Nahodne vylosovane zakladne skupiny so styrmi nasadenymi hracmi podla predchadzajuceho poradia.:
A skupina:
dead_warrior
dnk
ikovan (1)
mastermind
mylan
mystique
ondr3j
B skupina:
jose13
marko5211
merlin1x1
r1k1nko
ramones
sajmon
t0m4s3 (2)
C skupina:
bobormako
brejky
hojko (3)
mike
miki690
model
slayter
D skupina:
bond35
canopus
kinjeril
mikkimikki396
piton (4)
stevec
tomasso
Z kazdej skupiny postupia traja najlepsi hraci, z tychto hracov sa vyzrebuju dve skupiny po 6 hracov, postupia len dvaja a bude sa hrat o medajlu. Vysledky zo zapasu mi piste cez sukromnu spravu!!! Hra sa na 4 vitazne, teda maximalne 7 hier za zapas.
a jeden dotaz hojko ako ja skusam uz 3 tyzdne pool na ICQ a nejde a potvrdili mi to dalsi 5 ludia ze im uz asi tak 3 tyzdne nejde, tak ako to budeme hrat, lebo cez net to hrat to je velka sradna sa stratnut pri jednom stole.
bond35 napísal:a jeden dotaz hojko ako ja skusam uz 3 tyzdne pool na ICQ a nejde a potvrdili mi to dalsi 5 ludia ze im uz asi tak 3 tyzdne nejde, tak ako to budeme hrat, lebo cez net to hrat to je velka sradna sa stratnut pri jednom stole.
tak ja neviem ja mam novy flash lebo som nieco robil tak som si ho stiahol novy ako mne sa pripaja ale napise mi ze "server lost conection" a poznam viacero ludi co im to pise
do certa preco som s ikovanom (nic v zlom)? dako bude, potom dajte vediet cez ss alebo cez ICQ.
mozme hrat od cca 14:00-01:00 kazdy den (jednoducho ked mam zapnute ICQ)
bond35 napísal:a jeden dotaz hojko ako ja skusam uz 3 tyzdne pool na ICQ a nejde a potvrdili mi to dalsi 5 ludia ze im uz asi tak 3 tyzdne nejde, tak ako to budeme hrat, lebo cez net to hrat to je velka sradna sa stratnut pri jednom stole.
a druha vec odkedy sa bude hrat
bond 35 mne pomohlo ked som si vypol kerio, inac mi pisalo ze sa nemoze connect
ONdr3j napísal:do certa preco som s ikovanom (nic v zlom)? dako bude, potom dajte vediet cez ss alebo cez ICQ.
mozme hrat od cca 14:00-02:00 kazdy den (cest vynimkam)
neboj toto je taky pool ze raz vyhras raz prehras . samozrejme musis to vediet hrat. ale ked to vedia hrat obaja dobre je to len o tom komu sa viac dari.. ved sa spytaj Hojka a Tomasa a ze nech privelmi nenadavaju
keby sa nieco stalo tak budem hrat az vo stvrtok, inak normalne keby nieco este sa ozvem :
plati pre C skupinu; C skupina:
bobormako
brejky
hojko (3)
mike
miki690
model
slayter
ikovan napísal:neboj toto je taky pool ze raz vyhras raz prehras . samozrejme musis to vediet hrat. ale ked to vedia hrat obaja dobre je to len o tom komu sa viac dari.. ved sa spytaj Hojka a Tomasa a ze nech privelmi nenadavaju
ved hej, no uvidime co dokazem proti tebe a proti ostatnym