K700 a net cez nu
K700 a net cez nu
zdravim, potrebujem poradit ci sa to vobec da a ak ano tak ako...? takze ide o toto: mam K700i a BT, a potrebujem nieako rozbehnut cez telefon internet na PC... co na to potrebujem? nieaky soft? nieaku specialnu sluznu zaplatenu u operatora...? diky
-
daniel.daniel
Medium Star
skus toto stiahnut
http://www.bluesoleil.com/download/inde ... soleil_edr
malo by to fungovat na vsetky mobily s BT
a co sa tyka sluzby, byt tebou tak zavolam na infolinku svojho operatora, tam ti poradia lepsie.
http://www.bluesoleil.com/download/inde ... soleil_edr
malo by to fungovat na vsetky mobily s BT
a co sa tyka sluzby, byt tebou tak zavolam na infolinku svojho operatora, tam ti poradia lepsie.
nepotrebujes na to ziadnu sluzbu
staci ti mat aktivne GPRS ibaze ked si aktivujes nejaku sluzbu napr orange world tak budes mat niekolko volnych MB za ktore uz platis mesacne ak budes mat iba aktivovany zakladny program pre GPRS tak sa nedoplatis lebo ani nevies ako a presurfujes 1MB a tam su pomerne vysoke (aspon teda u Tmobile je nejak 99SK /1MB)...
-
daniel.daniel
Medium Star
No a presne nieco taketo by som ja potreboval, ak by som ta mohol poprosit tak ako a cez co to mam takto rozbehnut?? diky za rady....ob3l1x napísal:nepotrebujes na to ziadnu sluzbustaci ti mat aktivne GPRS ibaze ked si aktivujes nejaku sluzbu napr orange world tak budes mat niekolko volnych MB za ktore uz platis mesacne ak budes mat iba aktivovany zakladny program pre GPRS tak sa nedoplatis lebo ani nevies ako a presurfujes 1MB a tam su pomerne vysoke (aspon teda u Tmobile je nejak 99SK /1MB)...
-
MarkAurel
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal Orange World tam mate niekolko MB na minutie, mobil som mal pripojeny kablom na usb do pc, a mobil vlastne sluzil ako modem, rychlost bola slaba pretoze mobil ako modem ma nizku rychlost, ale ak mate mobil s edge treba si aktivovat u operatora edge internet a slapete,a samozrejme nastavit PC