ale uz sa tesim jak ich odfajcia ked im povedia ze to nie je milionar
moja sestra to tiez videla v zahranici a tiez vravela ze pointa je v tom ze on nie je milionar a ony sa snazia jek tapne pre prachy.... a nakoniec
A slogan nema chybu -> skutocny laska existuje
Nevesta pre milionara= stupidny program na dvasiatupiatu,este horsie ako krizenec Mojsejovci/Big Brother/Vyvoleni2(1sa este ako tak dala)...
Slogan je fakt na by som chcel vidiet v reale ako by niaky prachac zakopol z daku z ponukanych
Jedine co z toho bude mat ta sutaziaca je ze budu daky ten cas o nej pisat media,....a reci ako vraveli v uputavkach ze hlada pavu lasku(alebo podobne somariny) tak je sprostost na siestu...mozno daka 1 z tych vsetykch chce najst pravu lasku
Inaksie tam idu vseky len a len koli prachom...
stroh napísal:vilo rozboril je chudák, nedá sa na neho pozerat ked moderuje.stále len kokce, je mi z toho špatne
To si presne vystihol je to ch*j 1. stupňa. Markizza jednoducho nevie urobiť žiadnu dobru relaciu, lebo nema žiadneho schopneho moderatora. Tuto relaciu tipujem na prepadak, asi ako monsterovci. Aspon v SOS budu mat čo robiť
Keď ste si mysleli, že po Big Brother vás nemôže postihnúť nič hosšie, tak sa priprevte na toto... Táto relácia si priam koleduje o označenie najprízemnejšia relácia ľudskej histórie... Pri takýchto reláciách sa vážne začínam báť čo s nami bude
no fakt clovek si mysli ze po BB sa uz nic podobne neobjavi na TV a ze sa poucia a oni tam daju este horsiu relaciu
aspon SOS (ako to bolo hore spomenute) bude mat z coho cerpat material
hehe, ale ten bujak ma 25 (vlastne už len 20) ženských, ktoré sa budú pretekať o jeho postel, a niektoré (ak nie všetky) sa ho "tým" budú snažiť podplatiť
Dneska som si to teda pozrel. Co vam poviem, az ma oblicky z toho svrbeli. <>vina jak mraky! Neskutocne, co za stupidity uz dnes televizie vymyslaju!!!
som si to vcera kukol a mozem vam povedat tym ktory to nestihli kuknut alebo proste to nevideli o nic ste neprisli.... Ale musim uznat ten chlap ma pekny dom a aj auto
noooo, je to take nezazivne..., kto vie ake pretvarky, ake kuvy tam su... a presne tak, je to trapne,,,, len niekto vypadne a uz reve jak mala ---> TRAPNE
johnny171 napísal:noooo, je to take nezazivne..., kto vie ake pretvarky, ake kuvy tam su... a presne tak, je to trapne,,,, len niekto vypadne a uz reve jak mala ---> TRAPNE
Trapne?preco?to su emocie a o emocii,laske.... ide v Neveste pre Milionara
Ja vas nechapem ohovarate Reality Show ze strata casu,trapne a pod....Tak naco to pozerate?chce od vas niekto aby ste to pozerali?Ne ta co pisete ze strata casu a pod?to je kazdeho osobna vec ci to pozera alebo nie ja to pozeram....a ze sa nabalia?no a?aj oni musia s niecoho zit...