ja sa ani neviem dlho hnevat. po par hodinach som uz fit. jedine dake sakramentsky vazne veci bych tak asi riesil, ale adekvatne samozrejme. ale z toho ajtak po par hodinach zide ked sa ukludnim
ako tu uz bolo vela krat povedane,, odpustit dokazem ale zabudnut nie, ale da sa aj zabudnut...resp. cas tlmi nasledky...takze tak by som to niak definoval... a ja osobne sa neviem dlho hnevat a ani pomstivy nie som,,ja iba rozmyslam ako tomu cloveku spravit zle. Hned ma napadaju fyzicke zadostucinenia ale potom to vzdy radsej inteligentnejsie vyriesim...Rana sa zahoji ale ja vzdy cloveka prinutim nad tym premyslat a tym docielim ze ho to bude trapit...a to je 100 krat horsie ako niaky bitka
Tak podla mna ODPUSTIT NIEJE MALO NO ZABUDNUT VSAK STOJI VIAC neviem ako to vydite vy ale ja tak...pozicane sa vracia a ked mi niekto pomoze pomozem mu aj ja ked sa da a ked to potrebuje...a oplacam aj to zle ...
to je tak ze ked sa stane nejaka zla vec tak si dovolim tvdrit ze by som v zurivosti dokazal aj zabit al ked si clovek najprv premysli svoje ciny (to sa snazim robit ) tak potom urcite kona miernejsie
nie, nenavistou a pomstou nic nevylepsis, takze neriadim sa.
ludia, ktori ma podrazili a pod, maju u mna dvere zatvorene, a uz vela z nich sa to vypomstilo.
Vacsinou NIE ... ked ma niekto dost nahneva trva dost dlho kym mu to prepacim ... ale ze by som niekomu musela odplacat to co mi spravil? nie nebudem sa znizovat na tu uroven aby som to robila aj ja ... myslim si ze casom sa kazdemu vsetko zle vrati
ked mi niekto "robi zle" vacsinou si to nevsimam... ale ked to prekroci istu hranicu tak ma dotycny tazku smolu a zacnem "robit zle" ja... som sice taky tichy nenapadny clovek ale ked ma raz niekto naserie tak konci vsetka sranda a dokazem to velmi skaredo a premyslene oplatit... a nie raz takze ma neserte