Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA

Diskusie na politické témy...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rubiki »

Luboss88 napísal:ty to nevidis na "ludoch" ked ich pocujes v MHD alebo na ulici, kazda rasa ma ine zvyky a pomery
Rasa ako taka nemoze mat zvyky, dolezita je vychova. Vychovaj u nas cinana a slovaka s rovnakymi pomermi a budu mat zvyky rovnake.

Dolezite je prostredie v ktorom ty ludia ziju, jasne ze cinan bude iny ked zil vacsinu zivota v Cine ktora ma vlastne tradicie atd atd...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

vendermarch napísal:Zodpovední sú konkrétni ľudia a nie rasa, či náboženstvo.
ukazkovy priklad odputavania pozornosti od toho podstatneho.. ti konkretni ludia su sionisti a nejakou- pre teba vedlajsou nahodou- su to zidia.. :roll: omg....
p4ra napísal:On ma skolu judaizmu, preto je taky mudry.
by som sa necudoval keby ju tu fakt niektori mali ;) :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Rubiki napísal:Rasa ako taka nemoze mat zvyky, dolezita je vychova. Vychovaj u nas cinana a slovaka s rovnakymi pomermi a budu mat zvyky rovnake.

Dolezite je prostredie v ktorom ty ludia ziju, jasne ze cinan bude iny ked zil vacsinu zivota v Cine ktora ma vlastne tradicie atd atd...
Ano mas pravdu ale svoje zviklosti uz ma v krvy uz sa s tym narodi. Takisto ze sa bieli rodi bieli nemoze sa zmenit na cierneho a naopak.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Aryan Angel napísal:... ti konkretni ludia su sionisti a nejakou- pre teba vedlajsou nahodou- su to zidia....
Akoze preco tu furt tocis o sionizme?...pokial som dobre pochopil encyklopediu...sionizmus je v podstate forma rasizmu (dokonca iste roky 1975-91 sa aj oficialne za formu rasizmu pokladal)... aky je teda rozdie medzi tebou a sionistom?...ziadny...akurat ze stojite na opacne strane... podla mna ste teda obaja rovnaky rasisti... a takych ludi ja nemusim. Akurat ze ty si myslis ze si na tej spravnej strane rasizmu tak isto ako si to mysli sionista...a ja si myslim ze ani jedna z nich neni spravna. :P
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

Aryan Angel napísal:...
Divné ako chápeš moje tvrdenia. Kde sa dá tam prekrútiš tak aby ti to sedelo. Ale nech.
Kašlať na to je to ako mlátiť prázdnu slamu. Jediný dobrý argument tu padol iba od Tomasita.
Môj názor je že obvinení, trestaní a zodpovední by mali byť ľudia ktorí konajú. Tvoj svet je možno jednoduchší v tom že vidíš nepriateľa v každom židovi lebo... je žid. A židia sú zlý. Ovládajú Ameriku. Koncentráky hodili na nemcov. Sú to skrátka ľudské beštie. Sionisti sú rasisti - tak ako ty, a ešte pár ľudí s ktorými sa v tejto téme zbytočne handrkujem.
Jedinú vec však nikdy nepochopím: Ľudia ktorím židia ublížili majú dôvod nenávidieť židov. Ty však pravdepodobne žiješ doma, je o teba postarané, o židoch si maximálne čítal a pár si ich aj videl. O ich náboženstve vieš iba to že sú to svine. Možno sa prirodzene mýlim. Ale z toho čo píšeš je jasné iba to, že o židoch ti stačí vedieť iba to že sú to svine.

Mimochodom nemám rád judaizmus. Ich učenie je pre mňa nepochopiteľné a fanatické.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiez som nikde nenapisal, ze "v kazdom zidovi".. To ze su sionisti rasisti viem.. a? to je vsetko? Samotny izrael je sionisticky stat, zidia ktory hybu svetovou politikou cez usa su sionisti.. to o com to tu hovoris, o potrestani tych co konaju sa nikdy nestane.. ako chces potrestat niekoho s takou mocou.. neviem co mas s zidmi ale vyzera to ako by si to vsetko zamerne prehliadal resp. ti je to jedno.. :roll: ....... vinni niesu jednotlivci ale cela sionisticka lobby a ich prisluhovaci...!

len tak btw http://jdl.czechian.net/index2.htm
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:.. ako chces potrestat niekoho s takou mocou.. neviem co mas s zidmi ale vyzera to ako by si to vsetko zamerne prehliadal resp. ti je to jedno.. :roll: ....... vini niesu jednotlivci ale cela sionisticka lobby a ich prisluhovaci...!
Jedna vec je chciet sa zbavit sionistov a druha vec je najst spravny sposob ako to spravit. A tvoj sposob, cize ist rasizmom proti rasizmu sa mi zda neprijatelny...pretoze by tu bolo to iste, akurat ze lepsie by sa mala zase ina rasa... ale ked uz si taky rasovo zalozeny...kde beries tu istotu ze prave ta tvoja rasa je ta vyvolena?. Proste tvoje zmyslanie je v podstate rovnake ako toho sionistu..(co som sa ti uz snazil vysvetlit). Obaja si myslite ze ta vasa rasa je ta spravna. Ty vravis zbavme sa sionistov...ja vravim zbavme sa vsetkych rasistov (cize aj sionistov). V kazdom pripade ani ja ani ty s tym nic nespravime.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

este ze to mozes obratit na mna a povedat ze som tiez rasista :wink:

z anti-sionizmu si tak hned spravil len moj rasizmus :lol:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:este ze to mozes obratit na mna a povedat ze som tiez rasista :wink: z anti-sionizmu si tak hned spravil len moj rasizmus :lol:
Ako rasista sa prezentujes sam...ja ho z teba nerobim...z tvojich prispevkov som necitil zeby slo len cisto o anti-sionizmus...keby slo len o anti-sionizmus, nemam nic proti tebe
btw: Otazka: Dokazal by si si napr. podat ruku zo zidom, ktory ma akurat tak zidovsku krv, ale inak s nimi nema nic spolocne? (cize neni ani sionista, dajme tomu ze vyrastal bez rodiny, cize nema ani zidovske zvyklosti ani neslavi ich sviatky, dokonca ani mozno sam nevie, ze je zid-to len pre upresnenie)
(Ano=ok, v tom pripade je mozne ze citis len antisionizmus, Nie=si rasista)
:wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

velmi nepravdepodobne.. aby som si s niekym podal ruku musim mat aj na to nejaky dovod.. ale ked uz.. David Irving je povodom po matke zid :wink:

//edit: video What World Famous Men Said About the Jews: http://ferret.flawlesslogic.com/famous_men_high.wmv
kali520
Darca
Darca

POiNTER napísal:Ty vravis zbavme sa sionistov...ja vravim zbavme sa vsetkych rasistov (cize aj sionistov). V kazdom pripade ani ja ani ty s tym nic nespravime.
Nie najprv by sme sa mali zbavit humanistov a ochrancov tzv nevinnych ras
vendermarch
Light Expert
Light Expert

kali520 napísal:Nie najprv by sme sa mali zbavit humanistov a ochrancov tzv nevinnych ras
Najprv sa zbav puberty. Kde berieš tieto názory? Tebe asi židia v minulosti strašne ublížili. Porozprávaj nám o tom.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Aryan Angel napísal:Ak mi vadi ze zidia ovladaju a manipuluju inymi vladami, inych narodov vo vlastny prospech, pre vlastne zaujmy.... som preto rasista?

Spametaj sa!
heh no obrazok hovori za vela :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

To su len keci , aby sa vyzdvihol rasizmus
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

kali520 napísal:Nie najprv by sme sa mali zbavit humanistov a ochrancov tzv nevinnych ras
S takymito recami opatrne, alebo sa citis ako dokonaly prototyp cloveka? Pretoze ak taky nie si tak spolocnost bez (podla tvojich prispevkov sa mi zda ze by si taku chcel) humanizmu by sa mohla potom zbavit aj teba.
kali520
Darca
Darca

vendermarch napísal:Najprv sa zbav puberty. Kde berieš tieto názory? Tebe asi židia v minulosti strašne ublížili. Porozprávaj nám o tom.
A ty co ich tak chranis? Nastahus si ich do domu a staraj sa o nich. No ja to vidim tak ze ty si velmi stastny ze tu mame na najvyzsich miestach zidov a ze cigani tu robia bordel ze?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Digital napísal:To su len keci , aby sa vyzdvihol rasizmus
nestrapnuj sa
vendermarch
Light Expert
Light Expert

kali520 napísal:A ty co ich tak chranis? Nastahus si ich do domu a staraj sa o nich. No ja to vidim tak ze ty si velmi stastny ze tu mame na najvyzsich miestach zidov a ze cigani tu robia bordel ze?
Ak hovoríš v súvislosti so židmi o Slovensku tak ťa máta ešte horšia xenofóbia než som si myslel.
Nie :) Myslím si že to, že obraňujem ZÁKLADNÉ ľudské práva ešte zo mňa nerobí nejakého humanistu. Prečo odopieraš iným to, čo je tebe prirodzene dané?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked uz spominate humanizmus, pozrime sa co o nich napisal taky Voltaire

VOLTAIRE (François Marie Arouet). 18th c. French philosopher, writer: “Why are the Jews hated? It is the inevitable result of their laws; they either have to conquer everybody or be hated by the whole human race.” (Essai sur les moeurs)

“You seem to me to be the maddest of the lot. The Kaffirs, the Hottentots, and the Negroes of Guinea are much more reasonable and more honest people than your ancestors, the Jews. You have surpassed all nations in impertinent fables, in bad conduct and in barbarism. You deserve to be punished, for this is your destiny.” (From a letter to a Jew who had written to him, complaining of his 'anti-Semitism.')

“They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race.” (Lettres de Memmjus a Ciceron, 1771)
vvTF
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa vvTF »

Arryan Angel ma vo vela veci pravdu kluci (ale nie vo vsetkom)...
Nemam nic proti zidom , ale to co robia sa mi nezda byt pekne

// Inac dobry avatar :)
Napísať odpoveď