keby som mala sponzora a nemal by namietky kolko mozem minut tak by to bolo vela, ale kedze si to financujem sama tak sa krotim a pozuivam phone len ked je to nutne
13 napísal:Najviac 100Sk ale už asi pol roka nemám na kredit love takže nemíňam nič. mobil -> zbytočná vec (dobrý je akurát na budenie a hranie tetrisu)
svata pravda, bro..
ja 200Sk zrobim za tri mesiace..
berte si zo mna priklad!
sia..
Skoro nic > za posledny pol rok som minul asi 50Skk (teraz mam dost dlho nulu) > nie som ochotny minat na kredit, ked ho nevyuzijem
Aj tak mi vsetci volaju alebo sak mam internet
(tie svine operatory nas dobre zdieraju)
Paci sa mi ako je polozena otazka . Ja som schopny minut vela, velmi vela... Ale mylsim ze kazdy vie minut vela, ale treba na to zdroj. Ale ked to zoberiem vazne, tak miniem asi tak 200-300 Sk/mes.
The Devil napísal:Chýba tam možnosť pod 200 Sk. Ja miniem takých 50-60.- Skk.
Mám predsa internet.
Presne, aj ja uz teraz volam a pisem menej. Najviac volam v piatok, lebo sa treba dohodnut na vecer cez tyzden pouzivam hlavne icq.
Ked malo menej mojich znamych icq, tak som mal tych 200 SK akurat na mesiac.
Aj tak sa nezmierim s tym ze za takuto kravinu - prenos slabeho audio zaznamu - musim platit vobec daky cache. Peniazky aj su ale pouz.telefonu sa vyhybam..proste sa mi to za tie $ neoplati...komunikovat. Volam len ked je to surne, nikdy styl starej mami "Ako sa mas? Ja len tak...co noveee??" A veci sa snazim vybavovat tak, aby som nemusel telefonicky kontrolovat priebeh situacii. Zial vela ludi odo mna vyzaduju (napr.frajerka) aby som volal co najcastejsie, vraj tym davam najavo ako mi na osobach a veciach zalezi. Prd udeny, uprednostnujem natural metodu oci-oci. A potom mam nervy preco ludia nechapu ze podla mna je to len IN a bussines nie sluzba spolocnosti. Miniem cca 200 mesiac a s toho 2-3 min. volaneho stoja za nieco