pozeram,zatial som videl 12dielov ostatne sa stahuju,a je to uplne super,strasne napinave,clovek nikdy nevie co sa stane resp. ci sa niekde niekto objavi aby zmaril cely plan,proste super
Genialny serial! vzdy netrpezlivo cakam na dalsiu cast...najhorsie je to cakanie, v utorok je epizoda dostupna a titulky vacsinou az vo stvrtok
Ma to sice svoje muchy,ale je to serial z realneho prostredia,ziadne sci-fi,taakze uplne super. Uz teraz mozem prehlasit ze lepsi serial som nevidel,uf a dokym skonci druha seria,asi zosediviem od cakania
Run,Scofield run !
JE TO SUPER! vcera som kukol asi 5dielov nevedel som odtrhnut oci, perfektna atmosfera, toto neni pri vela serialoch / filmoch, prezivam to spolu s hrdinami...
Keď mi to kamoš doniesol tak som si myslel že to bude pekná blbosť, ale keď som pozrel pilot-a tak som zmenil názor a pozeral som vsetky casti (vtedy 12) za sebou, a trosku som preto zameskal do skolicky lebo som nemohol prestat
Teraz mám dopozerané do 17 časti, ale už sa teším na ďalšie
Vcera som videl 1. a 2. cast. LOST som este nevidel, ale toto je neskutocne dobre. Neviem sa dockat, az mi "padne" v praci a budem cestovat domov, budem to pozerat, fakt parada je to.
hojko napísal:Pozeral som v noci 20. cast, ale taky koniec som vobec necakall, omfg.
Hehe a kto to cakal? Ved tam sa stale cosi deje a sem tam aj daco necakanô Mimochodom nepozerajte si promo preview na 21.epizodu,lebo budete cely tyzden nervozny ako na ihlach...
p4ra napísal:Cital som, ze by mohol mat 4-5 serii. A niektori hovoria, ze to konci, tak ako je to teda?
Ak si videl specialnu epizodu BEHIND THE WALLS tak spominali tam ze budu dve serie...Dufam,ze to aj dodrzia,do konca prvej ostavaju dve casti,tak rychlo sa to vsetko asi nevyriesi
musi sa to vyriesit - ved co, zviazany bellick sa len tak vypari? ak teraz nezdrhnu, tak vyfasuju vsetci pekny balik rokov navyse + samotky a mozu ist handry fajcit a nie utekat