Marc Ecko:getting up
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Marc Ecko:getting up
ja som ju aj presiel a mozem povedat ze je to dost huste
sem tam sa to dost blbo ovlada ale celkovo je to super
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ja som v deviatom akte a mozem povedat , ze ti CCK mi davaju dost zabrat, moja taktika je ale priklad: 5 tipci nieco strazia, ja vybehnem vsetkich ich pomlatim a je vybavene ziadne diskretnosti
edit: inac nemam k tej hre titulky a po anglicky moc neviem, chcel by som ale vediet co znamena to 9/06, viem ze to ma spojistost s marcovim otcom ale ... vsak viete
edit: inac nemam k tej hre titulky a po anglicky moc neviem, chcel by som ale vediet co znamena to 9/06, viem ze to ma spojistost s marcovim otcom ale ... vsak viete
-
webmasterr
Medium Professional
nasiel som toto:Filipito napísal:ake su na tuto hru minimslne poziadavky?
Minimum System Requirements
Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium 4 1.8 GHz or AMD Athlon 1.8 GHz or higher
Memory: 512 MB RAM
Hard Disk Space: 3 GB free
Video: 64MB Hardware T&L compatible video card*
Sound: DirectX® version 9.0c-compatible sound card
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
ok diky nasiel som torrent uz sa mi to stahuje dufam ze to bude stat zatowebmasterr napísal:nasiel som toto:
Minimum System Requirements
Operating System: Windows® 2000/XP
Processor: Pentium 4 1.8 GHz or AMD Athlon 1.8 GHz or higher
Memory: 512 MB RAM
Hard Disk Space: 3 GB free
Video: 64MB Hardware T&L compatible video card*
Sound: DirectX® version 9.0c-compatible sound card
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
citujem z predminula kde ste asi minuli moju spravu tak prosim: mam taky problem ked som zapla hru tak mi ta hra isla strasne richlo proste asi 6x richlejsie ako normal proste sa to nedalo pohla som sa trosku dopredu a uz bol asi o 20 metrov dalej proste strasne zrichlene to mam neviete poradit preco ? dakujem
tak sa ospravedlnujem viac krat uz spamovat nebudemrixo napísal:Majka omfg šak napísala si to 2krát si myslíš že ostatní čítajú všetko len cez to tvoje im prebehne zrak? šak keď ti k tomu nikdo nič nenapísal tak asi nevedia čo s tým to ťa nenapadlo?Zbytočne spamuješ,určite si nejaká ďaľšia babenka z pokecu