Chladenie
-
Dj Frostik
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Chladenie
neviem ci to ma byt zrovna tu ale to je jedno:
Mam takyto problem... makam ako Dj v jednom podniku je to v podstate velka pivnica.. robim tam zatial dsikoteky s kompom kym nepridu mixaky a mam takyto problem po case sa mi pc moc zohreje az tak ze ochrana ho vypne...musim to chladit fantou.. mam tam 5ventakou... a potrebujem aby mi niekto poradil co tam mam dat aby som mal v bedni stale chladno... aby sa to nehrialo ...ked tancuje tak 50 ludi tak je to dost o hubu neda sa tam ani dychat
Mam takyto problem... makam ako Dj v jednom podniku je to v podstate velka pivnica.. robim tam zatial dsikoteky s kompom kym nepridu mixaky a mam takyto problem po case sa mi pc moc zohreje az tak ze ochrana ho vypne...musim to chladit fantou.. mam tam 5ventakou... a potrebujem aby mi niekto poradil co tam mam dat aby som mal v bedni stale chladno... aby sa to nehrialo ...ked tancuje tak 50 ludi tak je to dost o hubu neda sa tam ani dychat
Re: Chladenie
daj na to vodné chladenieDj Frostik napísal:neviem ci to ma byt zrovna tu ale to je jedno:
-
Dead_Warrior
Professional
-
provibe
Medium Expert
Musis,spravit dobry prietok vzduchu,hlavne tak sprav,ze zo spodu ti bude tahat chladny vzduch a hore bude davat von teply a sprav si tunael na procesor,to tak,ze das nejaku trubicu presne kolmo na procak s ventylatorom a spravis dieru v boku skrine,skade bude ta trubica tahat vlastny vzduch pre procak....