Film - Pravda o 11. septembri
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Film - Pravda o 11. septembri
Videli ste niekto tento film?
Veľmi zaujímave fakty, čo na to hovoríte?
-
m3thod-man
Star
ja som videl len Fahrenheit 9/11
ale to ze to co tvrdia v telke je blbost som si myslel aj predtym...
ale to ze to co tvrdia v telke je blbost som si myslel aj predtym...
hm skoda ze tam treba pozvanku... nemate niekto navyse? warez ma moc nezaujima, ale bol by som vdacny kvoli tym filmom911 in Plane Site - Pravda o 11. septembri
je to na lamkách, keby mal niekto záujem.
-
p4ra
Redeemer
Nie, pokial viem, nie su k tomu titulky. Ale, ak trosku rozumies anglicky, bude to v pohode, lebo anglictina je velmi jednoducha a uz len z obrazu pochopis, o co ide. Prijemne pozeranie, fakt stoji za to!whisper napísal:dik za napad, uz taham... ma to fakt ze mrte ludi![]()
predpokladam ze titulky k tomu nie su, ci sa mylim? ak nejake su napiste mi prosim SS, dik
Re: Film - Pravda o 11. septembri
no nato, že je to 2 roky starý dokument tak to velkú dieru do sveta nespravilo a keby nebolo lamiek tak o tomto dokumente ešte doteraz neviemevajda65 napísal:Videli ste niekto tento film?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tu je take jedno kratucke videjko, vidite tam niekde boeing?
Kód: Vybrať všetko
http://www.aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=155986-
insane
Light Star
Je to pekny dokument. Ma to nieco do seba aj napriek dramatizacii.
BTW moj nazor je aj tak taky, ze co sa tyka 11.septembra 2001, tak na Pentagon ziadne lietadlo nepadlo. Aj ked ste pozerali spravy v TV, tak trosky by boli roztrusene v dalekom okoli, bola by znicena vacsia cast budovy a podobne. Nehovoriac o tom, ze trafit nie moc vysoku budovu by bolo s lietadlom extremne tazke na "neskusenych" letcov. Je to dost nepodlozeny fakt, ze sa tam nieco zrutilo. Existuju domnienky, ze tato cast utokov bola mierne naplanovana aj z vnutra USA a celkom tomu verim ked sa nad tym zamyslam... Dvojicky nehovorim.
P.S. Prosim neukamenujte ma za tento prispevok
BTW moj nazor je aj tak taky, ze co sa tyka 11.septembra 2001, tak na Pentagon ziadne lietadlo nepadlo. Aj ked ste pozerali spravy v TV, tak trosky by boli roztrusene v dalekom okoli, bola by znicena vacsia cast budovy a podobne. Nehovoriac o tom, ze trafit nie moc vysoku budovu by bolo s lietadlom extremne tazke na "neskusenych" letcov. Je to dost nepodlozeny fakt, ze sa tam nieco zrutilo. Existuju domnienky, ze tato cast utokov bola mierne naplanovana aj z vnutra USA a celkom tomu verim ked sa nad tym zamyslam... Dvojicky nehovorim.
jj aj ja som toho nazoru ze na Pentagon nic nepadlo...cital som niekde ze tam bola dobre nastrazena bombainsane napísal:Je to pekny dokument. Ma to nieco do seba aj napriek dramatizacii.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
ScArY MoViE...
Novice