kochones napísal:mal som ten isty problem, ale uz je to v pohode :
musit to cele preinstalovat.
1.nainstaluj BF2 - neprepisuj ziadne execka s crackom
2.hod patch - 1.21
3. z gamecopyworld.com - stiahni noDVD fixed image #3 a dedicated server patch 1.21 (usual suspects)
4. hod patch na 1.22
5.namoutuj no dvd a ides
ja pouzivam daemon tools 4.0HE
takze zatial sa riadim podla tvojho navodu momentalne sa mi stahuju patche. tak dufam ze to pojde aj mne.
ja som to spravil podla toho navodu a vsetko slapalo ale zrazu ..... NIC .....
a co keby som to vyskusal preinstalovat a nahodit vsetky patche znova pomohlo by to???
hej uz som to do patchovala vsetko funguje ale je tu jeden velky problem ked sa pripojim na hociktory server tak mi to tak seka v single playery mi neseka nic a ked sa pripojim napr na antik server tak mam aj rank 20 ale hra seka cim to je? .
->slavo<- napísal:hej uz som to do patchovala vsetko funguje ale je tu jeden velky problem ked sa pripojim na hociktory server tak mi to tak seka v single playery mi neseka nic a ked sa pripojim napr na antik server tak mam aj rank 20 ale hra seka cim to je? .
zalezi aj od spojenia medzi vami, pingy, lagovanie je zapricinene slabym netom, aku mas odozvu
chalani ja mam dobry internet na hranie hier cez internet ja som to uz hral asi pred Rokom battlefiel 2 ale vtedy som nic nepatchovla a vsetko islo jak pomasle . ping mava bezne 20-30 odozvu neviem ale nebude velka .
je mozne ze to roby virus? lebo moj nod sa uz asi jeden mesiac nechce aktualizovat a ja neviem preco.
->slavo<- napísal:chalani ja mam dobry internet na hranie hier cez internet ja som to uz hral asi pred Rokom battlefiel 2 ale vtedy som nic nepatchovla a vsetko islo jak pomasle . ping mava bezne 20-30 odozvu neviem ale nebude velka .
je mozne ze to roby virus? lebo moj nod sa uz asi jeden mesiac nechce aktualizovat a ja neviem preco.
A comp ti to stiha? Lebo je rozdiel tych 16 hracov v single playeri a 32/64 hracov v multi
som prave stiahol verziu cez torent a mam to nainstalovane len ma nechce pripojit na servre .co by s tym mohlo byt , patche mam 1.3 1.4 demo hravam v poho takze v pripojeni chyba nie je.prihlasim sa na server antik 6 nahra ma a pred vstupom ma odpoji YOU HAVE PERMANENTLY BANNED FROM THIS SERVER .neda sa to nejako obist ? alebo mam zly cd key ?