Jazdenie na biku v zime
..este za starych cias pred cca 9rokmi som chodieval aj v zime, ked bol sneh.. bolo to iba zriedka, takze mi stacili aj klasicke plaste michelin.. 
..co sa tyka oblecenia.. nuz velmi teplo som neobliekal, ale dolu kopcom som racej brzdil, bo by som primrzol na sedadle..
..rukavice klasicke hrube.. mam nastastie gripshift.. len na palce na nohach mi bola furt kosa..
bo do topanky s kuframi sa mi uz hrubsia ponozka nezmesti.. 
..po lesnych vychodenych cestickach sa dalo v pohode.. na lyziarskom svahu sa mi prepadavali kolesa do snehu.. ale keby bola vyssia rychlost a dolu kopcom.. asi by bola pohoda..
..co sa tyka oblecenia.. nuz velmi teplo som neobliekal, ale dolu kopcom som racej brzdil, bo by som primrzol na sedadle..
..po lesnych vychodenych cestickach sa dalo v pohode.. na lyziarskom svahu sa mi prepadavali kolesa do snehu.. ale keby bola vyssia rychlost a dolu kopcom.. asi by bola pohoda..
-
cestovatel
Expert
-
whiteronie
Expert
-
vandal666
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
jazdenie na biku v zime ma jednoznacne svoje caro...
ak nemate skusenosti, tak si to mozno ani tak velmi neuzijete, ale ked zatnete zuby a trenujete a trenujete, tak potom to stoji naozaj za to
ja som zacal jazdit na biku v zime este ako mensi chlapec na biku BMT, no a teraz uz ma to fakt bavi a je to sranda v nejakej 40-60 km/h v lese si to vpalit do zakruty
ak nemate skusenosti, tak si to mozno ani tak velmi neuzijete, ale ked zatnete zuby a trenujete a trenujete, tak potom to stoji naozaj za to
ja som zacal jazdit na biku v zime este ako mensi chlapec na biku BMT, no a teraz uz ma to fakt bavi a je to sranda v nejakej 40-60 km/h v lese si to vpalit do zakruty
-
Začiatok Konca
Professional
Na bycikli chodim do skoly kazdy den,takze aj cez zimu. Je to fakt parada rodicia mi to zakazuju,ale viem ich obmekcit
Cez zimu som zacal jazdit ked som mal 12 rokov takze je to uz dost. Mam hrube gumy a zjazdarsky bike takze si to uzivam ako sa len da.. Nepoznam nic lepsie ako ist rychlim smykom do zakruty
fakt parada vrelo odporucam.. Okrem toho chcel by som to vyskusat(dole svahom) zavidim ludom ktory to skusili alebo to robia zavodne..!
-
Runes
Addict
jazdim jazdim hhe neni nic lepsie ako taka koliba a 20cm snehu hlavne ekd je zoslapany hehe pred 2 rokmi som sa sice zridal asi v 40 utrhol podsedlovu tasticku hehe a suchal po zadku asi 50m potom som sa vratil pre bike ako zaklad je hlavne dobre oblecenie a hlavne rukavice lebo aj pri pade ides hlavne na rukya tie ked su skrehnute no dost ze au inak ja v zime na biku vyzeram takto dako len uz mam lepsiu bundicku
http://chupacabra.sk/fotky/free/mtb001.JPG a k tym plastom tak normal stare plaste a dotoho natlct klinceky alebo tak ale je to piplacka aby sa potom netrhala dusa bo to casty problem a inak jazdim na svojom normalnom biku a hrdze sa enbojim sak to treba od soly ocistit nic viac a ked je dobry lak tak to ma dobru ochranu
-
Sniper-SVK
Expert
-
qwerty-xyz
heh to poviem moju kombinaciu-das is normalne tenke rukavice a na tie tenke si das klasicke cyklisticke rukavice.To znamena ze ti bude teplo aj sa ti lahko bude packy stlacat aj ked spadnes tak si aspon nezoderies normalne rukavice ale cyklisticke.The Devil napísal:A aké používate rukavice?
Ja mám normálne zimné, ale s nimi sa mi blbo stláčajú páčky. A zase s tenkými je kosa.
Jazdenie v zime je super ja osobne jazdím aj do roboty už nejaký rok a je na nezaplatenie čo sa tíka techniky jazdenia aj tréningu. A čo sa tíka akejkolvek techniky je dobré inšpirovat sa českým Janom Kopkom. Bikovat treba stále lebo nevieme či zajtra si nenájdeme nejakú výhovorku aj ked bude svietit slniečko!!!!