Mam na vyber tieto dva disky z ktorych jeden si uz idem kupit, ktory by to mal byt?
HDD 200GB Samsung SpinPoint P120 8MB ATA/133, alebo
HDD 160GB Hitachi T7K250 8MB ATA/133
Novy HDD
Ja osobne mam seagety ... ale pokial viem (referencie priatelov, web, fora, znamy v servise) tak hitachi su jedny z najmenej poruchovych diskov. (peace
)
Naproti tomu, samsung nepatri medzi najpredavanejsie značky ... (co nemusi byt chyba) v teste sa pise, ze je sice vykonovo nicmoc, ale je zase tichy a nehreje.
Pokial maju obi dva rovnaku zaruku a nejde ti o kazde jedno precento vykonu naviac, tak by som si zobral ten samsung kvolu kapacite. A keby nieco tak to zreklamujes.
Naproti tomu, samsung nepatri medzi najpredavanejsie značky ... (co nemusi byt chyba) v teste sa pise, ze je sice vykonovo nicmoc, ale je zase tichy a nehreje.
Pokial maju obi dva rovnaku zaruku a nejde ti o kazde jedno precento vykonu naviac, tak by som si zobral ten samsung kvolu kapacite. A keby nieco tak to zreklamujes.
a keby si prisiel o data, tak si vlasy vytrhas...mal som IBM - odisiel do vecnych lovist...mam asi 2roky druhy IBM/Hitachi a tiez odchadza, kamosovi tiez odisli vsetky HDD tejto znacky...bol som ich zastanca, ale uz na nich s*ri*m!...Seagate su celkom OK - co sa tyka poruchovosti - osobna skusenost s cca. 500kusmi (vadnych bolo velmi malo)...AppleBred napísal:A keby nieco tak to zreklamujes.
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.svethardware.cz/art_doc-F696 ... 30A67.html
v tomto teste su hitachi najrychlejsie ata disky
v tomto teste su hitachi najrychlejsie ata disky