K700 a net cez nu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
peto15
Medium Expert
Medium Expert

K700 a net cez nu

Príspevok od používateľa peto15 »

zdravim, potrebujem poradit ci sa to vobec da a ak ano tak ako...? takze ide o toto: mam K700i a BT, a potrebujem nieako rozbehnut cez telefon internet na PC... co na to potrebujem? nieaky soft? nieaku specialnu sluznu zaplatenu u operatora...? diky
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

neviem, ci nestrelim blbost.. ale na net cez mobil do PC sa mi zda potrebujes IrDA.. :roll: ak sa mylim, tak sorry! :D

Co sa tyka operatora.. tak potrebujes napr. sluzbu Orange World.. (t-mobile neviem)

//EDIT a edge ako funguje? :o
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

da sa to aj cez irda BT aj kabel len neviem ako
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa IgiPoP »

skus toto stiahnut

http://www.bluesoleil.com/download/inde ... soleil_edr

malo by to fungovat na vsetky mobily s BT
a co sa tyka sluzby, byt tebou tak zavolam na infolinku svojho operatora, tam ti poradia lepsie.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

nepotrebujes na to ziadnu sluzbu :) staci ti mat aktivne GPRS ibaze ked si aktivujes nejaku sluzbu napr orange world tak budes mat niekolko volnych MB za ktore uz platis mesacne ak budes mat iba aktivovany zakladny program pre GPRS tak sa nedoplatis lebo ani nevies ako a presurfujes 1MB a tam su pomerne vysoke (aspon teda u Tmobile je nejak 99SK /1MB)...
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

:lol: no tak infolinku by som urcite nevolal lebo tam nemaju prehlad ani o zakladnych sluzbach
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

a co tak mobil cez BT na Skype???
peto15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa peto15 »

ob3l1x napísal:nepotrebujes na to ziadnu sluzbu :) staci ti mat aktivne GPRS ibaze ked si aktivujes nejaku sluzbu napr orange world tak budes mat niekolko volnych MB za ktore uz platis mesacne ak budes mat iba aktivovany zakladny program pre GPRS tak sa nedoplatis lebo ani nevies ako a presurfujes 1MB a tam su pomerne vysoke (aspon teda u Tmobile je nejak 99SK /1MB)...
No a presne nieco taketo by som ja potreboval, ak by som ta mohol poprosit tak ako a cez co to mam takto rozbehnut?? diky za rady....
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

ja som mal Orange World tam mate niekolko MB na minutie, mobil som mal pripojeny kablom na usb do pc, a mobil vlastne sluzil ako modem, rychlost bola slaba pretoze mobil ako modem ma nizku rychlost, ale ak mate mobil s edge treba si aktivovat u operatora edge internet a slapete,a samozrejme nastavit PC
Napísať odpoveď