Need for speed Most Wanted
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
kokos nechapem ako moze niekto hrat tuto hru... (dajme tomu 13-15 rocni este hej)
tymto ma EA tak nasralo ze vydali uz tretiu dementnu NFS hru...
pche ze Most (un)Wanted - dajme tomu ze nech kvoli ziskom robia takyto styl (tuning a pod) ale ta hra ma tolko uplne nelogickych chyb a inych blbosti nad ktorymi mi (a komosovi) doslova rozum zastavi!
ach jaj posledny NFS ktory ma fakt bavil bol Porsche 2000... stare dobre casy ked sa este hra dobre predavala preto ze bola KVALITNA... to dnes niekomu nic nehovori
tymto ma EA tak nasralo ze vydali uz tretiu dementnu NFS hru...
pche ze Most (un)Wanted - dajme tomu ze nech kvoli ziskom robia takyto styl (tuning a pod) ale ta hra ma tolko uplne nelogickych chyb a inych blbosti nad ktorymi mi (a komosovi) doslova rozum zastavi!
ach jaj posledny NFS ktory ma fakt bavil bol Porsche 2000... stare dobre casy ked sa este hra dobre predavala preto ze bola KVALITNA... to dnes niekomu nic nehovori
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
-
krija
VIP
kolegov 12 ročný syn mal úplne všetky. ak ho od niektorého súpera nezískal tak ho išiel zlomiť ešte raz a až dovtedy, kým tú jeho káru nedostal.RAON napísal: napiste ake mate auta
ja som mal chevrolet cobalt,porsche carrera gt,lamborghini gallardo,aston martin,mclaren a chevrolet corrvete skoro vsetky povyhravane
to by som ja nemohol
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
will.i.am
Darca
Ja som to nainstaloval az teraz.
1. Nemal som cas na hry
2. Myslel som si, ze na mojom srote to nepojde...
No kedze sa teraz strasne nudim, tak som to vyskusal. S mojou zostavou: Athlon 2200XP+, 256MB RAM, GeForce MX 64MB to slape dost v pohode na 800*600. Ide to dost porovnatelne s Undergroundom 2, len ked idem spat do mesta tak to nacitava asi 1,5 min, inak to ide hned...
Perfektna hra, jednoznacne najlepsia zo serie NFS, na to paradny dej a super auta
1. Nemal som cas na hry
2. Myslel som si, ze na mojom srote to nepojde...
No kedze sa teraz strasne nudim, tak som to vyskusal. S mojou zostavou: Athlon 2200XP+, 256MB RAM, GeForce MX 64MB to slape dost v pohode na 800*600. Ide to dost porovnatelne s Undergroundom 2, len ked idem spat do mesta tak to nacitava asi 1,5 min, inak to ide hned...
Perfektna hra, jednoznacne najlepsia zo serie NFS, na to paradny dej a super auta