co dokazu?? wow je toho vela kukni si symbianforum.com forum o symbiane tam sa docitas ale napr dokazu ti rozbit komplet menu pri zapinani zmazat cely mobil(teda pamate ktore su zmazatelne smartphony maju ale aj maly priestor na zalohu od vyroby ktory neprepisete ani za nic sluzi na master reset-vrati mobil komplet do stavu ako prisiel z vyroby) posielat sms a pod veci proste virusy
Virus na mobil
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
virusy existuju ale fakt iba na mob s otvorenym OP sys. na ine su to skor chyby FW a take veci
co dokazu?? wow je toho vela kukni si symbianforum.com forum o symbiane tam sa docitas ale napr dokazu ti rozbit komplet menu pri zapinani zmazat cely mobil(teda pamate ktore su zmazatelne smartphony maju ale aj maly priestor na zalohu od vyroby ktory neprepisete ani za nic sluzi na master reset-vrati mobil komplet do stavu ako prisiel z vyroby) posielat sms a pod veci proste virusy
ale su aj antiviry

-
daniel.daniel
Medium Star
urcite ti padol fw pretože v jave nie su virusikekso2 napísal:no ja neviem co som spravil ale hodil som si hru do k508 a mi odpocitalo pamat a hra nikde. tak som si to poslal znovu a spravilo mi to este raz. tak som vypol telefon ale uz som ho nezapol.....no newa dal som ho reklamovat a uznali to lebo ho ani nedokazali zapnut
heh takze som to dokazal