SE k750i vs. Nokia 6280

Všetko o mobiloch, PDAčkach...

Ktory by ste mi odporucili?

Sony Ericsson k750i
19
51%
Nokia 6280
18
49%

Celkom hlasov: 37

Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

to lebo to skusali kym mobil FW nebol oficialne sonyericssonom vydany :)
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Zober si SE to aspoň niečo vydrží,ale tá nokia sa rozpadne za chvílu,aspoň také skúsenosti mám keď mi moja padla zo stola.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

warezman napísal:Zober si SE to aspoň niečo vydrží,ale tá nokia sa rozpadne za chvílu,aspoň také skúsenosti mám keď mi moja padla zo stola.
myslim ze kazdy telefon ked spadne na zem z velkej vysky a dopadne napr na beton tak sa znici ak nie je odolny ... cize tvoj dovod je cisto blbost !
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ob3l1x napísal:myslim ze kazdy telefon ked spadne na zem z velkej vysky a dopadne napr na beton tak sa znici ak nie je odolny ... cize tvoj dovod je cisto blbost !
no napriklad mojej matke spadol mobil (SAGEM MyX6)na dlažbu z asi 1,3 m (nieje to dako vela ale aj tak) vyšky na zem a v pohode, ani sa nerozpadol, nepukol, nic ... :P
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

ob3l1x napísal:myslim ze kazdy telefon ked spadne na zem z velkej vysky a dopadne napr na beton tak sa znici ak nie je odolny ... cize tvoj dovod je cisto blbost !
presne tak kamosovi spadla T630 zo stavby z druheho poschodia a prezila sice tam bola ryha ale zila. druhemu kamosovi spadla T630 z ruky a display to uz nerozchodil
Zamknuté