty si to nemyslis, ako tak citam, tak vela ludi, kt. sa na tuto temu vyjadrilo s nami suhlasi.Point napísal:alien-attack resp Tomas a spol to co tu delite ze No gravity? to che vysmech :DDD vacsich kktov som ecec nevidel no teda okrem metalindy co sa teraz hraju na raperov abo rockerov abo nevem co .. podla mna naj klip ma DM - v inej kozi .. tak brutalne jednoduchy klip som este nevidel .. ale lubi sa mi .. no a co sa tyka sv videii co nevypdaju ako svk videa .. videl si the bridge ? oni fakt vyzeraju ako anglicania som necel verit ze su slovaci
-
Dead_Warrior
Professional
jj jednoduchy a vystizny...odovzdal aj daco druhym...Point napísal:alien-attack resp Tomas a spol to co tu delite ze No gravity? to che vysmech :DDD vacsich kktov som ecec nevidel no teda okrem metalindy co sa teraz hraju na raperov abo rockerov abo nevem co .. podla mna naj klip ma DM - v inej kozi .. tak brutalne jednoduchy klip som este nevidel .. ale lubi sa mi .. no a co sa tyka sv videii co nevypdaju ako svk videa .. videl si the bridge ? oni fakt vyzeraju ako anglicania som necel verit ze su slovaci
-
okonenipica
Zablokovaný
-
sokolikova22
Spammer
-
aLi3n_aTtacK
Medium Expert
Point, resp. Lukas, delime o kvalite...Point napísal:alien-attack resp Tomas a spol to co tu delite ze No gravity? to che vysmech :DDD vacsich kktov som ecec nevidel no teda okrem metalindy co sa teraz hraju na raperov abo rockerov abo nevem co .. podla mna naj klip ma DM - v inej kozi .. tak brutalne jednoduchy klip som este nevidel .. ale lubi sa mi .. no a co sa tyka sv videii co nevypdaju ako svk videa .. videl si the bridge ? oni fakt vyzeraju ako anglicania som necel verit ze su slovaci
Vies v com je tvoj problem ?Scorpi napísal:Tublatanka - pravda víťazítoje klip a nie te vaše hip-hopové hlúposti
Pytal sa ta niekto na to ake su hh klipy ? tak naco to pises ?
Pekne, ze si napisal svoj najkrajsi klip, ale nic viac si nemusel...
btw: tublatanka je v pohode, ale klipy ma suche
___nejaky link na party dj___ dikes
-
cestovatel
Expert