vendo napísal:pocuvaj ma ty kar blby keby tebe znasilnili matku ako by si PISAL?? haaaa?? aky su len dobri ti romkaci, arabaci nie???
inac dopredu dik za basu dufam ze to bude aspon na 2dni aby som sem nemohol nieco dalsie napisat

a zbytocne sa tak rozculovat
BTW: na tuto temu som skoncil dufam ze ma mate za toho najvacsieho debila....... dakujem
// 2 dni basa za urazanie uzivatela p4ra (porusenie pravidla 6). Pravidla tu platia pre kazdeho rovnako, nabuduce sa skus vyjadrovat bez invektiv. Tomasito
Vidis, presne o tomto som hovoril. Nedokazal si mi odpisat naspat, aby si nepouzil nejaku nadavku. Tu som ta aj chcel mat a vsetko, co som vyssie povedal sa mi potvrdilo. A neviem, co sa rozculujes. Je to len diskusia.
K teme: Keby mne nedajboze znasilnil nejaky parkchant mamu, nepoznam zakon, nepoznam policiu, nepoznam nic. Je mi jedno, ze nemam pravo nikoho sudit, ale v tej chvili by som sudca bol ja sam. To, co sa niekomu stalo s jeho mamou (tvojmu kamaratovi alebo nebodaj tebe) je mne uprimne luto, ale uvedme si dalsi priklad: Myslim, ze cca. pred polrokom znasilnil BIELY jednu staru babku - 7x rocnu. To je podla teba OK? Podla teba my bieli sme teda uplne v poriadku - ved co? Stalo sa, chlapikovi "preskocilo" v hlave. Ale, ked to spravi Rom (neplet sem Arabov, oni nemaju nic spolocne), tak uz ho treba do koncentraku, zabit, vyhubit a pod.?
Ja tu neobhajujem ani Romov, ani bielych. Chcem (resp. nechcem, ale snazim sa ukazat) od ludi tuto len jedno a to nasledovne: aby si uvedomili, ze neznamena, ked je niekto Rom, ze nema pravo na zivot, neznamena, ked je z Luniku IX, ze je menej clovek, ako ty ja. A takisto sa chcem vysmiat vsetkym fasistom a nackom, kt. na tomto fore su aj ich kamaratom mimo neho, kt. maju podobne sproste vymlete hlavy.