Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

p4ra napísal:vendo: J dobodali tvojho kamosa, bla bla
pocuvaj ma ty kar blby keby tebe znasilnili matku ako by si PISAL?? haaaa?? aky su len dobri ti romkaci, arabaci nie???

inac dopredu dik za basu dufam ze to bude aspon na 2dni aby som sem nemohol nieco dalsie napisat :wink: a zbytocne sa tak rozculovat

BTW: na tuto temu som skoncil dufam ze ma mate za toho najvacsieho debila....... dakujem

// 2 dni basa za urazanie uzivatela p4ra (porusenie pravidla 6). Pravidla tu platia pre kazdeho rovnako, nabuduce sa skus vyjadrovat bez invektiv. Tomasito
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

vendo napísal:pocuvaj ma ty kar blby keby tebe znasilnili matku ako by si PISAL?? haaaa?? aky su len dobri ti romkaci, arabaci nie???

inac dopredu dik za basu dufam ze to bude aspon na 2dni aby som sem nemohol nieco dalsie napisat :wink: a zbytocne sa tak rozculovat
sa natahujete ako deti, je tu vela zleho na kazdej strane takze to nema zmysel ale tymto prispevkom si to vendo prehnal. to ako si druhych nazval si sam a tento prispevok ako jeden z mnohych to len dokazal...
Pametaj si ze plati pravidlo ze co nechces aby robili tebe, nerob ani ty druhym... to ze su cigani taki neznamena ze ich zacnem bodat nozom lebo to nic neriesi... Oni nezacnu nikdy lebo na to nemaju IQ, musi niekto iny.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

vendo napísal:pocuvaj ma ty kar blby keby tebe znasilnili matku ako by si PISAL?? haaaa?? aky su len dobri ti romkaci, arabaci nie???

BTW: na tuto temu som skoncil dufam ze ma mate za toho najvacsieho debila....... dakujem

// 2 dni basa za urazanie uzivatela p4ra (porusenie pravidla 6). Pravidla tu platia pre kazdeho rovnako, nabuduce sa skus vyjadrovat bez invektiv. Tomasito
Vidis, presne o tomto som hovoril. Nedokazal si mi odpisat naspat, aby si nepouzil nejaku nadavku. Tu som ta aj chcel mat a vsetko, co som vyssie povedal sa mi potvrdilo. A neviem, co sa rozculujes. Je to len diskusia.

K teme: Keby mne nedajboze znasilnil nejaky parkchant mamu, nepoznam zakon, nepoznam policiu, nepoznam nic. Je mi jedno, ze nemam pravo nikoho sudit, ale v tej chvili by som sudca bol ja sam. To, co sa niekomu stalo s jeho mamou (tvojmu kamaratovi alebo nebodaj tebe) je mne uprimne luto, ale uvedme si dalsi priklad: Myslim, ze cca. pred polrokom znasilnil BIELY jednu staru babku - 7x rocnu. To je podla teba OK? Podla teba my bieli sme teda uplne v poriadku - ved co? Stalo sa, chlapikovi "preskocilo" v hlave. Ale, ked to spravi Rom (neplet sem Arabov, oni nemaju nic spolocne), tak uz ho treba do koncentraku, zabit, vyhubit a pod.?

Ja tu neobhajujem ani Romov, ani bielych. Chcem (resp. nechcem, ale snazim sa ukazat) od ludi tuto len jedno a to nasledovne: aby si uvedomili, ze neznamena, ked je niekto Rom, ze nema pravo na zivot, neznamena, ked je z Luniku IX, ze je menej clovek, ako ty ja. A takisto sa chcem vysmiat vsetkym fasistom a nackom, kt. na tomto fore su aj ich kamaratom mimo neho, kt. maju podobne sproste vymlete hlavy.
Luboss88
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luboss88 »

ked je z luniku to neznamena ze je menej clovek, ale ze nieje clovek :x
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Luboss88 napísal:ked je z luniku to neznamena ze je menej clovek, ale ze nieje clovek :x
Esteze ta tu mame nacek. Avatar a nick hovoria za svoje. :smt098
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

aju ja byvam na Lunik ale nie 9 ale natsastie 3..tiez tu byva kolo mna hromada tmavsich..a mozno 1 rodina romska z 20 je uplne v pohode..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Esteze ta tu mame nacek. Avatar a nick hovoria za svoje. :smt098
kedy sa naucis inu basnicku? Mozem ti kludne napisat ze si taky isty xenofob ako ti, ktorym to pises, kedze ich diskriminujes a odsudzujes na zaklade ich presvedcenia...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:kedy sa naucis inu basnicku? Mozem ti kludne napisat ze si taky isty xenofob ako ti, ktorym to pises, kedze ich diskriminujes a odsudzujes na zaklade ich presvedcenia...
Nenaucim sa nikdy inu, lebo tato ich presne vystihuje.. Nikdy. Nikdy ich nebudem akceptovat. A mna ty ides menovat xenofobom, ked odsudzujem nieco, co odsudzuju miliardy po celom svete? Sa preber.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

p4ra nechcem sa hadat ved aj s tebou suhlasim v niekolkych veciach ale myslim si ze zbytocne provokujes :x
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Vesper napísal:p4ra nechcem sa hadat ved aj s tebou suhlasim v niekolkych veciach ale myslim si ze zbytocne provokujes :x
ee to je skor radikalny postoj bez nejakeho pokusu empatie a bez ohladu na nazor (akokolvek v prave alebo nie) druhej strany, nie je to zle, len to nejak hranici s tvrdohlavostou... :D :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Luboss88 Pripad ako (A.A.) ale ok tvoj nazro ti neberem ale skusal si sa zamysliet ze clovek je clovekom ked ma ruky,nohy,usta,hlavu,...a nerozhoduje pohlavie?,orientacia?,farba koze? :wink:

mirak2 Povedz teda ako sa ti ludia spravaju alebo aspon ty ktori su "normalny"...

Vesper bez diskusie by nebola provokacia, bez provokacii by neboal diskusia..lebo niekedy treba aj provokvat aby si sa daco dozvedel :wink:

p4ra Suhlasim s tvojim nazorom aj co sa tyka nackov, fasistom ci ako si hovoria....A v povacsine pripadov mas pravdu...

....Ked niaky nacek/nackovia dobiju dakeho cigana nik o tom nepise, ale ked daky cigan, rom napadne dakeho bieleho tak su toho plne spravy :wink: ...
A podla mojho nazoru cigan nezacne utocit ked je sam len tak bez priciny....vzdy musi byt pricina aby bol konflikt.... :idea:
Luboss88
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:Luboss88 Pripad ako (A.A.) ale ok tvoj nazro ti neberem ale skusal si sa zamysliet ze clovek je clovekom ked ma ruky,nohy,usta,hlavu,...a nerozhoduje pohlavie?,orientacia?,farba koze? :wink:

mirak2 Povedz teda ako sa ti ludia spravaju alebo aspon ty ktori su "normalny"...

Vesper bez diskusie by nebola provokacia, bez provokacii by neboal diskusia..lebo niekedy treba aj provokvat aby si sa daco dozvedel :wink:

p4ra Suhlasim s tvojim nazorom aj co sa tyka nackov, fasistom ci ako si hovoria....A v povacsine pripadov mas pravdu...

....Ked niaky nacek/nackovia dobiju dakeho cigana nik o tom nepise, ale ked daky cigan, rom napadne dakeho bieleho tak su toho plne spravy :wink: ...
A podla mojho nazoru cigan nezacne utocit ked je sam len tak bez priciny....vzdy musi byt pricina aby bol konflikt.... :idea:
nie exstuje rozum, ktory oni moc nemaju=spalovna
Luboss88
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Esteze ta tu mame nacek. Avatar a nick hovoria za svoje. :smt098
ty sa radsej staraj do seba :x
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Luboss88 napísal:nie exstuje rozum, ktory oni moc nemaju=spalovna
A na taketo dementne komentare mam ostat chladny a nic nepovedat?

Vesper: Ja provokujem podla teba stale, ked si toto precitas?

Lubos88: Nacek, ty uz si jasny. Potvrdil si mi to 2. tvojim postom. Nevyjadruj sa uz ku mne radsej.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Luboss88 napísal:nie exstuje rozum, ktory oni moc nemaju=spalovna
Sry ale priblblejsi prispevok som este necital :lol:
btw. citit z teba cisty nackovskovsky ton rozpravania...
Povedz mi daco robis sa len nackom preto ze patris k " Slovenskj Pospolitosti" (usudzujem podla avatara a bydliska)
neboj nenabonzujem ta uz si niakemu romovy/ciganovy jednu uvalil? Alebo sa iba hras na niekoho :?: :lol:

Dam ti jednu dobru radu vypocuj si song od skupiny Drviva Mensina - V Inej Kozi :wink: najdes ho na ich strankach
Luboss88
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Vy ste jeden vtipnejsi nez druhy
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Luboss88 napísal:Vy ste jeden vtipnejsi nez druhy
Taky maly OT v com si myslis ze sme jeden vtipnejsi ako druhy? hmmm no priznaj sa ci si uz dakemu ciganovy/romovy jednu buchol?..skopal?.....
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Lubos88 takych ako ty neznasam. urcite si nejaky sprosty prd ktory o tej ideologii hovno vie ale chces byt hard tak sa tu hras na strasneho nacka. nam to tu je vsetkym jasne ze si k***t

p4ra o tom provokovani som to myslel na tu situaciu s vendom lebo si videl ze je nervak a aj tak si este provokoval tak mi to prislo take divne :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vesper: Hehe, nie fakt. Nejde mi o ziadne provokovanie, ale nacek si odomna nezasluzi nic ine iba vysmech, podjeby a narazky.
Luboss88
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:Taky maly OT v com si myslis ze sme jeden vtipnejsi ako druhy? hmmm no priznaj sa ci si uz dakemu ciganovy/romovy jednu buchol?..skopal?.....
ciganov som zbil 4 ked ti o to ide :D
Napísať odpoveď