Kto vyhrá playoff NHL???
-
whiteronie
Expert
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty vole t0m4s3 mi nemozeme zato, ze ty nefandis NYR...toto je diskusne forum a tu si moze povedat kazdy svoj nazor! uvidime co ten tvoj Detroit predvedie ked zatial prehrava v serii 2:1 proti slabsiemu Edmontonu....lamat0m4s3 napísal:Si si isty ze sledujes tento rocnik NHL? Pretoze asi ti je zname ze ten NYR co hra krasny hokej dal v Playoff v dvoch zapasoch 2 goly.. A neurazaj Detroit, tym ze ho prirovnas k NYR.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nejde o to komu fandim, ale povedat ze NYR hra krasny hokej a ze idu vyhrat PO moze akurat tak niekto, kto tomu velmi nerozumie. Po dnesnej noci dalsia skvela bilancia 3 zapasy => 2 goly. Skutocne famozna produktivita - to bude asi tou nadhernou hrou! Detroit prehrava o jeden zapas, kdezto NYR v najblizsom svoju put v PO ukonci. Ano mas pravdu, mozes si vyjadrit svoj nazor. Ja tiez mozem napisat ze Fabia 1.2 je lepsie auto ako Opel Omega 2.0 a ostatni ma vysmeju, presne ako to ja robim v tejto teme.marosko1991 napísal:ty vole t0m4s3 mi nemozeme zato, ze ty nefandis NYR...toto je diskusne forum a tu si moze povedat kazdy svoj nazor! uvidime co ten tvoj Detroit predvedie ked zatial prehrava v serii 2:1 proti slabsiemu Edmontonu....lama
bacha..ja som nepovedal ze hraju krasne...to dakdo iny..vravim ze (mozno!!) keby maju Jagra tak by to bolo velmi vyrovnane...potom som povedal ze bez Jagra sancu nemaju tak najprv citaj a potom hovor! No len aby si nebol z toho Detroitu prekvapenyt0m4s3 napísal:Nejde o to komu fandim, ale povedat ze NYR hra krasny hokej a ze idu vyhrat PO moze akurat tak niekto, kto tomu velmi nerozumie. Po dnesnej noci dalsia skvela bilancia 3 zapasy => 2 goly. Skutocne famozna produktivita - to bude asi tou nadhernou hrou! Detroit prehrava o jeden zapas, kdezto NYR v najblizsom svoju put v PO ukonci. Ano mas pravdu, mozes si vyjadrit svoj nazor. Ja tiez mozem napisat ze Fabia 1.2 je lepsie auto ako Opel Omega 2.0 a ostatni ma vysmeju, presne ako to ja robim v tejto teme.