problem s mp4
problem s mp4
Mam problem rozbehat video formatu mp4. Obraz mi ide ale zvuk nie. Nepoznate nejake kodeky, ktore by to poriesili, bo som vyskusal kadeco ale podaril sa mi rozchodit iba ten obraz. Vopred dakujem (pouzivam distribuciu Mandriva 2006 a na prehravanie video mplayer alebo xine)
Re: problem s mp4
neviem ako je na tom Mandriva 2006ska ale mal som starsiu ediciu a problem nebol v kodekoch, ale nemal som dobre drivery na dosku, a kedze zvukovku som mal prave na doske, tak nefungovala.tomPD napísal:Mam problem rozbehat video formatu mp4. Obraz mi ide ale zvuk nie. Nepoznate nejake kodeky, ktore by to poriesili, bo som vyskusal kadeco ale podaril sa mi rozchodit iba ten obraz. Vopred dakujem (pouzivam distribuciu Mandriva 2006 a na prehravanie video mplayer alebo xine)
skus zistit, ci ti vobec ide zvuk. mozno to bude v tom, co pisem.
Re: problem s mp4
Zvuk mi ide bez problemov.Aj mp3. A aj ostatne filmy ako avi,mpeg,wmv atd...IgiPoP napísal:neviem ako je na tom Mandriva 2006ska ale mal som starsiu ediciu a problem nebol v kodekoch, ale nemal som dobre drivery na dosku, a kedze zvukovku som mal prave na doske, tak nefungovala.
skus zistit, ci ti vobec ide zvuk. mozno to bude v tom, co pisem.
tak myslim ze problem bude niekde inde.