Sutaz!!! 2nd ICQ Pool 2006

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

heh,hram s jose13 a prave vtedy v tom okamihu ked zacala hra sa odpojil a napisal mi ze chce ist prvy ON ale ked sa odpojil z hry to znamena ze som vyhral nie ??
a este jedna vec hrali sme dalsi zapas a v strede nasej hry sa odpojil a napisal mi ze mu spadlo ICQ,no ale ja za to predsa nemozem ci nie ??
ako by ste to vyriesili ?

napisal som mu toto :
Sajmon (05:37 PM) :
takze 3-1 vezmi si to logicky hrame,hrame,hrame a ked ja uz budem mat dat ciernu ale dobre sa netrafim a uz bude jasne ze to ty vyhras ja sa odpojim a poviem ti ze mi spadol net...blbost nie ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sajmon: Mozno padol, mozno sa odpojil umyslene - kontumacia 4:0 :)
saj
Addict
Addict

hojko napísal:Sajmon: Mozno padol, mozno sa odpojil umyslene - kontumacia 4:0 :)
ak to myslis vazne tak O.k. Ak nie pekny pokus o vtip :D
Jose13
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Jose13 »

Chlapce sa spametaj, kde si videl na turnaji aby hru zacinala stale ta ista strana? Ved je to velka vyhoda a najme v Poole kde sa super nemusi vobec dostat k slovu... Pre mna je to logicke ze raz zacina jeden a raz druhy abo aspon podla vitaztva/prehry v predchadzajucom kole by to tak malo byt. A ze som sa odpojil v strede hry? Si dal jednu gulu, potom som siel ja a spadlo to a uz kontumacia? Po spravnosti by to malo byt ze do 3 gul ked ti hra spadne co nieje vinou nikoho tak sa hra odznova aspon v inych sutaziach po nete kde sa hra o body to tak je tak neviem co tu places....
Jose13
Expert
Expert

A to zrusenie hry bolo po tom ako obidve prve hry zacal on a ked som videl, ze zacina aj tretiu tak som ukoncil hru a poslal znova vyzvu este ani netukol do bielej tak neviem o com...
saj
Addict
Addict

nie ja neplacem a zasa si nevymyslaj, dal som uz 3 gule a mal som vyhodu pretoze si dal bielu ... a to ze raz zacina jedna a raz druha strana si mi mal povedat pred zacatim match-u.Alebo sa odpojit vtedy ked nehrame ale ked sa nacitava hra...Vtedy by to bolo v poriadku,Lenze si sa odpojil pocas hry a to uz druhykrat.Takze tak..
Jose13
Expert
Expert

Dal si 2 gule a tvrdil som ti to hned od zaciatku druhej hry tak neviem kto tu klame a ked xces vyhravat takymto sposobom tak prosim ale pre mna a dalsich normalne zmyslajucich ludi budes len LOOSER asi tak.
Jose13
Expert
Expert

A druhy krat mi spadlo icq cize som sa NEODPOJIL ZAMERNE. Dufam ze to uz zbadas v mojom komente. A ak sa ti to, ze mi to spadlo nepaci tak mi to icq mozem prist drzat...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

heh neviemc o tu riesite taketo sprostosti mali ste sa dohodnut uz pred hrou,...ja som hend na zacitok oznamil aj Ondrejovy aj s dnk ze mi pada obcas net a dohodol som sa co a ako ked by nahodou padol...musim si zaklopat o drevo nastastie mi nepadol...nabuduce sa dohodnite dopredu a oboznamne druhu stranu s vasimi problemamy :wink: :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

bobormako napísal:ako všetko... ked prehras náhoda, ale ked vyhrás tak si skill-er 8)
praveze pri tomto poole nemoze byt o skille ani rec...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ci zacina Jano alebo Fero je jedne, ako urci ICQ, tak sa hra, ziadne odpajanie z hry, pretoze Jano ma vyhodu a ja nie.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

t0m4s3 napísal:praveze pri tomto poole nemoze byt o skille ani rec...
no veď ok, ale niektorý ludia to fakt vedia hrať a s prstom v nose dávajú tie gule jednu za druhou 8)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Ale co v pripade ked mi naozaj spadne icq ? aj tak kontumacia ? to je trochu vadne ... no nepoviem ze je 3-0 a zrazu by to "spadlo" tak akoze fajn ... ale ak je stav napr.2-2 a vtedy spadne tak uz nemam sancu ? no dakujem pekne ... BTW ako sa da hrat icq pool po nete ?
Jose13
Expert
Expert

Hojko ked sa stretneme v duely a pocas styroch hier sa budes len pozerat ako sa hram tak ti to jedno nebude.
Jose13
Expert
Expert

Ale mam na haku stupidna hra nepotrebujem si na nej zvysovat svoje ego ako niekto. Takze za stavu 3:1 pre tuto ProTago Sajmona mi spadla hra. Je 3:1 a hra sa dalej nie? Nevidim dovod aby sa kontumovala aj piata hra.
Jose13
Expert
Expert

Da sa spustit pool takym sposobom ako napr Zoopaloola ze ti icq sam najde nejakeho supera na nete? A viete dostat Pool ikonu na Xtraz Panel?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

t0m4s3 napísal:praveze pri tomto poole nemoze byt o skille ani rec...
sem tam to hravam na nete, a ver mi ze je to aj o skille, zahral si mnou jeden cech a myslim si ze to viem hrat aspon na urovni hojka, ten chalan si tam zo mna robil prdel a daval take gule ze som nechapal, takze ja som toho nazoru ze je to o skille a o tom ako to hras...
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Jose13 napísal:A viete dostat Pool ikonu na Xtraz Panel?
spusti xtraz center a tam si v multiplayeri nájdi pool a označ si ho a máš to...
Jose13
Expert
Expert

bobormako napísal:spusti xtraz center a tam si v multiplayeri nájdi pool a označ si ho a máš to...
Prave ze som to tak urobil ale na tu listu sa mi to nepridalo a neviem preco.
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

hojko nespravis niekde tabulku toho celeho nech viem ako zaostavam zo zapasmi.
Napísať odpoveď