special_p napísal:naco tam mam toho smejuceho sa smajla??? Trocha porozmyslaj predtym nez ma zacnes tuto odj*bavat....
oje*** v kazdej teme. To ze je tam smile tak si ludia maju domysliet co si ty myslis?
OMG dalsi wannabe RAPER. Si si tu len vysluzil titul ...icus za menom.
Este som si nevsimol ani v jednej teme tvoj nazor alebo pomoc len same toto mam a hento mam (chybaju ti ale tam tie smajle)
Ja nemám, ani NIKDY mať nebudem, nepáči sa mi to.
Ale určite si raz na nejakú akciu pokreslím ruky fixkami, také pekné plamene okolo obvodu rúk pri zápästí, niečo takéto :
NIKDY by som sa nenechal tetovať, ale na niektorých ľuďoch to vyzerá zaujímavo, ak nie pekne.
taku na cely zivot urcite nechcem lebo raz by ma ta tetovacka urcite omrzela a co potom?
a ked iba sa pomalovat dajakymi fixkami ktore ti za mesiac zmiznu preco nie
MurphY napísal:akoze to je na cely zivot alebo su to take tetovacky ktore najdem v zuvackach za 2 koruny ktore musim vodou nanasat ?
No to su take ktore ti tetovač natetuje pod kozu za par stovak a niektore naozaj umelecke aj tisicky stoja...A na cely zivot nemusis mat myslim ze sa asi najviac oplati na rok alebo dva...
ja neviem tatoo je taka cudna vec pre mna .. , nikdy som sa nad tym nezamyslal ci chcem alebo nie proste mna to nelakalo ozdobit si svoje telo neakou tetovackou ja sa fakt mozem srat na baby alebo ludi co sa im to paci a viac ich to vzrusuje , nepotrebujem dostat rakovinu koze aj ked jasne je to tam vsetko ,, stelirizovane" ale tak viete nemusim to . ale ani to nezakazujem rad si pozrem neake pekne kerky ale nemam rad ludi ktori si to davaju len aby sa tym viac ukazovali a tak .. proste ak chcem tak len kovly tomu ze sa mi to paci , a je to pekne alebo to chce moja priatelka ... ale tak toto to nemusim takych ludi vidiet !! tak tatooo zdar plus nemam rad extremne potetvanych ludi co maju cele dvoje telo ako .. dzongovia .... proste jedna malicka staci taky skorpionik na zadocku alebo na clenku
moham3d napísal:ja by som chcel draka ktory by zacinal pri krku tiahol sa po ruke a koncil na opacnej strane dlane "nenapadne ma ako sa to vola ta vrchna cast"
Kazdy, kto si chce dat nejake trvale tetovanie, nech si v prvom rade uvedomi, ze je to na cely zivot. A dalsia vec, najlepsie si je dat nieco neutralne, lebo nazory sa casom mozu zmenit. a potom by z toho mohol byt pruuuuuser. Ja som si dal spravit tetovanie v 18ke. Lave plece => bojovnik s velkym mecom. Nedaval som si to z frajeriny, ale preto, lebo sa mi to pacilo. Tetovanie si ma clovek davat v prvom rade kvoli sebe a nie kvoli druhym. Ja ho nosim vacsinou zakryte, lebo nenosievam tricka bez rukavov. Mam ho pre seba a nie pre druhych...